Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Elem, dragi moji tehnički naobrazovani lezbijke i pederi, zna li ko nekakav zgodan programčić a da nije winrar pasword remover 2.0 (namučih se sa njim noćas i ništa) koji skida password sa winrar datoteka? Skinuo sam neke stvarčice sa rapidserbia ali niti jedan password koji oni nude ne otvara skinute fileove, što je jako frustrirajuće. Dakle, ima li ko kakvu ideju? Andjela :kiss:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Bojim se da ti tu nema pomoći.
WinRAR šifra može da se razbije jedino pomoću pokušaja i greške, a ako nemaš predstavu kako ta šifra izgleda, kako bi se isključile nemoguće varijante, broj kombinacija je astronomski.

Ne bi bilo loše da grešim :D tj. da su provalili RAR, mada ne čuh da se to desilo.
By Kragi
Pre nego bilo kojim softwareom pokusas da razbijes sifru, pokusaj da link sa kojeg si skidao neki file copy/pastujes u googleu pa mozda naletis na isti link na nekom drugom (pretpostavljam) forumu koji ima tacnu sifru .... Licno sam jednom to uradio :)

Otherwise www.ziperello.com ali ovo moze trajati danima ................ :misli:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
samo brute force. :( tako da skini to sa nekog drugog mesta.
Korisnikov avatar
By Stripi
hm, sad mi nikako nije jasno. Ukucao sam u winrar password remover password koji bi trebao biti i veli da je pass ok. Ali, kada pokušam otpakirat datoteku jednostavno neće! Šta da radiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm?
Korisnikov avatar
By antibiotic
password je cesto web stranica s koje si preuzeo rapidshare link ili neki pojam koji stoji tu oko linka ili sam naziv fajla koji zelis da odzipujes... tako sam ja vise puta provalio pass bez problema.
Korisnikov avatar
By Rei
Svet bi bio u kurcu da je to tako lako. Nadji neki torrent za to shto si skinuo ili neki drugi link i mani se corava posla.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by antibiotic
password je cesto web stranica s koje si preuzeo rapidshare link ili neki pojam koji stoji tu oko linka ili sam naziv fajla koji zelis da odzipujes... tako sam ja vise puta provalio pass bez problema.
:up: i ja sam ovo radio i uspevalo je. samo bez tacki. i ono sa srcovanjem preko gugla je uspevalo.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by antibiotic
ma znam, to sam i pokušavao, ali nije išlo. Ma kraju je bio problem u mom prenosnom hardu. Stvar riješena pa sam danas, nakon 20 godina ponovo gledao "Život u Grobljanskoj" :love: Hvala Deranu na preopruci gdje da tražim :kiss:
By fazza
Hocu i jaaaaaaaaaaa! Gde da trazhim? :sweet:
Korisnikov avatar
By Stripi
Život u gorbljanskoj?
Registriraj se na rapidserbia i samo ukucaj ime filma u tražilicu :-)
Ja gledao već dva puta, Ružica je difna :love:
Korisnikov avatar
By spliff
danas sam skinuo idole (odbranu i poslednje dane) sa rapida
netje da mi raspakuje rar
:(
Korisnikov avatar
By andjela
trazi nove linkove sa arhivama, batali to nema sanse da provalis password sa tim programima, osim ako passwrod nije 123456 a cisto sumnjam da jeste

ili vidi slicne linkove, dosta ljudi stavlja iste passworde na svoje uplodove, mozda potrefis

ovo za provaljivanje passworda jedino ako zelis da cekas 20 godina procesor da provali
Korisnikov avatar
By Stripi
Ma da, ko što rekoh, kasnije sam skužio u čemu je bio problem, nešto mi disk nije radio kako treba. Enihau, ti programi su bili jedino dobro da pokažu da su passwordi koje sam imao bili ok :yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!