Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Sixto
Belinea!? Koji ce ti to kurac?
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne bih da pametujem jer nemam pojma, ali ja se ne bih upuštao u igru sa Belinea-om bez preke potrebe. Potraži nešto drugo za te pare ...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Dragonite
Eto, došlo vreme da i ja, mučenica, osetim čari nečeg velikog.

uh, pa zar vi niste vec vlasnica enormnog, d'izvinete, monitora?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Belinea je jedna sasvim solidna nemačka kompanija, ovde relativno manje poznata. nema razloga diskreditovati ih zbog toga.

pogledao sam oba ova linka, na osnovu tehničkih karakteristika rekao bih da je to ok monitor. no nisam video nijedan komentar korisnika niti neki nezavisni review, tako da ostajem suzdržan.

pogledaj i starije teme o monitorima (ima ih bar dve), tamo se dosta diskutovalo i imaš neke solidne preporuke.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kakva je razlika između njega i ostalih 22xBW?
Korisnikov avatar
By Morpheus
Ja sam uzeo LG flatron L204 ws i zadovoljan sam...uzeh ga na nekoj akcijskoj prodaji za 15 000 dinkica
By Dragonite
Andjelin košta oko 330 eura.

Ja bih do potrošim do 250 eura.

Hvala na dosadašnjim savetima, evo čekam da mi dođe Kiborg pa ću njega da upregnem.
Korisnikov avatar
By BlackBoy
Jednostavno najbolji Samsung SyncMaster 971P...
Korisnikov avatar
By BlackBoy
To da, uistinu je najskuplji monitor na trzistu, ali za ono sto nudi, uz stilizovan dizajn, mislim da vredi...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
jedno pitanje..... koji je najbolji monitor za igrice? :trep:

ako postoji uopshe monitor za to... :giggle:
Korisnikov avatar
By andjela
ja planiram da uzmem samsung syncmaster 2493hm

24" full hd rezolucija (1920x1200) odlican za filmove, dosta velika radna povrsina i odlican za igrice. mana mu je sto ti treba dosta jaka graficka (kao i ostatak racunara) da bi igrice lepo radile u native rezoluciji (da sve bude ostro)

cena mu je ~380€ ali ima i dvi i hdmi kao i podesavanja po visini i rotiranje (pivot i swivel)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hehe, grafička je uvek problem. :)

manje-više ti se izbor svodi na izgled i cenu, jer su gotovo svi jeftiniji modeli istih karakteristika. za igrice ti svakako ne treba ništa posebno kvalitetno (PVA panel, na primer).
Korisnikov avatar
By tinkerbell
ok... ako je ova grafichka: Gigabyte GeForce 9500GT, PCIe2.0, 1GB GDDR2, 128bit, 650/800MHz, G96-300, DX10, HDCP, HDTVout, DualDVI .... znachi mogu da imam bilo koji monitor? :trep:

i ne bih dala vishe od 200 e za monitor (19'' - ne treba mi veci) :nunchake:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
za 200 eur ćeš teško naći nešto što će ti odgovarati. a na tu grafičku možeš bez problema i 22" da staviš. :)

ako budeš uzela 19" obavezno uzmi sa DVI ulazom i to 5:4 odnos stranica, jer je 16:10 jako nizak. ovi sa analognim su definitivno jeftiniji, ali time gubiš kvalitet slike. a ako uzmeš jedan od 19" sada, kada budeš imala novca možeš da dokupiš još jedan pored njega, pa da iskoristiš taj dualDVI i 1 GB memorije. :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
npr. ovaj? :) Samsung 2233BW LCD 22" Wide, 1680x1050/75Hz, TFT/TN, odziv 5ms, 1000:1 (DC 20000:1), 300cd/m2, 170/160st, D-Sub/DVI-HDCP

:trep:
Korisnikov avatar
By bakalar
Menjam 19" katodnu krntiju za tft monitor od 20+ inca :)

Zeleo bih da ima DVI prikljucak.

Pre nego sto pitam za konkretan primerak i kazem koliko imam para, interesuje me da li moja kartica, na cijim specifikacijama pise da podrzava DVI-I prikljucak podrzava i recimo DVI-D prikljucak (koji postoji na nekim monitorima) ?

*** po svoj logici odgovor je potvrdan ali ne bih da pljunem vise para za nesto sto mi ne sljaka.
"DVI-I" stands for "DVI-Integrated" and supports both digital and analog transfers, so it works with both digital and analog Visual Display Units. "DVI-D" stands for "DVI-Digital" and supports digital transfers only.
Korisnikov avatar
By Berserker
Da li podržava? Look up here. DVI-I bi trebalo da podržava. Vidi u odeljku za konektor.
http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface

Modeli su razni...
Samsung i LG, za njih malo ko čuo nije, Asus ima solidne i jeftine modele, tu je i Philips...
Nec je isto OK, ali ima malo modela kod nas za sada.

Ovde imaš sve marke kod nas, a imaš i testove "na prvi pogled" koji bi trebalo da ti daju nešto malo više informacija o modelu koji su testirali.
http://www.itsvet.com/kategorija/monito ... mp_monitor

A ovo je index Sveta kompjutera za monitore koje su testirali (zeleni kvadratići su ti kompletni testovi)
http://www.sk.co.yu/indexes/topics/b-monitori.html

Eto ti literature dok se ne pojavi andjela, ona sigurno šta da ti predloži... :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja imam samsung 2232BW i radi perfektno, ako uspeš da ga nađeš. Radi preko DVIja sa 9600gt karticom.

Mislim i da sa ovim novim Samsungom, T220 nema greške :)
Korisnikov avatar
By bakalar
^

da bas mi je t200 ili 220 ili 200HD zapao za oko.

Taman imam toliko para (ni dinara vise od 200e) i zbog mini linije na stolu mi treba da bude izradjen od crne glossy plastike :)
+ ima DVI
Mada ga se mnogi zale na lose piksele kod njega!

1) Da li neko poseduje jedan od ovih monitora, kako se ponasa ? (Andjela imas li iskustva sa njima?)

2) Da li je bullshit izjava koju sam negde procitao da su "pikseli na T220 krupniji, pa samim tim i losiji od onih na T200" jer im je native rezolucija ista, a koliko sam ja ukapirao tenika iznutra ista ?

3) Jos jedno pitanje, politika neke radnje povodom garancije koju dobijam za neki proizvod zavisi od same radnje ili od distributera ?

Koliko imamo distributera za Sumsung i da li se uslovi za zamenu monitora (u slucaju losih piksela) razlikuju od radnje/diskibutera ili su isti na nivou cele Srbije ?

Video sam sva 3 modela ovih samsunga u tehnomarketu gde mi je uslov "1 los piksel na milion"
native rezolucija je 1,680x1,050 = 1,764,000 piksela

1,764,000/1,000,000 = 1,764 piksela <<< dakle, da zaokruzimo na 2 mrtva :)

Kada sam ga pitao da li moraju biti grupisana, nesto je promrmljao ...
Dobra ponuda ?
Korisnikov avatar
By bakalar
@Vukodlak

e hvala, nisam znao da mogu tako da se sortiraju tekstovi :- )
Korisnikov avatar
By andjela
juce kod druga gledam T240 :) prelepo za TN display

ja planiram da uzmem samsung 2443BW

veruj mi da vrede ta 2" vise izmedju 22 i 24 (plus sto na 24" imas full HD rezoluciju)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da njegova kartica ne može da podrži full HD rezoluciju. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!