Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Beograd, 30. novembar 2007. – Cenom od jednog dinara po minuti razgovora za sve korisnike u okviru svoje mreže kompanija Telenor započinje novogodišnju akciju „Mesec darivanja“, koja će trajati od 1. decembra ove godine do 31. januara 2008.

Postojeći pripejd korisnici stiču pravo na cenu razgovora u mreži od jednog dinara ukoliko do 8. januara dopune kredit odjednom sa 500 dinara. U istom periodu novi pripejd korisnici treba da, posle aktiviranja broja, dokupe odjednom 300 dinara kredita. Korisnicima će najviše 24 časa nakon dopune kredita SMS-om stići obaveštenje o početku novogodišnjeg popusta.

Postojećim postpejd korisnicima razgovori u mreži od 1. decembra autormatski će se tarifirati po novoj ceni, bez obzira na koji su tarifni paket pretplaćeni. U novogodišnjoj ponudi mogu da učestvuju i svi novi postpejd korisnici koji se pretplate na tarifne pakete Prenesi, Start i Fleksi.

stvarno za respect :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
svaka cast telenoru.

p.s. reagovace mts, pa nisu oni od juce...
By Sixto
Izgleda da su skontali da im klizi trziste!
Koristimo stare paprene pakete i nikako da odem da promenim, telefonsi racuni su astronomski! Pre neki dan zove operater, kao radili su analizu posta paid korisnika i misle da bi trebalo da promenimo ka jeftinijim paketima bla bla bla.... Reko masala i vi se setili!
OStavio sam vam auto za sve ove godine!
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja sam prezadovoljan sa 063, nemam fiksni i mob koristim nemoguce mnogo i dobijam racune oko 1500...
Korisnikov avatar
By Delete
Ma ne pada mi na pamet da se odreknem MTS-a, sa devojcicom razgovaram satima za samo 1,5din. po pozivu...pitam se koliko bi me to kostalo da koristim Telenor. A jos ne placam ni dolazne pozive u roamingu. Nek`u Telenoru smisle nesto bolje, pa se mozda predomislim.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
jutros kad sam to pročitao, ulepšali su mi dan! stvarno je žalosno kako su postpaid korisnici ostali u zapećku cele ove godine iako smo mi zapravo najbolje platiše. kad eto, konačno jedna prava promocija. nadam se da će se tako i nastaviti.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Delete
Ma ne pada mi na pamet da se odreknem MTS-a, sa devojcicom razgovaram satima za samo 1,5din. po pozivu...pitam se koliko bi me to kostalo da koristim Telenor. A jos ne placam ni dolazne pozive u roamingu. Nek`u Telenoru smisle nesto bolje, pa se mozda predomislim.
ahm, 0din? ja koristim omiljeni br i to je 0 din apsolutno, bez ikakvih uspostava poziva od 1,5din...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zapravo te košta 0,04956 din sat vremena s obzirom na 99,99%. :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja konstantno zovem, i meni se kredit ni najmanje nije pomerio, cak ni za tih 0.00000001%
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ti više nisi postpaid, ns.happy? ako jesi pogledaj svoju specifikaciju, videćeš da ti se nešto malo tarifiraju ti pozivi.
Korisnikov avatar
By ns.happy
jesam, imam i pripejd, tu sam turio ovaj omiljeni br... ne skida mi nista kredita, uvek je isto, u paru. a bas ga koristim, dnevno bar sat-dva... u stvari ako i skida tu neku mizeriju od pola polovine pare, onda ni ne bih primetio, poenta je da je to i dalje dz spram mts, zar ne?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by 2Q2Bstr8
jutros kad sam to pročitao, ulepšali su mi dan! stvarno je žalosno kako su postpaid korisnici ostali u zapećku cele ove godine iako smo mi zapravo najbolje platiše. kad eto, konačno jedna prava promocija. nadam se da će se tako i nastaviti.
dobro je da jedini nisam to primetio...
polako je vec krenulo da iritira, ja sam naviko na kradica i mobtel, tada su postpaid korisnici bili bog i batina, a ovi sada razmazishe ove dopunjashe kao da im tarifiraju zlatnu polugu po minuti.
a ostavio sam im para bojim se da srachunam.

juce sam bas gledao po sajtu telenora ove nove postpaid pakete i uporedjivao s juniorom (koji, da budem iskren, jeste jedan od povoljnijih) i mahom mi se isto vata. ako mi je jeftiniji poziv za koji dinar, skuplja poruka, a posto ih ja saljem po 500+ to je znacajna razlika dal je poruka dinar ili 2+pdv...

strasno jbt...
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by unic0rn
dobro je da jedini nisam to primetio...
polako je vec krenulo da iritira, ja sam naviko na kradica i mobtel, tada su postpaid korisnici bili bog i batina, a ovi sada razmazishe ove dopunjashe kao da im tarifiraju zlatnu polugu po minuti.
a ostavio sam im para bojim se da srachunam.

juce sam bas gledao po sajtu telenora ove nove postpaid pakete i uporedjivao s juniorom (koji, da budem iskren, jeste jedan od povoljnijih) i mahom mi se isto vata. ako mi je jeftiniji poziv za koji dinar, skuplja poruka, a posto ih ja saljem po 500+ to je znacajna razlika dal je poruka dinar ili 2+pdv...

strasno jbt...
ne menjaj juniora za ime bozje, ja sam se taaaaaako zajebao i uzeo onaj prokleti fleksi, i sada mi mesecno dodje po 2500 dindzi racuna, a na junioru sam imao 800-900din mesecno a isto sam i pricao i slao poruke, i jos sam ko mutav placao parking preko mob-a.
Korisnikov avatar
By andjela

strasno jbt...
imas Prenesi 550 (550 free minuta ka svim mrezama i 550 free sms)
2000 dinara pretplata (+PDV)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
više nisam na Junioru od kako su uveli one "prethodne nove" tarifne planove. tada sam prešao na Jednu cenu i iskoristio tarifne dodatke (dodaj sms i omiljeni broj) tako da su mi računi prilično mali. šteta je što su posle ukinuli te planove, pošto se na ovim novim ne mogu koristiti tarifni dodaci.

btw, ovde možete pronaći Excel fajl sa svim postojećim tarifama i uporednim cenama za različita trajanja razgovora (možete uneti i sopstvene parametre), pa pogledajte koji vam se tarifni plan najviše isplati:

http://nazovi.info/download/MobilneTarife.zip
Korisnikov avatar
By Rei

p.s. reagovace mts, pa nisu oni od juce...
mts samo reaguje, nikad neshto inovativno prvi da uradi! Vidi se ko je ovde profi :smug:

ja sam naviko na kradica i mobtel, tada su postpaid korisnici bili bog i batina
da, ono za novu godinu kad zovesh i dobijesh IZ PRVE :lol:

a chiji je red ove godine da zove :pickme:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Zasto mi je izbrisan post?
Korisnikov avatar
By ns.happy
junior ne bih promenio ni za sta na svetu... :hail: znam neke ljude koji su stariji od 27 (ili koji je vec limit) godina a i dalje ga koriste... kako sad to? ;)
nego, postpejdovci moji, da li je vec pocelo 1min=1din?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
piše ti gore, počelo je 1. decembra u ponoć.

Telenor je zamrznuo sve stare pakete, pa to uključuje i Junior. tako da nikoga ne prebacuju, bar za sada. krajnje korektno s njihove strane.
Korisnikov avatar
By ns.happy
piše ti gore, počelo je 1. decembra u ponoć.

Telenor je zamrznuo sve stare pakete, pa to uključuje i Junior. tako da nikoga ne prebacuju, bar za sada. krajnje korektno s njihove strane.
znam mico, ali meni pise da je servis nedostupan do 3. u mesecu pa ne znam da li je stvarno 1din, jer znajuci sebe, ako nije bice veselo kad mi stigne racun... vec sada celo jutro telefoniram..:hipnotizer:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
ja cu da sacekam da vidim da nema zalbi pa cu onda da krenem da zovem, jer nije mi bas sve tu skroz cisto :hm:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
@ns.happy: koji servis ti je nedostupan?
Korisnikov avatar
By ns.happy
*311# pise ''Servis je iz tehnickih razloga nedostupan do 3. u mesecu. telenor''
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
to je provera trenutnog zaduženja. taj servis nema nikakve veze sa tarifiranjem. a nedostupan je uvek kad se radi presek stanja, tj. kad se štampaju računi.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Sve to o cemu pisete moze da se procita na sajtu kompanije Telenor podfolder Korisnicki servis. :piski:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by ^RAY^
Sve to o cemu pisete moze da se procita na sajtu kompanije Telenor podfolder Korisnicki servis. :piski:
ti to iz licnog iskustva? :roflmao: da si ga konsultovao, ne bi dobio 22.000 racuna hihi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!