Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Da li neko zna gde kod nas moze da se kupi adapter za struju tako da nase uredjaje mogu da koristim u UK? Kupih danas slucajno naki kao adapter koji u stvari uopste ne transformise napon tako da mi ne vredi :seronjo: treba mi hitno...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
U prodavnicama elektro materijala i uredjaja :plavuso:

Jel se to tvoje skandalozno ucesce na mister gay Europe isplatilo u smislu da si dobio ponudu od nekog sugar-dadyja da se preselis kod njega u UK?
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa nema trazih... a ne coka ide u UK :pegla:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
E jbg...po cemu je ona bolja od tebe :durenje:
I pricaces mi gde si sve izlazio u Peshti al sutra na u2u sad moram da bezim...proslo mi radno vreme :lol:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Ja prije 2 tjedna kad sam išao u London zaboravio taj adapter doma i našao ga za 11,5 funti (sa čak 3 izlaza) u zračnoj luci Heathrow, što uopće nije puno, zapravo sve takve tehničke stvari je bolje kupovati tamo ... :)
Korisnikov avatar
By Phoenix
A zašto je uopšte potrebna transformacija napona za UK? Uređaji koji rade na naših (promenljivih) 220V bi trebalo da fino rade i na 230V ili tako nešto, koliko li je već tamo. :opacupa:
Treba ti samo običan adapter zato što su utičnice drugačije, to je sve. :saksofon:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Kupi u UK-u, tamo je to jeftino jako...
By fazza
Originally posted by Phoenix
A zašto je uopšte potrebna transformacija napona za UK? Uređaji koji rade na naših (promenljivih) 220V bi trebalo da fino rade i na 230V ili tako nešto, koliko li je već tamo. :opacupa:
Treba ti samo običan adapter zato što su utičnice drugačije, to je sve. :saksofon:
110V je kod njih, a ovde napon varira od 180-260V.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i ja mislim da je napon isti, a jedino su različite utičnice. britanci imaju one sa tri nožice.
By fazza
Josh bolje ako je napon isti. :) Onda samo treba nadji adapter za utichnicu. :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Coko, mnogo ti otvaras tema pod mojim nalogom!

P.S. Laki vec sam rekao 100 puta da na kraju i nisam bio u Budimpeshti...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!