Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Koji program biste mi preporucili za download? Nekad davno sam imala DAP i kad sam ga izbisala, zeznuo mi je i kukije i jos ponesto.
A posto imam neki blesavi net, koji puca svakih nekoliko sati, te se prekine download ako samo idem na save as... preko browsera, prinudjena sam da instaliram takav programcic.
Dakle, vasa iskustva sa DAP-om i slicnim programima...
Korisnikov avatar
By Zonche!
ja imam eMule mada nije nesto specijalno dobar...Eto ti samo ako ne nadjes nista bolje
Korisnikov avatar
By Delete
Isprobacu ga REI, a eMule mi se ranije pokazao kao manje dobar.

Hmm, kod mene ovo ne funkcionise bas najbolje.
Evo, recimo, zelim da skinem nesto sa ovog linka, sve lepo odradim i on mi na kraju skida nesto od 49k umesto 199MB.
Da li ja gresim ili je prosto program malo poglup?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by andjela
ja koristim flashget
Moze neki linkic?
By ~ Le Saint X ~
jao, ja nisat ne koristim...osim mis, pa desni klik i save target as...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Renoir
jao, ja nisat ne koristim...osim mis, pa desni klik i save target as...
I ja bih tako, samo kad mi net ne bi pucao.
Korisnikov avatar
By ns.happy
instaliraj novi real medija player, on skida sve video i audio zapise sa neta. mozes i da se vratis ako pukne net i kliknes da nastavi gde je stao...
Korisnikov avatar
By andjela
pa to moze i opera ili firefox, sto instalirati real player
Korisnikov avatar
By Delete
Problem je sto to ne mogu ni Opera ni Firefox, ne znam zasto, ali kad mi pukne net, ne reaguju mi dugmici da nastavim download. Regovali bi kad bih ja znala kad ce da rikne net, pa da ja kliknem na pauzu, pa opet da nastavim, al` jbg, ovako ne ide.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da nemaš neki virus? kakav Net imaš (kablovski, dialup...)?

takođe preporučujem flahget, baš ovaj što ti je andjela dala link. besplatan je, mali, a može da se kači i na eMule i torrent mreže.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by 2Q2Bstr8
da nemaš neki virus? kakav Net imaš (kablovski, dialup...)?
Nemam virus, o tome bas vodim racuna, a do provajdera je. Kablovski net i kod svih je tako jer je za debile bilo lako da uzmiu novac za kablovsku, ali su tek naknadno uvideli da je to ipak prevelik zalogaj za njih, tako da sad korisnici ispastaju.

Sto se mene tice, potreban mi je najjednostavniji program, bez svih tih zezalica, za torrente koristim program namenjen za to, a ovo mi treba cisto da ako skidam neki veci fajl i pukne net ne moram sve od samog pocetka, kao sto npr. biva kad idem na save target as...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ma naravno, ne moraš koristiti funkcije koje ti ne trebaju. instaliraš ga, restartuješ browser i onda kad desnim tasterom klikneš na link imaš opciju "Download with FlashGet". možeš da podesiš koliko brzo da skida (da ti ostavi bandwidth i za surf), koliko delova paralelno da ide, možeš da pauziraš, pa kasnije opet nastaviš itd.

koliko sam primetio, u IE7 takođe jako lepo automatski hvata sve linkove, čak i one sa preusmeravanjem.
Korisnikov avatar
By BlackBoy
Ja koristim GethRight, odlican je...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!