Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Konacno se pojavio Windows 7 iliti Windows Ultimate (testing only). Ljudi koji su imali nesrecu da kupe kompjuter koji podrzava SAMO Vistu i ne postoji mogucnost da se nabave driveri za XP ce obradovati ova vest. A ima ih (posebno zli HP i njegovi laptovi)

7 je isto sto i Vista sa malim izmenama s tim da vam nece pojesti sve resurse. Programi ce konacno raditi normalno.

Inace, Microsoft ce baciti Vistu u korpu cim izadje zvanicna verzija Windows 7ice
Korisnikov avatar
By AngraMaina
stvarno? a vidis ja kad sam pre desetak dana reinstalirao windows i vec se spremio da batalim vistu i predjem na xp... nesto me zadrzalo. nije ona bas tako losa. ima nesto u tom providnom, aurora-like braonastom sivilu :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By andjela
pa W7 izlazi tek negde u Junu 2009 tako da stavljaj XP i uzivaj :)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
i ti si neprijatelj viste? jeste povelika, ali ipak na kraju sve radi...bojim se da mi xp ne bi nasao sve drajvere
Korisnikov avatar
By Rei
Imam webcam koja radi na Visti a ne radi na XP, jebesh XP kad ne mozhesh na yahoo na turu cam drk-a :lol:
Korisnikov avatar
By CareBear
Meni Win7 radi mnooogo bolje nego Vista. Ima tu i tamo problema, ali za jednu pre-betu je vise nego dobro. Ako ovako nastave moze da ima i bolji start od XP-a, posto koriste skoro isti driver model sa Viste, pa ce proizvodjacima hardwarea (a i nama korisnicima) tranzicija lakse da padne.
Ova fora sa bibliotekama je ono sto mi se u prebeti najvise svidelo. Nije da koristim njihovu organizaciju dokumenata, ali ce resiti problem mnogima pri padu sistema.
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by AngraMaina
i ti si neprijatelj viste? jeste povelika, ali ipak na kraju sve radi...bojim se da mi xp ne bi nasao sve drajvere
da... ok je vista ako imas 4GB rama.... nego, bila je vista na mom racunaru mesec ipo dana i mogu ti reci da je naspram xp klasu ispod. jedino ako imas 4+ giga rama onda valja staviti vistu x64, ali budi spreman da ti nece sve raditi kako ti zelis. a ne daj boze da je malo modujes.... pa kad pukne povratka nema, samo format spasava... been there done that

W7 za sada izgleda kao i vista puno sarenila, ispod haube je to samo malo sredjena vista, ono sto je vista i trebala da bude kada je izasla. izgleda ce opet imati svoju exluzivu u vidu directx 11 i to je to... dok microsoft ne stavi toliko hvaljeni i najavljivani file sistem WinFS ovo ce biti samo jos jedan u nizu windows 2000 samo sa malo boljim kernelom i lepsom sminkom (koja se meni btw ne svidja uopste).
Originally posted by CareBear
Meni Win7 radi mnooogo bolje nego Vista. Ima tu i tamo problema, ali za jednu pre-betu je vise nego dobro. Ako ovako nastave moze da ima i bolji start od XP-a, posto koriste skoro isti driver model sa Viste, pa ce proizvodjacima hardwarea (a i nama korisnicima) tranzicija lakse da padne.
Ova fora sa bibliotekama je ono sto mi se u prebeti najvise svidelo. Nije da koristim njihovu organizaciju dokumenata, ali ce resiti problem mnogima pri padu sistema.
nadam se da ti to nije primarni operativni sistem :) mislim staviti os koji je u pre-beta (alfa) fazi nije bas pametno :giggle:
Korisnikov avatar
By CareBear
Naravno da nije. Nije cak ni primarni komp ;)
Korisnikov avatar
By EnRage
Microsoftu trebaju stoljeca da implementira neke stvari, a od te 7-ice ne ocekujem ama bas nista osim dodatno nakicenog sucelja.

A Vista...tu ne treba trositi rijeci, haha, a kad se samo sjetim da su neki isli kupiti original jer je Vista "tak pretty" :gayhr:
Korisnikov avatar
By andjela
da... novi revolucionarni file system da se pomerimo od NTFS-a koji je tu jos od windowsa NT

da se batali c: d: e:.....

to je trebalo da bude najveca novina na visti/windowsu 2008.......
Korisnikov avatar
By ::fy::
Koristim Vistu Home Basic na 64-bita (legalni softver) na laptopu ima tek par dana i za sada mogu reći da sam veoma zadovoljan. Sve radi besprekorno i do sada nije bagovao a primetio sam drastičnu razliku između nelegalnih softvera koje sam ceo život koristio i ovog prvog legalnog :)

Možda jedina zamerka jeste što zauzima čak 30GB na hard disku ali ni to nije veliki problem s obzirom da imam 160GB...
Korisnikov avatar
By andjela
LOL! kakvu razliku izmedju nelegalnog i legalnog?? nema nikakve razlike osim u ceni. vista da li bila pirat ili original je krsh nevidjeni.
nekoliko dana svaki software lepo radi. nemoj je gasiti jedno dve nedelje pa javi da li ti i dalje lepo radi ;)

uskoro nam stize prva beta w7 :)
By superfly
sve je relativno. kod mene vista radi savršeno na laptopu.
Korisnikov avatar
By andjela
i kod mene je radila savreseno mesec ipo dana i onda.... problem viste je jako los memory management, kod windowsa 2008 je vec to malo bolje reseno, steta sto je mnogo zatvoreniji os (server os). nista ceka se windows 7 da vidimo, najavljuju da je bas ta hardverska zahtevnost smanjena kod w7
Korisnikov avatar
By MusicManiac
meni je win7 ok, mada me nervira start meni........ ocu onaj normalan iz xp-a
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Koristim XP legalnu verziju koju sam dobio kada sam kupio laptop. Evo vec dve godine sve radi super.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ovo je tema o W7.

meni je super ova opcija za snapovanje prozora, baš korisno. i sve nove prečice koje su uveli. :)
Korisnikov avatar
By CareBear
A niko da pomene poboljsani multimonitor support (podsetile me ove precice). Konacno u tri klika moze da se sredi da externi monitor bude primarni.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a podršku za touch? ni to niko ne spominje?! :durenje:
Korisnikov avatar
By CareBear
To bolje da niko ni ne spominje, posto vidim da su komentari na racun mulitoucha od nja do ocaj. A navodno samo podrska za to zauzima par GB u instalaciji.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da je par GB onda nijedan multitouch PDA/telefon ne bi postojao.
Korisnikov avatar
By Draco
Bila mi je instalirana na kompu za testiranje (onda kada je Microsoft darezljivo dao kljuceve, jel bese pre nekih mesec+ dana?) i nesto mi je bagovala pa mi se nije svidela. Kada sam je brisala, pokupila mi je i ostale OS (nekim cudom i sa drugih particija) mada mislim da je problem bio do mene - kao i to sto je bagovala. Doduse, ja sam mentol sto sam je instalirala na komp koji ima 2gb rama, umesto na ovaj HP sa 4..

Sve u svemu, nisam neki ljubitelj Wdws-a, jedino mi je XP pristojan.

Najveci plus wdws-u je refresh :) na koji sam navucena (bas zahvaljujuci wdws-u = cirkularna zavisnost :) )
Korisnikov avatar
By Draco
Aaaa, pa obican refresh - desni klik -> refresh :D
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Draco
Aaaa, pa obican refresh - desni klik -> refresh :D
mislim da to nikada nisam 'radio', koja je poenta toga :)
Korisnikov avatar
By Nbegi
Da, koja je poenta, pored dugmeta gore ili tastera F5? :)
Korisnikov avatar
By andjela
nema poente... to je nesto kao bolest :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!