Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By operativni kadar
Žrtva nove godine je bio moj mob sa sve imenikom. Mob zapravo radi ali mu ne radi ekran tako da ne mogu da prekopiram imenik na karticu. Zna li neko od vas neki servis da preporuči i koliko otprilike košta popravka ekrana ili izvlačenje imenika?

Joj kad vide SMS i koga ljubim i ko me ljubi :jankovicka: :roflmao:
Korisnikov avatar
By dungoll
m, cek probacu da izbunarim, znao sam ranije nekog geja koji radi u nekm servisu mobilnih, pre dve godine se isto desilo mom ortaku i on je kod njega sredio sve to :)

mada, ja da sam u pitanju, bacio bih i mobilni i brojeve :)

pa bih taman video ko bi mene nasao :) :superheroj:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Probaj da nadjes jos jedan isti model fona i onda kreni sinhronizovano da tipkas dok ne dodjes do opcije "Copy all to SIM". :D
Ja to radio kad sam jednom prebacio meni na arapski jezik. :lol:
Dobro, tebi ce biti malo teze, zbog mrtvog ekrana ali uz malo paznje, trebalo bi da upali :)
Korisnikov avatar
By operativni kadar
To sam prvo probao. Jedino što sam uspeo je da pozovem par ljudi koje nisam video godinu dana.
Eeeejjjjj pa gde si ti! :P :opatica:

Dobro nije bio BAŠ isti model, ali ne znam nikog sa istim modelom tako da...:jankovicka:
Korisnikov avatar
By Rei
a koji mob imash ?
Korisnikov avatar
By Delete
Ako odes na http://www.mobilnisvet.com/forum/ mozda pre dodjes do odgovora nego ovde.
Uglavnom, to mogu preko kompa da ti odrade u skoro svim servisima, ali ce to i da ti naplate, pa ako ti se to vise isplati nego da kupis nov displej...uzgred, moje misljenje je da su telefoni u prepaid paketima skoro pa dz, pa ne vredi ijedan din. uloziti u popravku tog telefona, jer je displej prilicno skup, ako ne i najskuplji deo tog telefona.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by operativni kadar
Pokvareni je Sony Ericsson K500i. Probao sam sa k530i ali ne ide
K500 ima zilion ljudi. Ja znam pa najmanje tri osobe koje ga imaju. Ipak ti probaj da nadjes isti model, bez obzira sto su K530 i K550 unapredjenije verzije K500. Razlike postoje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!