Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By andjela
ako ne znate danas je krenuo vip postpaid
prvo link ka sajtu
cene i ponuda telefona
http://www.vipmobile.co.yu/cm/offer/pos ... /index.php

Vip počinje postpaid sa promotivnom ponudom: prvi korisnici će, ako porane, ugrabiti popularne telefone za samo 1 dinar, u svakoj tarifi. Takođe će moći da, iz jedinstvene ponude brojeva, koji počinju sa prefiksom 060, izaberu svoj broj bez nadoknade. U ponudi su i 4 jednostavne tarife sa puno besplatnih minuta i SMS poruka prema svim nacionalnim mrežama 24 sata dnevno. Vip je najavio i poseban svadbeni poklon za sve bračne parove koji kažu “da” u subotu, 20. oktobra.

Telefoni su:
Nokia 1600, Nokia 2626, Nokia N70, Nokia 8600, Samsung C300, Samsung C520, Sony Ericsson w200i, Nokia 6300, Samsung U600, Nokia N95 i LG Prada.

Paketi su:
Slika

* Besplatni minuti i SMS poruke važe samo za nacionalne pozive i ne odnose se na roming i usluge sa dodatom vrednošću. Nakon što iskoristite besplatne minute i SMS poruke, cena svih nacionalnih poziva je 5,9 din/min, a cena SMS poruka je 1,9 din, ne uključujući roming i usluge sa dodatom vrednošću. Cena uspostavljanja poziva je 1,9 din. Cena MMS poruke je 10,00 din. Razgovori se posle prvog minuta tarifiraju po sekundi. Besplatan 060 broj možete izabrati do 31.12.2007. iz dostupnog raspona brojeva.
Cena telefona od 1 dinara važi samo uz određene tarife.

Korisnici mogu da izaberu jednu od četiri jednostavne tarife. Svaka od njih uključuje puno besplatnih minuta i SMS poruka za fiksnu cenu. U zavisnosti od ličnih potreba u komunikaciji, korisnik može da se odluči za: 60 minuta i 60 SMS poruka za samo 250,00 dinara mesečno, odnosno za 150 minuta i 150 SMS poruka za svega 500,00 dinara mesečno. Za one kojima je bitno da puno pričaju ponuđeno je 325 minuta i 325 SMS poruka za samo 1000,00 dinara mesečno, odnosno 1500 minuta i 1500 SMS poruka za svega 3000,00 dinara mesečno. To znači da je moguće pozivati bilo koju mrežu u Srbiji, mobilnu ili fiksnu, 24 sata dnevno, za svega 2 dinara po minutu. U cene nije uračunat PDV.

tako lepo izgleda, ali...

komentari:
У оквиру претлате на Подстпејд 60, моћи ће се имати максимум 60 позива у месецу (важи и за остале пакете пропорционално)! Лепо су израчунали да већина разговора траје испод минуте, па као "дајемо више бесплатних минута", а с друге стране постављена замка у виду тарифирања.
Биће оваца за шишање, нема сумње. Већ видим бомбастичну маркетинг кампању у којој ће се скривати (тј. ситним словима ће бити негде на дну) начин тарифирања, али ће се у први план гурати бесплатни минути/поруке, којих има више него код конкуренције.
Prosao pored VIP-a Slavija, gomila ljudi ceka, iako pada kisa.

Ista prica na Novom Beogradu, kod NLB zgrade. U 8 jutros pada kisa, red kao da dele nesto besplatno. Ehhh Srbijo, nema nista besplatno i za 1 dinar. Sve se to plati i preplati, pre ili kasnije
Minut razgovora im je skuplji na postpaid-u (5.9 din) nego što je na prepaidu (4.9din), a cena SMS-a je ista!?

Kome ne treba telefon koja je svrha prelaska na postpaid?

Pored toga ovo ograničenje na 60 poziva.

Kad od samog početka idu na jednostavnost, mogli su bar oni dati jedan paket bez ičega besplatnog uz minimalnu pretplatu, ali da je izbalansirana cena minuta i SMS-a, pa koliko potrošiš toliko platiš. To stalno preračunavanje koliko sam čega potršio od "besplatnog" mi ide na nerve oduvek.
Da li ste culi za novu VIP ponudu? Otisao sam jutros po ovoj kisi i pola sata cekao otvaranje centra da bih kupio telefon uz pretplatu za 1 dinar. Ozbiljnost je na nivou, kao prvo otvorili su u 8i10 iako su svi bili na svojim mestima (vidi se kroz izlog), a kao drugo poceli su da rade a sistem za uslugu gde sami birate broj nije radio. Bio sam 10 po redu i kada su nas pustili ljudi su poceli da se raspituju za usluge postpaida... Svih 9 ljudi ispred mene su izasli bez telefona i to iz razloga jer vam prvo kopiraju licnu kartu pa kontaktiraju Kreditni biro, da vide koliko kredita imate na vasem imenu. Telefon nisam mogao da uzmem jer nemam racun u banci. Postoji mogucnost kupovine i bez tekuceg ali onda odjednom mora da se plati 6 mesecnih pretplata, sto bi u mom slucaju za paket od 1200(sa pdv) bilo 7200 dinara. Imam 2 postpaida preko MTS-a i ovakvih budalastina nije bilo prilikom potpisivanja ugovora. Osecam se veoma prevareno.
Korisnikov avatar
By Adenim
Nokia n95 je skuplja za 25o evra kod njih nego u maloprodaju.

Kada su poceli kampanju jedan od forumasa iz Hrvatske je pricao da su prevaranti, no nista manji prevaranti mi nisu Telenor i MTS...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Sad sam bio na vipovom sajtu da vidim o cem,u se radi.
Svi bolji telefoni se dobijaju za 1 dinar samo uz tarifu 1500 u kojoj je mesecna pretplata 3000 dindzi.

Ukoliko hocu bolji telefon uz preplatu od recimo 500 dinara mesecno moram da ga platim 30000-55000 din (Nokia N serie, LG Prada). Ne razumem zbog cega cekaju u redovima?
Da uzmu krsh telefone bez funkcija za 1 dinar?
Ili da placaju pretplatu 3000 din mesecno?:gatara:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Valjda ljudi imaju brdo novca, ili telefoniraju neverovatno dugo pa im nije problem mesecnp placati pretplatu za mobilni 45 eura :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ljudi moji, je li neko ovde stvarno ne ume da razlikuje telefonsku pretplatu i kupovinu telefona u prodavnici?! ne možeš tvrditi da taj telefon košta mesečna pretplata puta broj meseci, kad ti za svaku tu pretplatu dobijaš besplatne minute/sms poruke. za iste pare možeš da dobiješ samo telefon, a možeš da dobiješ telefon + besplatni saobraćaj.

uostalom, onaj ko sada ne troši recimo 500 dinara mesečno samo na usluge telefonije ne treba uopšte da razmišlja o kupovini telefona uz mesečnu obavezu, jer ta ponuda i nije pravljena da bi neko nabavio jeftino telefon. ponuda je namenjena onima koji inače troše toliko, pa sad imaju mogućnost da kao bonus dobiju i novi telefon.
Korisnikov avatar
By dungoll
Ma, ova ponuda nije nista revolucionarno, niti nesto sto ce naterati mt:s ili Telenor da se jace takmice...

Ja se do daljeg necem pomerati sa svog Telenor postpaida.... dok se oni malo ne raskristalishu...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da, to sam zaboravio da napišem na kraju posta:

i nije im neka ponuda.
Korisnikov avatar
By erkondisn
ipak je to vip :shtap:
majstori su u prodaji muda pod bubrege :yes:
ah kako su ljudi naivni :radosnice:
Korisnikov avatar
By andjela
vidim vec krenule reklame....

ali ovo za zaokruzivanje na minut jadno i bezobrazno da ne spominjem da je minut na postpaidu skuplji nego minut na prepaidu :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Ja se, prvo, nikad ne bih odlucila za postpaid, a narocito ne za vip...eto, toliko da se zna :lol:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da, taj deo oko cene nisam ni ja ukapirao...
Korisnikov avatar
By ns.happy
ah, telenor rules.. ja sam moj vip broj izgubio... jbt, nisam stigao ni da ga zapamtim... hehe:tepih:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Zaboravili su da napomenu i da se za svako uspostavljanje veze naplacuje 1,9 din. :nokti:
By superfly
Originally posted by Lakiboy_ns
Zaboravili su da napomenu i da se za svako uspostavljanje veze naplacuje 1,9 din. :nokti:
bez pdv-a? :mete:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by superfly
bez pdv-a? :mete:
Vjerojatno-znaci 2,2 din svako uspostavljanje veze.
Thats not hoot :pionir:
Korisnikov avatar
By Adenim
Posle iskoriscenih minuta. Ne treba sada bas preterivati.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da, to je posle potrošenih besplatnih minuta, kao kod starih Telenor paketa.
Korisnikov avatar
By andjela
i sto je najgore od svega ogromne su guzve i redovi, kao da dele dzabe hleb i mleko... ccc kakav smo mi to narod.

kazu da se najbrze ragrabila n95... kako ima dosta ljudi koji mogu da placaju 3500 dinara mesecno 2 godine u srbiji, stvarno cudno.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
:lol: Pustili post-paid, a imaju mrezu postavljenu na desetak baznih stanica. :roflmao:
Ja ovo kontam kao ponudu isturenog odeljenja MTS-a.
Korisnikov avatar
By Afrodisiac
Ne zvuci lose, ali ipak ostajem pri MTS-u...

I plasim se kad bih imao post paid, da ne bih imao nikakvu kontrolu.
Korisnikov avatar
By ns.happy
to samo mislis... ja nemam kontrolu i na telenor post paidu sam oko 5 godina... nikada nisam potrosio vise od onog sto sam trosio na dopune... jos su tada krali na dopunama, npr 250 din platis a dobijes 230 ... katastrofa... post paid je NEOPHODAN!
Korisnikov avatar
By Afrodisiac
Neophodan mozda tebi...
Mislim da sa mnom to nije slucaj.
Korisnikov avatar
By Marvin
Juče se ljudi potukli ispred prodavnice (u Jovinoj, NS) na moje oči. :qqlele:
Da ne veruje čovek.
Korisnikov avatar
By horus.
glupost nevidjena! preko post paid-a ce da naplate sve one silne besplatne minute koje su delili u startu za pri paid...
Korisnikov avatar
By EnRage
Vidim da su jako vjesto sakrili cijene u pospaidu kad se ode na njihov site. Mislim, zaista je presedan cijene poziva napisati dole sitnim slovima koja se jedva vide procitati.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by EnRage
Vidim da su jako vjesto sakrili cijene u pospaidu kad se ode na njihov site. Mislim, zaista je presedan cijene poziva napisati dole sitnim slovima koja se jedva vide procitati.
Kako mislis da se spucaju svi oni silni minuti? Zaokruzivanjem, naravno.
Korisnikov avatar
By andjela
hocete n95, prada ili luna za 1 dinar?

e pa ne moze... ustvari moze ali prvo da platite 10 mesecnih pretplata (35400 din) i imate telefon za 1 dinar ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!