Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Allkey
Uf, a ne da Opera ima dobrih Wallpaper-a... Sad sam se setio da odem pogledat imal šta novo... Za sad:

Na sliku iznad:
Slika

A evo i jednog sa gej smajlijem:
Slika
:lol:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
extra su:party:
ali ja najvise volim mozzilu:-)
Korisnikov avatar
By Abyss
Zar niko ne koristi Netscape????
Korisnikov avatar
By Rei
Netscape koristi mozilu :balon:

Slika
Korisnikov avatar
By malecka
mnogo extra!!! :) sta sve ljudima nece da padne na pamet... :) obozavam firefox....
ali opera mi je extra za telefon.... mnogo je cakana!! :sweet:
Korisnikov avatar
By tramp
ja volim mozzilu ali na par sajtova mi ne radi kako treba ... recimo na par foruma nece da otvori reply prozorcice ili kad imaju neki formulari

mada popravlja se
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni su super one video reklame za FF što su ih radili fanovi.

doduše, ovakvi wallpaperi su mi prilično jadni, jer je smešno zamišljati jedan FF kako "guta" IE kad IE drži 85% tržišta. to sad Comtrade napravi reklamu kako će da pojede Microsoft. aha...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by tramp
ja volim mozzilu ali na par sajtova mi ne radi kako treba ... recimo na par foruma nece da otvori reply prozorcice ili kad imaju neki formulari

mada popravlja se
Sigurno je u pitanju pop-up blocker .. isključi ga :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by REI
Netscape koristi mozilu :balon:

Slika
Slika + Slika

Divni su:love:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Kiwi
Originally posted by tramp

mada popravlja se
Sigurno je u pitanju pop-up blocker .. isključi ga :)
nije - jednostavno link ne radi - tj ponasa se kao da nije link i ja tako mislila nije nesto u redu sa sajtom i odem slucajno na e na poslu - posto se natezemo da mi instaliraju mozillu a oni nece :mad: i otkrijem da linkovi rade

ali vidim da sad opet rade i u mozilli

ovo je bilo kad je tek izasla nova verzija mada i sad mi se povremeno zaledi ali ... ima "restore session" :yay:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by 2Q2Bstr8
meni su super one video reklame za FF što su ih radili fanovi.

doduše, ovakvi wallpaperi su mi prilično jadni, jer je smešno zamišljati jedan FF kako "guta" IE kad IE drži 85% tržišta. to sad Comtrade napravi reklamu kako će da pojede Microsoft. aha...
Lako je IE-u da drzhi toliki udeo na trzhishtu kad je integrisan u win :)

Ako cemo da poredimo IE 6 sa FF (bilo kojom verzijom), da ga je progutao, jeste. IE7 donekle izvlachi stvar, a njega ne bi ni bilo da nije bilo firefoxa. :)

I da, svidele su se i meni reklame. :)
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by Abyss
Zar niko ne koristi Netscape????
ceo zivot, od verzije 4.xx
Korisnikov avatar
By Rei
@Kupper

Te nisam imao, divni su :love:
Korisnikov avatar
By Allkey
Ie7 rula... Samo treba nabaciti mnogo RAM-a i mnogo dugo ka koristiti... U početku se nerviraš, a posel shvatiš... Lepo istrenira čoveka.

Opera Mini 3.0 JE DO JAJA, stvarno skidam ljudima kapu kako su je odradili, jede malo kredita, a jebeno svaki sajt otvara...

No, ova tema se pretvori u temu ''Koji browser koristite?''... :drama:
Korisnikov avatar
By iJazz
IE7 je super :hypno: ... I'm in love :sweet: ...
Korisnikov avatar
By unic0rn
hmmm

vi ne koristite onaj IE7 koji ne moze da iskontrolishe svoj Popup blocker i nema nijednu Advanced opciju u Tools>Internet Options i shtavishe puca kada se klikne u taj prazan prostor?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
moj nema nijedan od tih "features", unic0rne. :smeh: btw, meni radi na 850 mhz, 256 ram bez problema, često sa 20-ak tabova.

@rei: što se tiče komentara za IE7, slažem se u smislu da je FF definitivno pogurao MS da konačno izbaci novu verziju browsera. ali nisam siguran šta si hteo reći ko je koga progutao u vezi sa IE6 i FF. jeste FF super krenuo, ali daleko da je progutao bilo koga...
Korisnikov avatar
By andjela
moj nema nijedan od tih "features", unic0rne. :smeh: btw, meni radi na 850 mhz, 256 ram bez problema, često sa 20-ak tabova.
a koliki ti je pagefile usage tada :D

fck IE, fck M$ :p
Korisnikov avatar
By unic0rn
moj nema nijedan od tih "features", unic0rne.
aaa nosi si[se] :P

em, kako?

imam onaj IE 7 Standalone i on ima te features. Pre neki dan mi je preko Updejta skinuo regularni IE 7 koji je 'pregazio' 6ticu i imao je isti taj zajeb...

odakle si ga ti skinuo?

shifra: shugav :lol:
Korisnikov avatar
By iJazz
@uni: Nope... moj uredno radi :D . Skinuo sam ga... odnekud :) . MS-ov sajt ili tako nešto :) . Mogu ti dati tu instalaciju.

@andjela: Kod mene je jako mala razlika kod PF usage-a :D .

IE7 :leviathan:
By fazza
A shta to moze IE7, shto ne moze FF i to za dzabe?

IE nisam pokrenuo vec dve godine, tj. od momenta kada sam prvi put instalirao
FF. Ne bih ga menjao ni za shta, a kamoli za Microsoft-ov budjavi bushan_k'o_sir
Explorer. :bljak:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Allkey

Opera Mini 3.0 JE DO JAJA, stvarno skidam ljudima kapu kako su je odradili, jede malo kredita, a jebeno svaki sajt otvara...
Jos off-a - neverovatno koliko malo para dodaje na racun a funkcionise kao svaki browser na kompu.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
page file mi je ručno podešen da bude u rasponu 384 - 768 MB. to po receptu 1.5 - 3 x količina rama, a pošto imam 256 - računica je jasna. a trenutni usage je 259 MB. :trep:

ja sam moj IE skinuo sa zvaničnog MS sajta kao standalone (14,7 MB). jedino što sam budžio je da sam promenio key za XP, ali to ne treba da ima nikakve veze. moguće da tebi neki plugin pravi sranja. jesi probao da ga pokreneš sa "iexplore.exe -extoff"?

a što se kompatibilnosti tiče, s obzirom da IE koristi velika većina korisnika Interneta, sajtovi su sigurno malo bolje prilagođeni njemu nego FF-u.
Korisnikov avatar
By andjela
mnogo je bolje postaviti pagefile na fixne velicine za min i max isto, kao i da bude na posebnoj particiji (po mogucstvu na pocetku diska, koji je brzi deo diska)
Korisnikov avatar
By Rei
A kako da mu 'kazhem' da ga turi na pochetak diska? :D

I koliko bih trebao da postavim ako imam 1gb rama? :)

@uni, jel imash legalan ili nelegalan win?

Ja imam nelegalan, a IE7 mi radi ocake. :) Negde je Andjela ostavila link za dl...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!