Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Ulix
Imam ogroman problem. :zvezdice:

Ne mogu da otvorim ni jednu jedinu net adresu preko Viste. Konektujem se na net, ali dzaba - nista ne radi.
Ako ukucam, recimo, www.gay-serbia.com dobijem obavestenje da server nije dostupan. Isto je i za bilo koji drugi sajt. A dole u taskbaru gde se nalazi ona ikonica, pise Local only. Sto ne treba da pise, jasno. :P

Prvo sam mislio da je problem u wirelessu, ali ista je stvar i kad koristim dial up.

Ubuntu ne mogu da koristim tako cesto i pored sve moje ljubavi prema njemu iz raznih opravdanih razloga, te ako neko ima predlog kako da resim ovaj problem, bilo bi lepo da ga podeli sa mnom jer cu u suprotnom prvo baciti kompjuter kroz prozor, a onda cu i ja za njim.

:cupakosu:
By ...Sitnicava...
Nije mi namera da potpaljujem vatru, ali...
Koristim Vistu i nemam slične probleme.
Nadam se da ćeš ubrzo otkloniti smetnje. :)
By Ulix
Nisam ni ja imao do juce. :gotika:

Iz cista mira je prestalo da radi, bas kad sam citao u2u ovde na forumu. Posle jedno dva tri sata, ponovo je proradio. A danas ceo dan uopste ne radi.

Trazio sam resenje na netu i video sam da jos ljudi ima taj problem, ali niko da kaze da ga je resio.

Prilicno sam siguran da nije hardverski problem, jer ovo kuckam sa istog kompa, samo iz Ubuntua.
By ...Sitnicava...
Sigurna sam da će ti docent tehnologije, proizvođač emotikona na sajtu, Anđela, pomoći čim uoči temu. :lol:
By Kragi
Originally posted by ...Sitnicava...
Nije mi namera da potpaljujem vatru, ali...
Koristim Vistu i nemam slične probleme.
Nadam se da ćeš ubrzo otkloniti smetnje. :)
:up:

I najbolja je i ne znam sta se svi zale na nju ..... :D
By Ulix
Ne koristim, nazalost. Znam da brisanje Nortona ponekad resi ovaj problem. Koristim nod32. I to skoro godinu dana, pa ne znam kako bi tek sad poceo da pravi sranje.
Korisnikov avatar
By unic0rn
idi u onaj njen networking bla bla, gde ti pokaze crtez komp-server-planeta
na liniji ispred planete imaces X klikni na njega da ti kaze sta je problem
By Ulix
Probao sam i to. :)

I kaze mi da kontaktiram provajdera jer Vista ne moze da ustanovi u cemu je problem. A pokusao da se prikljucim koristeci tri razlicita provajdera, valjda nije da sva tri imaju problem samo sa mojim kompjuterom i ni sa jednim drugim.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ajde ovo. kad otvoriš network connections, stisni Alt na tastaturi da dobiješ meni. u Advanced (ili More options, nisam siguran) meniju ideš na Advanced, pa u listi mreža tvoj Wireless digneš na vrh (zelena strelica sa desne strane).

ili da otvoriš properties od te mrežne veze koja ne radi, pa da isključiš IPv6 protokol (odčekiraš opciju).

ili da reinstaliraš drajver od wireless kartice.

ako ne pomaže, idi na start -> run -> cmd. kucaš "ipconfig /all > tmp.txt" pa enter. pa onda kucaš "tmp.txt" (oba puta bez navodnika). kad otvori tmp.txt u notepadu, copy->paste ovde.

edit: uz obavezan restart kad god traži.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!