Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Proizvođač video-igrica Take-Two Interactive Software, nakon skrivene scene seksa u Grand Theft Auto: San Andreas, još jednom šokira javnost.

U njihovom novom projektu, namenjenom najviše maloletnim korisnicima, petnaestogodišnji mladić može da poljubi devojku, ali i prijatelja istog pola.

Junak igrice Bully je petnaestogodišnji Džimi Hopkins koji se druži sa školskim prijateljima, tuče s vršnjacima, a djevojkama daje slatkiše i cveće u zamenu za poljupce.

Međutim, ono što igicu čini kontroverznom je to da Džimi ima jednak pristup i prema dečacima. Kada Džimi visokom i plavokosom prijatelju priđe s buketom cveća, on mu odgovori: "Napaljen sam, hajde da budemo zajedno."

Za razliku od San Andreasa, poljubac dvojice dečaka nije skriven, ali kupci na njega nigde nisu upozoreni.

Zbog igrice su se najviše uskomešali roditelji i zakonodavci, jer Bully ima oznaku "T", koja znači da je primerena za decu do 15 godina.

Profesor na Fakultetu umetnosti i dizajna u Savanahu i autor knjige "Seks u video-igricama" Brenda Bredvajt incident je prokomentarisala rekavši da su homoseksualni likovi sve prisutniji na televiziji i u medijima, te da je Take-Two Interactive Software samo prvi napravio korak u tom smeru.

(PCNEN)
By жњ
ihaaaaa... gej poljubaca a i mnogo toga vise se dalo vec videti i u Simsima :smug:

u svakom slucaju, Take-Two Interactive :hail:
Korisnikov avatar
By mmiki
More bilo kakav pa i najmanji aktivizam je dobro dosao... Homofobija se od detinjstva stice. :up:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A sta je sa Sims-ima? :puzzle:
By жњ
Originally posted by Mr.Ja

pa u simsima si mogao praviti istopolne parove. joj kako sam odlepila kad sam skontala da mogu da se smuvaju dve cice, pa krenu da se maze i kikocu... :drama:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by xyz
Originally posted by Mr.Ja

pa u simsima si mogao praviti istopolne parove. joj kako sam odlepila kad sam skontala da mogu da se smuvaju dve cice, pa krenu da se maze i kikocu... :drama:
Znam, ovo je bilo nesto tipa: Cekaj, pa zar nisu Simsi prvi uveli gay kiss?
Inace moze i dete sa istopolnim parom da se dobije ;)
Korisnikov avatar
By Delete
Obozavala sam kad sam u Simsima izgradila prvi gay par i time se pohvalila drugarici...koja je rekla da joj je sve to simpaticno...pa je ona pocela da eksperimentise i sa pederima...
Korisnikov avatar
By Deksi
ma meni su simsi sto se tice slobode igranja oduvek bili keva! :kralj:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kada oko mene zaigraju tri night elf ratnika pa sve onako goli sa plavim telima....ili kada shaljem poljubce gradskoj strazi a oni mi se sve klanjaju....
Anyway planiram gay venchanje u WoWu svi ste pozvani, primam kao poklone samo nexus kristale i epix iteme:D....a datum i ko ce da bude mladozenja cu vam javiti.:google:
Korisnikov avatar
By Draco
Cekaj, ne razumem, za tinejdzere je primereno da lik ljubi cicu, ali ne i da ljubi lika? Licemerje na sve strane. Zato moram i ja da dodam - Simsi su zakon kada je u pitanju sloboda. <jedino je smor sto ne moze da se napravi trojka :roll: >
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:lol:
Kako li to meni nije palo na pamet!!! :angel:
Mora da postoji nacin pravljena trojki i grupnjaka :zavera:
Mozda u onom nastavku couples ili dating kako li se vec zove...
Korisnikov avatar
By Rei
Nije prva :nokti:

Simsi su kao shto je recheno prva.

A gay brakovi postoje i u igrici Fable the Lost Chapters :love:
By Pending-For-A-Bending
Ma glupost...
Mi u WOWu na Aggramar serveru imamo puno gay likova... I mnogi od nas su out... I svi znaju i cool nam je. Cak smo i mislili da napravimo gay guild (The Pride of Aggramar) ali vec smo svi u nekim uber gildovima. Doduse Horda vec sada ima gay guild na istom serveru- The Bears. Clanovi su iskljucivo Taureni i Orkovi.
Korisnikov avatar
By MARQUE
Хехе лудница, браво за Take-Two Interactive :up:

Прије пар дана ми је френд донео неку луду gay игрицу, зове се "3D Gay Villa" у којој се фрајери шеве. Заправо ти као снимаш филм и продуцираш што ће они радити и како ће филм изгледати, што ће носити на себи за вријеме sexa, какву позу желиш.. итд. Хехе, права едукативна игрица. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!