Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by 2Q2Bstr8
pa sad, tako možeš za bilo koji neoptimizovan softver da kažeš - kupi bolji komp, pa da vidiš kako će da radi.meni nije ok da mi browser (danas gotovo kao rezidentni program) troši stotine megabajta rama.
FF3 je poznat memory-hog. IE7 je takođe problematičan, ali je upravljanje memorijom nešto bolje optimizovano od FF3, pogotovo ako minimizuješ prozor kad ga ne koristiš (upotrebljena memorija padne i do 80%). Chrome je odličan što se tiče memorije, jer je svaki tab zaseban proces, pa se sva memorija oslobađa kada zatvoriš tab. tako da kod njega nema tog neprekidnog rasta memorijskog apetita.
@KissQueen: IE7 takođe ima sve navedeno, a da MS "kontroliše" Net je smešno.
Originally posted by ns.happyNe, nas savet je da promenis program, jer ti i ovako slabo koristis ekstenzije sto ti znatno olaksava prelazak na drugi browser.
jao bwe, pricajte da vas razumem![]()
to je lija kod mene pojela sa nekih 4-5 tabova. mislio sam da je ff3 napravljen da stedi memoriju i da to ne bude toliko zauzeto, bas da bi ispravili tu pojavu... probao sam safari pre par meseci, ali dosta toga mi nije radilo na njemu. ff mi je navika i tesko bih se sad odlucio da predjem.
dakle, vas savet je da kupujem hardver zbog softvera? eh... :oskudacija:
Originally posted by bakalarTo je onda druga stvarOriginally posted by bothwaysIma laptop
Moj savet bi se poklopio sa andjelinim: memorija je ovih dana bagatela! Ja dokupio 2GB skoro i sad nemam problema.
Originally posted by ns.happyzapravo nije, FF3 je gori sa memorijom nego FF2, jer su uvedene neke nove mogućnosti itd.
to je lija kod mene pojela sa nekih 4-5 tabova. mislio sam da je ff3 napravljen da stedi memoriju i da to ne bude toliko zauzeto, bas da bi ispravili tu pojavu...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!