Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Jao, vecito neki nesporazum izmedju tvog kompa i tebe...mora da je peder i ne voli devojke nikako.
By Sixto
Ako je tako moj komp je str8 ko velja ilic!
Korisnikov avatar
By Delete
E onda se zamenite za racunare :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by hlaefdige
napandrcio ga je u beloj boli i sad nece ni da mrdne...u stvari...imam opciju da menjam boju ali ne mogu da postavim fotografiju...

pa kako sad?
pa teško će neko to da ti reši online (anđela možda... ali teško) .. bolje pozovi nekog ko se razume u Win OS da malo pročačka ... Da nije neki virus? Jel koristiš neki AntiVir program?
Korisnikov avatar
By Rei
A koji windows je u pitanju?
By жњ
i meni to smrdi na virus. sve te promene u sistemu, pa jos ne da da se menja... to je taj rad...

lepo ti apdejtuj antivirus i pusti ga da cheshlja.
Korisnikov avatar
By andjela
aj stavi sliku desktop properties :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
@znj...kasperski je cesljao ali nije nista nasao...ali i on je mator...

@delete...sam komp je sranje, i radi se o kompjuteru na poslu

@andjela....evo cim provalim kako to da izvedem
Korisnikov avatar
By KiWi
otvoriš to prozorče .. pa pritisneš dugme PrintScreen, otvoriš Paint i u njemu odeš na Edit > Paste i eto ti slike ... snimiš kao jpg i uploaduješ na imageshack
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jooooj hvala, kiwi, znam to tako da uradim na mom kompu...ali ovaj ovde je jadan izmucen i sjeban skroz...
Korisnikov avatar
By KiWi
ne znam šta da ti kažem u tom slučaju ...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
uspela!

obozavam ovaj komp!

ni'ta nece! pa 'oce!

isto sam uradila i malopre i samo me je ignorisao
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da je ključno baš to što ti je komp na poslu. kao što se vidi sa slike, administrator mreže je zabranio promenu desktopa. jedino što možeš da uradiš je da odeš kod njega i fino počneš da trepćeš :trep: i zamoliš ga za jednu "uslugu".
Korisnikov avatar
By andjela
zabranio promenu desktopa, a ostavio klijentima da koriste internet explorer koji ima najvise rupa u security LOL

dobar administrator :smeh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma kakav administrator! nema to kod nas! ovde niko ne zna ni word da koristi cestito! (ima ih par sto znaju, ali kad dodje do ubacivanja tabele, useru se zivi)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by hlaefdige
ma kakav administrator! nema to kod nas! ovde niko ne zna ni word da koristi cestito! (ima ih par sto znaju, ali kad dodje do ubacivanja tabele, useru se zivi)
Hteli, ne hteli .... jedan od usera računara mora da bude administrator ... Onaj prvi koji se registrovao ... Ako si ti jedini user na tom kompu, onda si ti admin :) Bravo za tebe :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hmmm..nije bas....vise je racunara povezano..desetak....moj definitivno nije admin....ali i ta teta za koju pretpostavljam da je admin nema dovoljno znanja da bi nesto cackala mrezu..
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne taj administrator, kiwi. administrator mreže. to može biti neko od zaposlenih, a možda i neko sa strane ko je unajmljen da održava računare.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ni oni nisu bili duuugo...

..moguce li je da je neki spyware u pitanju? i sta da mu radim?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by 2Q2Bstr8
ne taj administrator, kiwi. administrator mreže. to može biti neko od zaposlenih, a možda i neko sa strane ko je unajmljen da održava računare.
Administrator mreže može da ti zabrani promenu wallpapera? Superiška :D
Korisnikov avatar
By andjela
taj user kojim se logujes u windows jeli limited user ili administrator group
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jooooooooj cico, moja lepotice, jel' ti nije do sad jasno da sam idiot? ne znam. gde to da vidim?
Korisnikov avatar
By andjela
start > control panel > user accounts
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!