Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By fazza
Nisam bash zadovoljan kako NOD32 obavlja posao. Jeste brz, sve je to ok, ali
mu promakne mnogo toga shto ostalim AV programima ne moze da promakne.
U svakom sluchaju hvala za link. :)
By Simor
Originally posted by fazza
Nisam bash zadovoljan kako NOD32 obavlja posao. Jeste brz, sve je to ok, ali mu promakne mnogo toga shto ostalim AV programima ne moze da promakne.
A, vidiš, meni je svojevremeno NOD32 detektovao trojanca koji, prethodno, nije detektovan od Norton AntiVirusa.

:neznam:

Doduše, više ne koristim ni jedan ni drugi. :D
Korisnikov avatar
By Draco
NOD32 detektuje i cisti sve sasvim fino kad se pokrene iz safe mode/a. :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Što ja ne podnosim taj program... Smatram ga kopijom Norton AntiVirus-a. I shit je. Svi ljudi koje poznajem, koji su ga imali na kompu, a nešto ne valja, ja dođem da sredim... Startujem Nortona, skeniram, a komp PUN virusa. 'bem ti ja takav AntiVirus program.
Korisnikov avatar
By Rei
Opet svako hvali svog konja :tuc:

Bash mi nije jasan taj fenomen :sekirica:
By fazza
Originally posted by Draco
NOD32 detektuje i cisti sve sasvim fino kad se pokrene iz safe mode/a. :)
Neka hvala. :)
Korisnikov avatar
By aleka
ja sam zadovoljna sa NOD32, cisti sve redo...zasad...
By UnexpectedError
Probala sam i Kaspersky i Pandu i NOD i Norton....Zadrzala se na Nortonu. Nod32 ne volim.
Korisnikov avatar
By andjela
probaj Symantec Antivirus Corporate Edition :)
Korisnikov avatar
By andjela
ja ga koristim (client unmanaged verziju), kao i gomilu korporacija sirom sveta (server-client verziju)
Korisnikov avatar
By Kupper
Posle nekoliko godina koriscenja Kasperskog i malo problema u poslednje vreme sa kljucevima, presao sam na NOD 32 (skinuo ovaj free koji je andjela ponudila i nikad mi komp nije bio bolji zasticen, brze radi, a uz 'Search & destroy' je sve zasticeno.

Tvrdoglavo sam se drzao Kasperskog a (andjela hvala) sad se pitam zasto bar nisam probao NOD kad su ga vec toliko hvalili.
Korisnikov avatar
By Rei
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By andjela
jeste valjda, ne koristim nod

a imas na pdb jos linkova :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
danas sam čitao tekst u Mikru gde su testirali Kaspersky S.O.S. to je njihov novi dodatak u familiju AV softvera. u suštini to je KAV verzija 5 bez realtime skenera. fora je da imaš neki drugi antivirus instaliran koji ti štiti sistem u realnom vremenu, a KAV SOS sam pokrećeš s vremena na vreme da počisti viruse koje ovaj primari AV progam nije uspeo da pronađe.

i testirali su ga tako što su nabavili nekakva tri paketa virusa, gde su u prvom paketu virusi koji se lako otklanjaju, u ovom drugom teže, a u trećem najteže. i onda su te viruse otklanjali pomoću Nortona, Sophosa, NOD-a i čini mi se AVG-a. posle svakog skena su propuštali SOS, beležili rezultat, pa iznova ubacivali viruse i tako u krug.

NOD je uradio najbrži sken, ali i uz maximalne heuristike je propustio više od 30% virusa. pa je ujedno bio najlošije kotiran od svih paketa. stoga ja nikome ne bih preporučio NOD.
Korisnikov avatar
By Kitee
Norton AV 2006 + Symantec personal firewall... Prezadovoljna!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!