Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By DarkAngel
Redovno dozivljavam kuluk sa slusalicama za mp3 player :punakantasluski:, ni 1godinu mi ne traju. Pa mi recite koje karakteristike da pogledam pre kupovine da bih imala kvalitetan i trajan zvuk (ali da su bubice)? U ovom slucaju cena mi nije bitna , vec kvalitet...:misli:
Korisnikov avatar
By M M and I
A ti bi hteo da ti "bubice" traju godinu dana pa i vise????? Pa tesko...bez obzira na cenu...
By жњ
ako si u Srbiji... najbolje sto mozes da pazaris su ti sluske firme specijalizovane za proizvodnju sluski - "Senheisser", ali ja sam zaboravila gde mogu da se kupe. :praznoglavi:

izguglaj
By superfly
Originally posted by M M and I
A ti bi hteo da ti "bubice" traju godinu dana pa i vise????? Pa tesko...bez obzira na cenu...
imam sonyjeve stare 3,5 godine, placene 7 evra. :goran:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
eh bubice su trash de rerum naturae.
ja sam fan akg zvuka slushalice, zvuchnici- d&b.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja sam imao Philips gumene koje idu iza usiju trajale mi godinu ipo a zvuk fenomenalan
Korisnikov avatar
By Zemunac
Najbolje su Sony Ericsson slushalice, silikonske, one shto se nabijaju u uvo, pa se apsolutno nijedan zvuk ne chuje iz spoljasnje sredine. A gruvaju do bola. :)
Korisnikov avatar
By M M and I
Inache gotivim KOSS i Senheisser slusalice...Ima i drugih jako dobrih ali to onda ide preko 150 pa i preko 200 Euri (sto bi se reklo u Napulju)...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by superfly
Da...i koristis ih za Uskrs i za Novuu Godinu...onda nije cudo sto su jos u zivotu...
Korisnikov avatar
By erkondisn
ja sam izrazito zadovoljan sa Sonyevim onim sto ih zavuces duboko u uho, cijena im je isto opaka, 30ak eura (u HR), a izbor br 2 definitivno Sennheiser.

samo sto svaki par redovito sjebem nakon nekoliko mjeseci vise radi toga sto mi se nekako zapetljaju, pa slucajno sjebem kontakt
Korisnikov avatar
By Rei
mi za neke WOW sluske!!
By superfly
Originally posted by superfly
Da...i koristis ih za Uskrs i za Novuu Godinu...onda nije cudo sto su jos u zivotu...
bravo pametnice!!! :lol:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
od kvalitetnijih proizvođača, osim Sennheisera, postoji i Shure, onda Etymotic Research, pa neprevaziđeni Altec Lansing, da nabrojim bar par. Logitch, Genius i ostale zaboravi, jer su to low-end proizvođači.

ako ne računamo ultra skupe studijske modele, najkvalitetnije koje ovde možeš naći koštaju nešto tipa max. 30 EUR. i uglavnom ne vrede tih para.

ja sebi tražim slušalice već pune dve godine i nedavno sam konačno naručio Shure SE210 (klik). ove idu u uši, lagane su i lepo dizajnirane, imaju odličnu zvučnu izolaciju i daju izuzetno kvalitetan zvuk. na svim recenzijama su bile prilično dobro ocenjene uz jedinu zamerku nešto lošijeg basa. mada za model od $150 je to i očekivano.

sad čekam da mi stignu, pa kada ih konačno dobijem, javiću i svoje utiske. :)
Korisnikov avatar
By shumadinac
ja sam uzeo Phillipsove bubice, bile su malo manje od 10€, i služe mi već drugu godinu, a zvuk i dalje odličan.... eto moje preporuke :D
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
dakle ja sam vam rekao shta sam imao. najbolje shto postoji su AKG slushke ( od 100-300 evrosa).
dodushe postoji josh neshto bolje to su beyer dynamic ali su one u klasi 500-1500 evra.
Korisnikov avatar
By DarkAngel
thanks....uzecu sve ovo u obzir pa vam javljam sta sam uzela
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Inache gotivim KOSS i Senheisser slusalice...Ima i drugih jako dobrih ali to onda ide preko 150 pa i preko 200 Euri (sto bi se reklo u Napulju)...
Slazem se apsolutno!Mada mala prednost Senheisser-u.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Najbolje su definitivno iPod bubice, trajace sigurno dugo a kvalitet je WOW

off: @REI: Ako nisi pomislio na World of Warcraft odma onda znaci ne znam :psiholog:
Korisnikov avatar
By Rei
Pa rekla je da kazhemo mi za neke wow sluske :hvala:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by shumadinac
ja sam uzeo Phillipsove bubice, bile su malo manje od 10€, i služe mi već drugu godinu, a zvuk i dalje odličan.... eto moje preporuke :D
isto:D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
btw, preko puta Vuka ima jedna radnja sa opremom za kompjutere i jos neke sitnice od tehnike. Tamo je izbor prilicno bio dobar, sto se slusalica tice...:)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by DarkAngel
Redovno dozivljavam kuluk sa slusalicama za mp3 player :punakantasluski:, ni 1godinu mi ne traju.

Godinu dana, pa ti si jos dobra, meni su jedne trajale najduze 3 nedelje, sve odu posle 4-5 dana...u pm :mad:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
e da ....I pod sluske, zvuk je fenomenalan... pozajmila sam od druga iz odeljenja jednom prilikom.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
slušalice koje idu uz iPod su najveća sramota za Apple. uz plejer koji košta $300 dobijete slušalice koje i vi sami možete naći za nekih $2-3. zbog njih sam i odlučio da kupim sebi nešto kvalitetno.

nemaju nikakvu zvučnu izolaciju, bas je apsolutno nečujan (osim ako ne držite slušalice prstima), žuljaju posle sat vremena nošenja, slabe su (tihe), ispadaju iz ušiju dok hodaš (da ne pričam šta bude ako potrčiš) i uz to sve kabel je jako tanak, pa se neprestano zapliće i uvija. ako ih ne koristim samo jedan dan, kad ih izvadim iz torbe kabel bude ufrćkan kao da je išao na mini val.

u svakom slučaju, ove slušalice su teško sranje.
Korisnikov avatar
By KiWi
[color=646464]Visoka cena ne znači uvek kvalitet.

@2Q2Bstr8: Slične probleme imam i sa mojim SanDiskSansa sluškama. Već su mi u radnji rekli "Mp3 player je super za te pare, ali planiraj da ćeš uskoro kupiti nove sluške" ... Čuo sam da su sluške za Sony Ericsson telefone prva liga, samo ne znam da li je isti džek kao kod mp3 sluški
[/color]
Korisnikov avatar
By spliff
i meni trebaju nove slushke... ove od ipod-a su sranje :cupakosu:
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by Kiwi
[color=646464]Čuo sam da su sluške za Sony Ericsson telefone prva liga, samo ne znam da li je isti džek kao kod mp3 sluški[/color]
da samo je cena ~3000 dinara
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!