Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Çâðê_DUP
Instalirala sam msn sa njihovog sajta, i na svakih minut i po, dva iskace mi poruka:

1.jasmina8@excite.com want to start sharing folders with you..nešto tako. Naravno, svaki put kliknem na NO. Međutim, poruka se ponavlja i nikako da je se otarasim.
Sećam se da mi se to i ranije dešavalo i da mi je komp redovno riknjavao nakon toga..ima li to neke veze s pucanjem kompa? Kako da se otarasim ovog?

2. da li bi neko mogao da u photoshopu obuče moj avatar. Slika mi se sviđa, ali me sramota da paradiram u rozla brusu, em sam konzervativna, em je brus sa kineskog buvljaka, em nije leto. Neka majičica preko, s kimono rukavima (rukavi koji tek pokrivaju ramena, ne oni klasični, kratki) Ne mora da bude markirana :kosa:

HELP PLEASE! :lukavi:
Korisnikov avatar
By KiWi
1) Žena je neki spamer (ako je uopšte žena). Ignoriši je ili promeni nalog. Mislim da to nema veze sa kvarom na kompu (osim ako nije neki virus ili tako nešto ...)

2) Ovako nekako?

[img]bila%20slika%20sad%20je%20više%20nema[/img]
By Çâðê_DUP
Originally posted by Wang
1) Žena je neki spamer (ako je uopšte žena). Ignoriši je ili promeni nalog. Mislim da to nema veze sa kvarom na kompu (osim ako nije neki virus ili tako nešto ...)

2) Ovako nekako?

SLIKA
Ignorisala bih je, ali poruka iskace kao POP-UP.
Uh, nije loše, al daj mi sekund da na netu iskopam majicu kakvu sam zamislila :)
By Çâðê_DUP
Ova je malo džiberska, ali slaže se uz kolorit slike (mrzi me da kropiram suknjicu) :merlinka:

Samo, Wang, please, posle edituj svoj post i skini mi sliku ;)

Slika

Potražiću ja još neki model, a predloge primam :)

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By KiWi

Pa kako to da ti ukomponujem, svetlo je totalno drugačije kao i poza? Nisam ja baš toliko vešt.
By Çâðê_DUP

Pa kako to da ti ukomponujem, svetlo je totalno drugačije kao i poza? Nisam ja baš toliko vešt.
Onda nakalemi bilo kakvu majičicu, samo mi prekrij ovaj brus :) )))))))))))))

Ili da menjam avatar? :zacepi:
Korisnikov avatar
By KiWi
[img]Bila%20fotka%20sad%20je%20više%20nema[/img]

Ovako nešto?
By Çâðê_DUP

SLIKA

ovako nešto?
DA! WANG, ti si genije! :kiss:

:hail:

Mnogo ti hvala.

ps samo molim te skloni citiranu fotku dok nam jos radi edit opcija
Korisnikov avatar
By KiWi

Uh .. dobro je. Ja sam mislio da nije baš idealno .. ali ja bolje ne umem. Promeni avatar!
By Çâðê_DUP

Uh .. dobro je. Ja sam mislio da nije baš idealno .. ali ja bolje ne umem. Promeni avatar!
Promenila. Briši sve fotke sa teme :P
Korisnikov avatar
By ns.happy
meni si i dalje u brusu... il' je to samo do moje pogane mashte? ;)
By Çâðê_DUP
A šta ćemo sad sa jasminom? :roflmao:
By Çâðê_DUP
Originally posted by ns.happy
meni si i dalje u brusu... il' je to samo do moje pogane mashte? ;)
refreshuj :P
By Çâðê_DUP
Obrisane ...
:kiss:

:cvece:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Angelina777
jasminu prijavi na:

http://hotmail.msn.com/cgi-bin/dasp/ua_info.asp
report_spam_SR@hotmail.com
Prijavljena :sweet:

Ako ni to ne urodi plodom, a ti lepo spamuj nju ... prijavi je na stotine raznoraznih spam mailing lista, ili napravi bot account za MSN koji će da je smara s vremena na vreme (ovo ne znam kako se radi, samo znam da je moguće i da ljudi to rade).
By Çâðê_DUP
jasminu prijavi na:

Ako ni to ne urodi plodom, a ti lepo spamuj nju ... prijavi je na stotine raznoraznih spam mailing lista, ili napravi bot account za MSN koji će da je smara s vremena na vreme (ovo ne znam kako se radi, samo znam da je moguće i da ljudi to rade).
Poruka mi i dalje iskače. Dotična hoće da sharuje foldere sa mnom, pa to ti je. Klikćem NO, dok ne smislim nešto. Evo šta dobih kao odgovor na prijavu:

Unfortunately, in order to process your request, Hotmail Support needs a valid MSN/Hotmail hosted account.

We can help you best when you forward the spam/abusive mail as an attachment to us. The attachment should have full headers / message routing information displayed.

Problem je što se ne radi ni o kakvoj poruci, već naprosto iskače prozor windows messenger sa zahtevom da jasmina8@excite.com would like to share folders.. sa opcijama YES and NO i to se ne može tretirati kao poruka, niti kopirati.
By Çâðê_DUP
:lol:

Malo sam hakovala okolo, uz pomoć BIA i saznali smo identitet dotične maleware spamerke :roflmao:

Pozivam je da mi ponovo uputi zahtev :kiss:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Paris
instalirao ti se malware. deinstaliraj sve što si skinula sa excite.com , skini ad-aware i spybot i skeniraj komp. nakon toga ne bi trebalo da ti ista iskace.
Anyway, hvala na savetu, sigurno će mi biti od koristi u budućnosti ;)
Korisnikov avatar
By KiWi

Malo sam hakovala okolo, uz pomoć BIA i saznali smo identitet dotične maleware spamerke :roflmao:

Pozivam je da mi ponovo uputi zahtev :kiss:

Eto, dižeš frku bez potrebe :D

Offtopic: Jao što ti je lep avatar :D
By Çâðê_DUP
:hvala:

Wangov ručni rad :smug:
Korisnikov avatar
By tramp
:smeh:

dakle doticna spamerka sam ja, a meni su iste poruke iskakale od doticne angeline777
By Çâðê_DUP
Originally posted by tramp

dakle doticna spamerka sam ja, a meni su iste poruke iskakale od doticne angeline777
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Sad čitam temu iznova i dobija nove dimenzije, obzirom da je i njoj iskakalo odnosi se i na mene:

1) Žena je neki spamer (ako je uopšte žena).
jasminu prijavi na:

Poruka mi i dalje iskače. Dotična hoće da sharuje foldere sa mnom, pa to ti je.

Eee, bisera...Odavno se nisam ovako slatko nasmejala..Tramp, malopre si mi ponovo iskocila :lol: sad sam te dodala. :kiss:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by andjela
morace i meni jedan rucni rad :giggle:

Ajde, kaži srećo šta ti treba ... evo sad sam baš u elementu, sredim na gajbi i vezem sebi miraz, pa ako i tebi treba nešto daj odma da odradimo da se ne hvatam posla ponovo kad pređem na nešto komplikovanije
Korisnikov avatar
By blenta
ma ko zna shta ste vas dve chachkale dok ste razmenjivale fotke pa je to ostalo ukljucheno zanavek
:lukavi:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by tramp

dodjoh do ove teme samo zato sto videh da je Trampolina postovala posle sto godina, i bas mi drago :pucaodsmeha:
ali....
"ako je uopste zena"

prajsles :radosnice:

Andjo, molim te, svaki put kad imas problem sa msnom da postujes o istom :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!