Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ej jos da se napaja na solarne celije...
i da se hladi vodom...

Ihaaj...

:potapsava:
Korisnikov avatar
By M M and I
Simpa izgleda...nego mene vise zanimaju karakteristike...RAM? HD? Procesor? itd itd...
Korisnikov avatar
By anche
jao sto je leeeeepa kompjuterka! zelim, zelim, zelim! :hyper:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ma diskutabilno je meni koliko je ustvari on ekoloski.. I dalje ima gomilu metala, zica i plastike u sebi. Samo je spoljasnjost od bambusa..

pritom - ruzan je.
Korisnikov avatar
By anche
aha.

to bedevedesetdva preneo rojtersovu vest. samo sto su zaboravili da prevedu da je to tek prototip i da se jos uvek ispituje da li bambus moze da podnese temperaturu koju ce ta makina da emituje. :novine:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
dobro rece ovaj u komentarima, zamisli da taj bambus povuce vlagu i "rascvjeta" ti se dok kuckas po forumu;)
Korisnikov avatar
By ns.happy
sa sve vinom koje je moj laptop popio poslednjih meseci, ovaj bambus bi jos i proklijao i ozeleneo :wow:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ekoloski?

Po jedan bambus manje za svaki laptop ;)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by svejedno
Ekoloski?

Po jedan bambus manje za svaki laptop ;)
Opet se ekologija vulgarizuje, meni se to ne dopada. Ekološko ovo, ekološko ono...mislim stvarno. Obrada drveta troši mnogo vode pa mi se ne čini da je baš ekološki prihvatljiva ova proizvodnja. Sa druge strane, jednog dana će se gajiti plantaže - šume bambusa čime će se primarni (prirodni) ekosistemi uništavati. To što laptop imam prirodnu boju drveta ne znači da je ekološki prihvatljiv. :sunce:
Korisnikov avatar
By horus.
Ovaj laptop me asocira na chipsy light... Iako je light i dalje je chipsy i nevidjeno goji... :)
Korisnikov avatar
By jukie
I sa svakim tim napravljenim laptopom jedna panda umire od gladi :no:
Korisnikov avatar
By horus.
ako se pandama jede bambus neka kupe ovaj laptop... :roll:
Korisnikov avatar
By Dirrty
A ekoloski je zato sto... mu je hardwer delom napravljen od prirodnih materijala?

Mislim da je bezazlenije ipak kompove praviti i dalje od vestackih materijala.
Samo jos fali da i u toj industriji krenu na unistavanje prirode i ode sve u kurac!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da su mu i neke od komponenti od recikliranih materijala. a što se tiče bambusa, tu su definitivno odabrali dobar materijal. ne znam jeste li nekad imali prilike da vidite kako taj bambus raste i kojom se brzinom razmnožava! ja sam ga jedva iskorenio iz svog dvorišta. tako da sumnjam da će pande da ostanu bez ručka.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja nisam ni mislio na bambus... nego tako krece.

Prvo bambus a onda ko zna sta... i kad okrenes, kompjuterska industrija ce unistavati vise shuma nego sve ostale industrijske grane. A to bi bilo katastrofalno, a po meni i nepotrebno i debilno.

Ali posto je vec pokrenuta, a i realizovana ta ideja... samo je pitanje vremena kada ce krenuti da se koristim u mnogo vecim i opasnijim razmerama.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!