Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By empti
jubilarna ponuda povodom desetog rodjendana!

za samo 1999 dinara:

ADSL prikljucak brzine 512kb/s bez naplate prikljucne takse!

pretplata za prva tri meseca koriscenja!

haloplus kartica!

halo kartica!

prijave vaze samo do kraja juna!
nazovite kontakt centar 9813,ili podnesite zahtev online preko sajta www.telekomcentar.com

nadjoh ovaj oglas u novinama pa reko da ga podelim sa vama pa-pa
Korisnikov avatar
By andjela
kako mozes da reklamiras telekom...
By empti
pa kad je ovo za dz
Korisnikov avatar
By Adenim
Andjelija, honey, sta fali telekomu?

Ja hocu ovih dana da konacno konacno konacno uvedem ADSL, pa bi mi znacila informacija preko koga da uzmem.
Korisnikov avatar
By blenta
telekomu fali telekomunikaciona infrastruktura :federi:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Svima adsl ide preko telekoma tako da prestanite da lupate gluposti.
Korisnikov avatar
By Allkey
Ne ide preko Telekoma, nego smo preko Telekomove žice.

A problem je u Telekomovim serverima (koji pretpostavljam da su u rangu i njihovih centrala)...

Preporučio bih Beotel za ADSL, kao i Neobee koji imaju odlične cene, a dobru uslugu.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
dosadilo mi da objasnjavam....Telekom jos uvek jedini poseduje linkove ka globalnoj mrezi koje iznajmljue ostalim provajderima. Kvalitet usluge zavisi od toga koliki broj korisnika provajder stavi na jedan link. ne mogu se setiti pojedinost ali ako se dobro secam kad je pocelo uvodjenje adsl-a, iznajmljivali su se linkovi od 1,5 Mbit a provajder je mogao na 1 link da postavi do 32 korisnika koji koriste 256 k paket, 16 korisnika 512 i do 8 korisnika 768. upravo zbog ovog provajderi su postavljali disclaimer da vam ne garantuju brzinu uopste jer to "nije do njih"...

ja koristim telekomov 256 paket, kosta oko 1200 mesecno, prosecna brzina je 29 KB down i 7 KB up
Korisnikov avatar
By blenta
u pravu je kolonash
provajderi rentiraju telekomove portove
i samo se ugradjuju
zhiveo monopol
:federi:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Nije vise do monopola. Telekomova infrastruktura kakva god da jeste, najbolja je u ovoj zemlji. Da bi provajderi stvorili sopstvenu potrebni su milioni evra, koje oni nemaju.

sad se setih, svoje portove ima SBB kojima podmiruje potrebe svojih korisnika kablovskog neta. Koliko znam oni nisu zainteresovani za ADSL, no nikad se ne zna :D
Korisnikov avatar
By blenta
najbolja se samo zato jer je jedina
Korisnikov avatar
By andjela
uzivajte sa telekomom, sta da vam kazem...
Korisnikov avatar
By ns.happy
kako se ugradjuju u cenu provajderi kada sam ja kod euneta i placam 1099 din...
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by Allkey
...kao i Neobee koji imaju odlične cene, a dobru uslugu.
HAHAHA! ovo je zesca dezinformacija, neobee je UBEDLJIVO najgori provajder interneta na trzistu, ne bi ih preporucio ni najgorem neprijatelju. a mislim da je i beotel los.

koliko sam ja cuo, sezampro ima dobru adsl uslugu, a i telekom je medju kvalitetnijim pruzaocima adsl-a. (na stranu sto su monopolisti i sto su neprofesionalni u svakom pogledu)
Korisnikov avatar
By ns.happy
da, flat. od onih 200 i nesta... cega god...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by demian
Originally posted by Allkey
...kao i Neobee koji imaju odlične cene, a dobru uslugu.
HAHAHA! ovo je zesca dezinformacija, neobee je UBEDLJIVO najgori provajder interneta na trzistu, ne bi ih preporucio ni najgorem neprijatelju. a mislim da je i beotel los.

koliko sam ja cuo, sezampro ima dobru adsl uslugu, a i telekom je medju kvalitetnijim pruzaocima adsl-a. (na stranu sto su monopolisti i sto su neprofesionalni u svakom pogledu)
ovo za neobee sam i ja cuo, neki moji drugovi su kod njih... mada to su pricali i za eunet, ali evo radi, da kucnem u tastaturu, sasvim dobro...
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Sve te akcije i specijalne popuste imaju neku caku. Vidi ti koliko će te koštati taj paket kad istekne promotivni period. Pošto sve zaista ide preko Telekomove infrastrukture jedino je važno kakav je korisnički servis, da ne kažem tehnička podrška provajdera. Pored cene naravno. Sezampro je odličan po tom pitanju, mučenici se stvarno potrude a i neće da prekinu vezu dok vičeš i psuješ ako ti nisu rešili problem :D Sa druge strane ovi iz Telekoma te pošalju na šalter u Pohorsku da popuniš nekakav formular :psiholog:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by andjela
flat?
eunet ima popust za studente od 20%. tako da flat 256 izadje 1111 dinara. FLat 512 izadje 2072 din.

Setup se ne placa.

Preporuchujem svima.

A onima koji i dalje ne razumeju zashto ne treba ni prici telekomu, bez obzira shto svi ostali provajderi idu preko njegove infrastrukture, neka se zapitaju shta ce jedan takav monopolista moci i hteti da uradi kada nestane svaka konkurencija u vidu provajdera.
U nedostatku prave konkurencije, provajderi su trenutno jedina stvar koja odrzhava pritisak na telekom i sprechava ga da radi shta hoce. Koliko god TRENUTNA ponuda telekoma bila dobra, svako ko je prihvati umanjuje shansu da cemo u skorije godine videti ishta brzhe od 768 kbit/s. ADSL tehnologija inache predvidja brzine do 8 mbit/s, pa malo razmislite o tome.

PS jes' da sam rekao da sam na raspustu, al' shta cu, morao sam :D
Korisnikov avatar
By spliff
inache je cena za flat 2100 dinara kod euneta (za nas koji nismo vishe studenti)
Korisnikov avatar
By andjela
ali sa kojim nivoom agregacije ;)

drugi to ni ne pominju
Korisnikov avatar
By andjela
ne mislim na down/up ratio... to jasno :)

nego za nivo agregacije... mislim da je za tu cenu kod euneta 1/10
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by andjela
ali sa kojim nivoom agregacije ;)

drugi to ni ne pominju
E ne znam koji nivo agregacije.
Svet Kompjutera je svojevremeno objavio da je eunet jedini provajder koji je dao istinite podatke o agregaciji koju koristi. No taj podatak ne mogu naci na sajtu. :)

Inache, jako mi je zanimljiv i download paket koji imaju, 1990 dinara ( bez popusta:) ), neogranichen protok, radnim danima brzina 128/64, a nocu (20h do 8h) i vikendom 768/192 :)

Ima za svakog po neshto :vijaca:
Korisnikov avatar
By Adenim
OK,

da nemate ADSL, a baratate svim ovim iskustvenim podacima, koga biste izabrali?
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
EUNET ili Telekom ( pod uslovom da mozes mirno da spavas znajuci da si podrzao monopolistu :lol: )
Korisnikov avatar
By blenta
telekomske cice kazhu da kod njih nema agreagacije whatsoever
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!