Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Sutekh
Ne znam koliko je ovo ispravno mesto za postavljanje ovakve teme...

Nvm, koliko su cenjeni MS kursevi kod nas i mozhe li se lakshe docji do posla sa njihovim sertifikatima?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
može ako je kurs relevantan za radno mesto na koje konkurišeš. uglavnom bude naznačeno u konkursu da je neki od tih kurseva poželjan, nekad i neophodan da bi konkurisao. s druge strane, za programske poslove ti kursevi nemaju puno smisla. mnogo više se vrednuje praksa i (uglavnom) završen programerski faks.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by ns.happy
sutekh se vratioooo :-D
wb :D
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by ns.happy
sutekh se vratioooo :-D
nisam se vratio za stalno - do kraja meseca bi trebalo svakako da se vratim :)

@2Q2Bstr8 - hvala na odgovoru.

u medjuvremenu sam malo surfovao i naleteo sam na neki it cambridge school. dodushe, ne znam koliko su kompetentni iz razloga shto sam skoro godinu ipo dana van svih mogucjih i nemogucjih tokova zhivota :sise:

ono shto sam ja razmishljao da upishem je u domenu multimedije.. razmishljao sam i da upishem neki admin kurs, ali sada su skoro svi i njihove majke admini :D
koliko toliko poznajem multimediju, a i verovatno cju uleteti da radim na nekom projektu zajedno sa drugaricom, samo mi treba shkolovanje u tom polju, a voleo bih da to odradim u nekoj kvalitetnoj ustanovi.. ne bacaju mi se pare bash.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Sutekhrazmishljao sam i da upishem neki admin kurs, ali sada su skoro svi i njihove majke admini :D
sumnjam da takvi umeju da administriraju Windows Server, Exchange ili SQL server, a to je ono što ćeš naučiti na MCITP kursevima.

doduše MCP specijalizacija nema puno dodirnih tačaka sa multimedijom. ovde možeš naći sve aktuelne informacije:
http://www.microsoft.com/learning/mcp/
Korisnikov avatar
By Sutekh
hvala vam na wbovima :D

2qt, tebi puno hvala na odgovorima
Korisnikov avatar
By KiWi
Zavisi koji su kursevi u pitanju.

Najbolje da doznaš u kojoj sferi će biti pomenuta šljaka, pa da odradiš neki uskostručni kurs

Ja da na počeku svog radnog veka nisam imao te uskostručne kurseve, izleteo bih sa tog posla za manje od 6 meseci ... tako da, to možda neće biti presudno u tvom rezimeu, ali će biti veoma bitno ako planiraš da taj posao zadržiš (a neophodno ako želiš da napreduješ u poslu)

I da ... umal' da zaboravim ... navikni se da se tokom rada stalno usavršavaš ... uvek izađe nešto novo, nešto divlje, nešto drugačije ... a tebi zapadne baš to :) ...

mada to i nije tako loše :) što više prođeš, više znaš :D

Srećno u poslu.

P.S. U2u-uj me konkretno o kojim kursevima i poslu se radi, možda bih mogao konkretnije da ti pomognem (imam neke veze sa majkrosoftovcima beograđanskim)

P.P.S. Dobrodošao nazad :hug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!