Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Toliko mali ... a ima 2 GB.

Šta mislite o potezu da se Ipodu ukloni displej i ubaci robotizovani čitač pesama?? Pa još nema ni klasične tastere već malečke na samom kabliću sluški ...

Baš me zanima kako će se primiti ...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xm_pyExUHQ8&[/youtube]
Korisnikov avatar
By Dominion
e kiwi, stavio si pogresnu fotku, to je novi ob tampon... :giggle:
Korisnikov avatar
By KiWi
čini mi se da je manji i od tampona .. i upaljača ..
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Vala baš. Jebeš ti to kad ti treba igla da nabodeš dugme.
Korisnikov avatar
By Madonna
dobar je za trcanje, bajs, rolere itd ali jbt i onaj stari shuffle je bio ok ako ne i bolji
By жњ
jao, ne znam... ja volim da ima displej!! nije mi jasan taj trip sa dva giga, a ne moš nabosti pesmu.... ko slepica! bežžž!!! :deni:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
imam ipod touch i ne koristim ga skoro nikad!
ide mi na ku*ac sa tom njihovom zastitom autorskih prava koja ide dotle da ne mozes nista da prebacis sa njega, niti da dodas nesto na njega sa tudjeg kompa a da ne izbrises prethodno sve sto je vec snimljeno.
koja notorna glupost!
i svi ipod-i su takvi. ovo malo govno sa slike bih kupila jedino da kosta recimo do 200din.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Birthday_girl
ide mi na ku*ac sa tom njihovom zastitom autorskih prava koja ide dotle da ne mozes nista da prebacis sa njega, niti da dodas nesto na njega sa tudjeg kompa a da ne izbrises prethodno sve sto je vec snimljeno.
koja notorna glupost!
i svi ipod-i su takvi. ovo malo govno sa slike bih kupila jedino da kosta recimo do 200din.
moraš da ga podesiš za disk use i da je manually managed. onda može to sve što ti hoćeš.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Birthday_girl
koja notorna glupost!
u principu, ima ilegalnog softwera sa kojim moš prebacit sa ipoda na komp. Mada, u pravu si, i meni idu na živce sa itunesom :mad: Neki dan sam na poslu krenuo neš napravit i...stavio sam ga da se sinkronizira i odee.....sve što sam stavio na njega i sve igrice koje sam kupio :sigh:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imaš legalan WinAmp plugin za iPod i par besplatnih plejera koji mogu da ga sinhronizuju.
Korisnikov avatar
By Stripi
vrijedi li to i za iphone i njegove aplikacije?
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by 2Q2Bstr8

moraš da ga podesiš za disk use i da je manually managed. onda može to sve što ti hoćeš.
pazi kad me mrzi :lol: ali hvala! :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Stripi
vrijedi li to i za iphone i njegove aplikacije?
nisam imao priliku da proverim, ali mislim da je protokol za pristup fajlovima isti. mislim da se WinAMP plugin zove baš iPod plugin, pa vidi u readme-ju koje sve modele podržava.
Korisnikov avatar
By Stripi
e bit će onda da je za ipod. Kad skopčam iphone na itunes, on sve prepozna osim tih jebenih aplikacija.
Korisnikov avatar
By Stripi
jel? A sad je izašao 3.0 software
Korisnikov avatar
By Neve
Kad izlazi nova generacija iPoda? :nesiguran: Jesen? Oćem da si uzmem Nano dok mi je rođo u USA.. :think:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ovo je nova generacija, izašao je prošle godine. sad je izašao iPhone 3GS, sumnjam da će se pojavljivati još nešto novo ove godine.
Korisnikov avatar
By lostinspace
Ja sam imao mp3 sa nekim dugmicima na kablu, a ne na plejeru i verujte, sto manje kabla, manje kvara. Dakle, ovo je cist promasaj, IMHO
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nije baš zahvalno porediti Apple i neke noname proizvođače što se kvaliteta izrade tiče.
Korisnikov avatar
By lostinspace
I nije bio no name proizvodjac, nego Philips. Mozda je u pitanju manjak moje paznje ili preterana upotreba, ali meni se svi kablovi vrlo brzo pokvare. Ne volim nepotrebne kablove i sigurno nisam jedini.
Korisnikov avatar
By Neve
Originally posted by 2Q2Bstr8
ovo je nova generacija, izašao je prošle godine. sad je izašao iPhone 3GS, sumnjam da će se pojavljivati još nešto novo ove godine.
Da me mlatiš oklagijom po dupetu, čini mi se da sam negdje pročitala da će predstavljanje novog iPhone-a biti tako nekad tokom juna, a nove generacije iPoda na jesen.. (mislim onda kad se nešto šuškalo oko novog iPhone-a.. kad je Apple kupio čini mi se oko 20% zaliha tada dostupne flash memorije na tržištu).
Al ok, onda naručujem ovu, koja je to 4. generacija. :medo:
Korisnikov avatar
By KiWi
kupila moja ortakinja ... puni se samo preko USBa ... veoma nezgodno za putovanja
Korisnikov avatar
By bu
pa ja to da imam izgubila bih ga vec sledeci dan medju gomilom stvari...treba to malecno pronaci..:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!