Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By password
Kupio sam Shockwave MP 4 player M Jet V5 i imam problema sa video fajlovima.U uputstvu je naznaceno da podrzava MPEG 4 (AVI) video format kojeg i stvarno prepozna u svojoj memoriji ali je problem sto nece da reprodukuje vec izbaci obavestenje da je greska (WARNING FILE FORMAT ERRO )pokusao sam sa svim mogucim formatima ali nista.U instalacionom Cd koji ima sledeci sadrzaj (RockUSB Driver(98), U Disk Driver Win98 ,Update Tool ,AviConverter) sam pokusao da konvertujem sve moguce video fajlove i nece, izbacuje tu gresku.

Na nekim Forumima sam listao i citao da treba rucno pri konvertovanju dodati .avi i problem ce biti resen, ali kada to uradim dobijem duplo .avi (jer ga sam i konvertuje pa bude .avi.avi) i opet nece da pusti.....

Plejer je lep, atraktivan, ali ovo je veliki problem. Kako da ga resim???
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by password
Kupio sam Shockwave MP 4 player M Jet V5 i imam problema sa video fajlovima.U uputstvu je naznaceno da podrzava MPEG 4 (AVI) video format kojeg i stvarno prepozna u svojoj memoriji ali je problem sto nece da reprodukuje vec izbaci obavestenje da je greska (WARNING FILE FORMAT ERRO )pokusao sam sa svim mogucim formatima ali nista.U instalacionom Cd koji ima sledeci sadrzaj (RockUSB Driver(98), U Disk Driver Win98 ,Update Tool ,AviConverter) sam pokusao da konvertujem sve moguce video fajlove i nece, izbacuje tu gresku.

Na nekim Forumima sam listao i citao da treba rucno pri konvertovanju dodati .avi i problem ce biti resen, ali kada to uradim dobijem duplo .avi (jer ga sam i konvertuje pa bude .avi.avi) i opet nece da pusti.....

Plejer je lep, atraktivan, ali ovo je veliki problem. Kako da ga resim???
A da probaš sa Total Video Converterom,pa konvertuješ te AVI formate MP4 vido format-ja tako radim za moj mobilni:shrug:

I
Korisnikov avatar
By Blady
Mozda ti cd nije dobar...
Ja imam mp4 i imala sam problem sa cd-om, pa sam ga zamenila.. i sad mi sve lepo konvertuje i pusta mi na mp4 spotove ili vec te video zapise...
Korisnikov avatar
By Delete
Kad konvertujes video fajl, a on se npr. zove smajli.avi, promeni mu naziv, u smajli2 i onda na to samo dopisi ekstenziju .avi, trebalo bi da radi bez dupliranja avi ekstenzije. Imala sam isti takav (ako je rec o onom crnom od 1GB) i resavala problem na taj nacin.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!