Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Pre neki dan mi je brat izdzarao komp i reinstalirao windows XP i tako to... da bi mi komp radio bolje, iako sam znao da je to losa ideja.

Bilo kako bilo, po prvi put mi se tako nesto desava, a poprilicno puta sam imao iskustva sa reinstalacijom windows-a.

Naime, kada pokrecem MSN messenger pojavi mi se poruka da ne postoji WINHTTP.dll i da reinstaliranje aplikacije moze resiti problem... medjutim ne resava.
Taj sam fajl skinuo sa neta, cak mi je pokrenuo messenger, ali samo stariju verziju sa kojom ne mogu nista da radim.

A kada pokrenem instaliranje najnovije verzije, pise da ne moze, jer zahteva stariji operativni sistem od Win Xp pack 2... a to mi je jako cudno jer mi ranije nikad nije srao za to.

Inace ponekad mi se pojavljuje i u Operi isti problem, da ne moze da se updatuje (iako ni ne zelim), ali isto zahteva neki .dll file.

Help please! Zarobljen sam sa Yahoo messengerom, koji ne podnosim previse... a i nemam naviku da se konektujem na njega.
Korisnikov avatar
By andjela
probaj pidgin :) sa njim ti rade svi messenger servisi (msn, yahoo, google, aim...)

http://www.pidgin.im/

nesto ti ne valja onda ta instalacija windowsa...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Hvala.
Radi!

Nego, postoji li nacin da kopiram kontakte u to posto mi se nisu automatski prebacili?
Korisnikov avatar
By andjela
trebalo bi automatski da ti se prebace.

vidi negde u opcijama, nadji neki synchronization ili tako nesto.

lista kontakata se nalazi na serveru, nije na tvom racunaru.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa da, zato me je i zacudilo zasto su nestali kontakti... ali kada sam restartovao komp, sad imam sve kontakte.

Hvala jos jednom, mnogo mnogo puno! :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!