Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Posto mi je stan tako izgradjen da sam morao radi ustede prostora da okacim tv kao sliku na zid, imam problem DVD-a odnosno kucnog bioskopa. Naime zvucnike sam montirao lako, stoje bas kao sto treba da bi zvucni efekat bio najbolji, ali imam problem kako da dovedem sliku od dvd-a do tv-a. Da li neko zna, posto ovaj dvd ima samo skart izlaz za tv, da li postoji uopste 15 metara skart kabla ili neka budzevina koja skart pretvara u obican cinc za prenos slike. Pitao sam po radnjama u okolini, ali preko 5 metara nemaju skart kabl.
Korisnikov avatar
By Dominion
idi na buvljak, tamo ti prodaju i prave po meri sve sto ti treba
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by Dominion
idi na buvljak, tamo ti prodaju i prave po meri sve sto ti treba
Jel na Nbgd-u?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
stavi DVD kod TV-a, a onda kupi odgovarajuće kablove do zvučnika. slika će ti se potpuno deformisati na tih 15 metara, a zvuk neće.
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by 2Q2Bstr8
stavi DVD kod TV-a, a onda kupi odgovarajuće kablove do zvučnika. slika će ti se potpuno deformisati na tih 15 metara, a zvuk neće.
Ne mogu u tome je problem, zato sa i kupio lcd tv, ne bih mogao da prodjem. Jako mi je uzak deo od tog zida do kreveta. Jedino sta mogu da pomerim je DVD.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a da napraviš policu, pa okačiš DVD iznad TV-a?

btw, mene su za te custom-made kablove upućivali negde na Bulevar, ali ne sećam se tačno. pitaj u BG Electronics, možda oni imaju ideju.
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by 2Q2Bstr8
a da napraviš policu, pa okačiš DVD iznad TV-a?

btw, mene su za te custom-made kablove upućivali negde na Bulevar, ali ne sećam se tačno. pitaj u BG Electronics, možda oni imaju ideju.
Jaoooo, pa razmisljao sam, ali ce tako ruzno da izgleda. To je zadnje resenje, ako ne uspem na drugi nacin da resim.
By fazza
Za sve vrste kablova najbolje ti je da se raspitash u radnji ,,Akustik", ulica Svetozara Markovica 40, tel: 323 9856. Rade sve po narudzbini, imaju sve vrste kablova. Samo choveku kazhesh shta ti treba i koliko metara. Upozoravam te da su dosta skupi, ali kvalitet se placa.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
e jeste, to je ta radnja! sa Bulevara su me tamo uputili. :D
Korisnikov avatar
By leobg
Hvala puno, jos danas cu da odem da potrazim kabl.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!