Ne znam zashto bi bash laptop kupovao u supermarketu, kad imash toliko radnji gde mozhesh da ga kupish... Neshto sam sumnjichav po pitanju kvaliteta robe iz supermarketa tipa Idee ili Tempa, a pogotovo Metroa. Laptop mozhesh uzeti i u nekoj radnji koja je specijalizovana za prodaju rachunara, pod istim ili josh povoljnijim uslovima nego u supermarketima. Koliko sam ja imao prilike da vidim, tehnichka roba po tim marketima je u glavnom losheg kvaliteta, a izbor je prilichno mrshav. Video sam skoro nekog tipa kako u Maksiju u kolicima vuche desktop kompjuter... Uzeo je neki Comtrade-ov rachunar, dobio je naravno i garanciju, mada je meni to iskreno delovalo malo smeshno poshto je to ipak najobichnija prodavnica u kojoj se kupuju hleb i mleko, a on je chovek, pored onoliko prodavnica rachunara nashao da isti kupi bash u Maksiju. Sve jedno, svako ima svoj izbor, mada se ne mozhe reci ni da si sto posto siguran ako kupish rachunar ili neku komponentu u radnji predvidjenoj za to, jer i tamo mozhesh da naletish na neki losh primerak.
Zakljuchak: ne bih kupovao tehnichku robu u supermarketima.