Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By andjela
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By KiWi
Hvala Andjelija
Korisnikov avatar
By andjela
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By nEne
okej, a da li mi stvarno treba Vista? mislim rado bi je instalirao da vidim kako to izgleda, ali da li ce mi se racunar usporiti i da li cu moci da se vratim na stari dobri XP a da pri tom ne unistim sistem (ne radi mi se kompletna reinstalacija sistema). jel' neko vec instalirao?
Korisnikov avatar
By M M and I
vista zahteva veeeeeliku memoriju...tako da ako nemas minimum 1024 Mb ne treba noi da pokusavas...Ja imam 2048 Mb na mom novom lap-topu ali za sada nemam nameru da prelazim na Vistu...pogotovo ne dok se to ne uhoda, ne ispita i ne otkriju svi moguci propusti i rupe i bugs koje se ionako otkriju tek kad narod pocne masovno da koristi taj operativni sistem...
By RACABG
e koristim vistu nekih mesec ipo dana imam 1024 MB radi sasvim ok jos mi se nije dogodilo da sam morao da restartujem racunar cak je zadnjih mesec dana stalno ukljucen
ako imate dobre mashine preporucujem
Korisnikov avatar
By M M and I
a zasto bih ja moj legalni XP (znaci ukljucuje i service i updates...) nelegalnom verzijom Vista-e?
By RACABG
moja je legalna verzija viste
pre nekih 5 godina sam se prijavio da testiram njihove beta verzije i posle dve godine sam od njih dobio besplatno xp sada su mi dali seriski broj za vistu koji cu moci da iskoristim i za finalnu verziju
Korisnikov avatar
By EnRage
Ma bit ce od Viste vise verzija, a nadam se da se neki efekti, koji opterecuju komp, mogu i iskljuciti.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
REI za predsednika(naravno posle Seke Aleksic) :icequeen:
Tako se to radi!!:kuvar:
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by ^RAY^
REI za predsednika(naravno posle Seke Aleksic) :icequeen:
Tako se to radi!! :kuvar:
kakav REI, u ovoj temi nema nikakvog REIa, pogresio si... :P

inace, ubedili ste me, ostajem na XP-u, ni za njega nemam dovoljno memorije...
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by EnRage
Ma bit ce od Viste vise verzija, a nadam se da se neki efekti, koji opterecuju komp, mogu i iskljuciti.
imas jedan dvd, a zavisi od cd key-a koji kupis moci ces da instaliras verziju viste. ultimate je najbolja i u njoj imas sve opcije ali zato i kosta 400$

vista uzme oko 450-500MB rama ali se to moze smanjiti iskljucivanjem nepotrebnih servisa, tako da sve to moze da radi i na racunarima sa manje memorije (citaj min 512MB rama)

preporucuje se 1GB rama

kao i directx 9 graficka kartica ako zelite da imate aero 3d desktop :)
Korisnikov avatar
By ^RAY^
andjo,to ces ti meni sve lepo,polakice u zkaficu i sokic :curka:
Korisnikov avatar
By EnRage
Na XP-u sam iskljucio sve nepotrebno i sami Windowsi + antivirus zauzimaju oko 160 MB RAM-a. Inace, imam 512 MB trenutno. Zapravo, smatram da Vista zauzima barem 100 MB vise od XP-a cak i kad sve nepotrerno iskljucis.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by M M and I
a zasto bih ja moj legalni XP (znaci ukljucuje i service i updates...) nelegalnom verzijom Vista-e?
I ja se pitam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!