Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

KONACNOOOOO!!!

SBB omogućava još brži pristup Internetu!

Počev od 10. septembra SBB svojim korisnicima obezbeđuje mogućnost korišćenja Internet paketa koji su po cenama i brzinama pristupa do 10 Mb/s po prvi put izjednačeni sa ponudom u regionu, smeštajući Srbiju na telekomunikacionu mapu Evrope. Dupliranjem brzine pristupa (i download i upload) svojih Flat paketa za istu cenu kao do sada, SBB svojim korisnicima nudi sledeće pakete.

Pored toga, brzina tarifnih prepaid paketa podiže se na 5 Mb/s, dok će korisnici „Turbo" prepaid paketa moći da uživaju u brzini od 10 Mb/s po ceni od samo 900 dinara za 1 GB protoka.

Zajedno sa ovim novinama SBB svojim Internet korisnicima nudi mogućnost da lako digitalizuju svoju kablovsku televiziju!

FLAT HOME
1024/128 1.390
2048/256 2.090
3072/384 2.790
Korisnikov avatar
By Blady
Strava.. ja koristim Sbb i zadovoljna sam....
By Dragonite
jeeeeej konačno!

Baš me prijatno iznenadio Kiborg kad mi je danas javio...
By Paranoid Androgynoid
wow!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hyper: :hyper: :hyper:
:jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjj:

nisam bila na netu skoro pa ceo dan pa nisam skontala.. ali evo odmah 'odvrcem slavinu' :lol:

2MB!!!!!
:yay:
Korisnikov avatar
By Blady
Stravaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a cekaj, sta je sa onima koji su na pri pejdu
Ono kao uplatis 700din i imas 750mb brzine 512
Korisnikov avatar
By bigirl
Svi su to uradili... I moj wireless KBC je "ubrz'o". Koliko sam čula, i Sezampro...
Korisnikov avatar
By Draco
Kul :)

Ionako idem sutra da uplatim
Korisnikov avatar
By Zonche!
nemam pojma idi vidi na home.sbb.com
Korisnikov avatar
By bakalar
Bogami nije bas duplirana

sa 256/128

na 384/192
Korisnikov avatar
By Frey
I ja se radujem, iako sam na Beotelu. Verovatno ce i Telekom uskoro da povuce slican potez. Trebalo je jos u martu to da urade pa se razvlace, ali sada ce morati, tako da ce i ADSL useri imati bolje brzine.
Korisnikov avatar
By unic0rn
a one koji su na flathome plus ko hebe....:tepih:
By LeMale
Valjda ce i ostali morati da urade isto. :cekam:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Posto sav internet protok ide preko Telekoma jos uvek, svi internet korisnici u Srbiji treba ovoga meseca da dobiju uduplanje brzine a cene da ostanu iste.

Vrsi se pritisak na Telekom da spusti visoke cene a oni umesto toga povecavaju brzinu ali cene ne daju...bolje ista nego nishta.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Da, video sam to juče...sada mi je brzina 1024/128, a uplatio sam paket 512/64 :)

U svakom slučaju :up: za SBB
Korisnikov avatar
By Berserker
Jbg, ja imam Telekom ADSL 1MBps...

A imao sam i SBB 256 FLAT ranije...

Znachi ADSL me nervira a i SBB me nervirao.
Kod Telekoma se desi da ne moze da se nakachi,
a kod SBBa su iskljuchivali mrezu zbog proshirenja iste, pa sam kod njih uplatjivao FLAT koji mi je trajao 27 dana, umesto 30...

Ali ako tje Telekom da duplira, nek duplira... :)
Ja svoj FLAT paket platjam 1800 kinti...
Korisnikov avatar
By Rei
Teshko da ce se smestiti na telekomunikacionu mapu evrope sa 8:1 netom, i oni i telekom mogu da gore pizda im materina pokvarena lopovska. :domino:

Dodushe sada su jeftiniji nego telekom.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Pa meni je gUd odavno,uzimam onaj surf paket 2 'iljade mesecno platim i ajm zadovoljna odavno hehe :D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Azdaja
Pa meni je gUd odavno,uzimam onaj surf paket 2 'iljade mesecno platim i ajm zadovoljna odavno hehe :D
Meni onaj od 1800 din traje oko mesec dana; trošim oko 105 poena dnevno (a dobija se npr. 4550 tih poena ili tako nešto, tako da će mi sada trajati i duže)
mislim, pojma ja nemam šta su kB, Kb, KB i kb, znam da je bilo npr. 3500 poena za te pare a sada je 4500 (na primer, ne znam tačnu cifru)
Korisnikov avatar
By Azdaja
A jukie mislis da ja tacno znam kako to ide sa njihovim gb kb itd... :novine: lepo ljudima platim 2 'iljade i mirna sam mesec dana.. :) btw taj paket mi je preporucio drugar koji visi na netu stalno,i kaze najbolji je taj...ii nisam se pokajala..:)
Korisnikov avatar
By reveal
:sarana:

Meni ce povecati malo sutra!
E pa nek se nose u pershun!!
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by DooFFKe
a kod SBBa su iskljuchivali mrezu zbog proshirenja iste, pa sam kod njih uplatjivao FLAT koji mi je trajao 27 dana, umesto 30...
Ja sam ispizdela kod KBC-a zbog sličnih fora. Kod mene prosto nekad nemam upload danima, tako da nema šanse da se ulogujem bilo gde i onda ih ja zivkam i zivkam i zivkam dok im se ne smučim, pa srede stvar.

Btw imadoh 512/256, a sada imam 768/384 po istoj ceni.
By Swanheart
Originally posted by operativni kadar
Nista meni nije duplirano kod sezama!
ni meni.
By Swanheart
i prosli put kada je bilo povecanje sezam je to medju poslednjima uradio

:trol:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by bigirl
Originally posted by DooFFKe
Ja sam ispizdela kod KBC-a zbog sličnih fora. Kod mene prosto nekad nemam upload danima, tako da nema šanse da se ulogujem bilo gde i onda ih ja zivkam i zivkam i zivkam dok im se ne smučim, pa srede stvar.

Btw imadoh 512/256, a sada imam 768/384 po istoj ceni.
Fora kod Sbb-a

NIKAD NE UPLATJUJ PREKO POSHTE!!! Onda ti uspostave vezu dan ili chak dva kasnije...

Ja sam uvek ishao u Korisnichki centar, i ukljuchivali su za sat vremena...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!