- 08 Apr 2009, 10:39
Da li ovaj operativni sistem napadaju virusi i malware odnosno da li mu je potreban antivirusni program?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by zivotjeljutako vec ides na linux, i to ubuntu, pokusaj i s Mint distribucijom, bazirana je na ubuntuu, ali i (barem meni) puno brza. jos je veca fora sto dolazi vec sa svim codecima, flash playerom i inim pa je jako dobro on-the-go rjesenje
Da li ovaj operativni sistem napadaju virusi i malware odnosno da li mu je potreban antivirusni program?
Originally posted by (Hilbert)Kada se Ubuntu Netbook instalira kao aplikacija na klasičan Ubuntu, sve ostaje isto, samo pri logovanju posle unošenja username-a dobijaš opciju da se uloguješ u Netbook okruženje ...
Ja koristim Ubuntu 10.10 ali desktop edition, jer mi je netbook edition toliko
bagovao da mi je bilo nemoguce raditi. Jos neki kolega je imao isti problem,
te sam poverovao da je u pitanju sam sistem a ne interakcija sistem-moj laptop,
i vratio desktop edition. Na netu nadjoh jos ljudi sa razlicitim rcunarima a istim problemom.
KiWi javi ako ne primetis nikakve probleme i nakon mesec dana koriscenja.
Originally posted by KiWiDa, da, to je samo dodavanje novog interfejsa prakticno. ja sam instalirao
Kada se Ubuntu Netbook instalira kao aplikacija na klasičan Ubuntu, sve ostaje isto, samo pri logovanju posle unošenja username-a dobijaš opciju da se uloguješ u Netbook okruženje ...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!