Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Kako se skinuti sa neta???

Ovo već postaje alarmantno ... otkazao sam dva posla, susret sa drugovima i dan u civilnoj vojsci zbog interneta. 48 sati nisam izlazio iz kuće ....

Šta radite kada se navučete na internet nenormalno? Navedite neku extracurricular activity koja vas najlakše odvaja od kompa ... :okret:

Korisnikov avatar
By unic0rn
tako sto neces ceo dan ni paliti komp.. upalio ga makar na 2 minuta da vidis raspored ispita ili primis vazan mail - gotovo je...

dakle, ne pritiskati ceo dan to dugme..
Korisnikov avatar
By Sunce
Ivo Andrić bi ti rekao da je u preterivanju lek.
Pre svega, pitaj se zašto ideš na net.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by unic0rn
tako sto neces ceo dan ni paliti komp.. upalio ga makar na 2 minuta da vidis raspored ispita ili primis vazan mail - gotovo je...

dakle, ne pritiskati ceo dan to dugme..
Zar se to može?

Pa šta da radim svo preostalo vreme? (pretpostavljam da će ponovno inaugurisanje u svet i lepljenje popucalih veza među prijateljima trajati nekih 2-3 sata.. šta raditi svo ostalo vreme?
Korisnikov avatar
By unic0rn
knjige, dvd, tv, bicikl, teretane, trcanje, setnja, ....
Korisnikov avatar
By Mars
Ja imam neki prirodni unutrasnji regulator.
Mada se desi da nekad zataji pa se aktivira tek kad mi pripadne muka.

Narocito je strasno kada sa kompa idem direktno u krevet.

Samo volja i kontrola. Kao i za mnoge druge stvari u zivotu.

„...kad si sretan i kad zelis s drugim delit srecu tu
kad si sretan ti izvadi tad kurac - KUURAC!!!“

Marsova riznica pesama za decu, horske pesmice

A Huge Collection of Interesting Facts
Korisnikov avatar
By HARP
Stalno se druži. Idi kod ljudi, neka ti svraćaju.
Samoća te tera da visiš na net...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by FireGox
Ma ja sam individualista od rođenja ... mnogi su me imali za najboljeg druga ... ali ni prema kome nisam osećao isto to ... sve veze su mi bile ''viđamo se tri puta nedeljno'' .. jednostavno ... prija mi da u određenim momentima budem sam (kao Ivan iz Velikog Brata).

Sada mi po prvi put to smeta .. smeta mi bre što te nisam video sto godina ... što od Statusa čujem neki trač samo preko chata ... što kod D.M. koji mi je gotovo usput nikako da navratim ... po prvi put mi smeta moja individualnost ... dođe mi da skupim pare, iznajmim neku gajbu i pravim forumaške žurke jednom nedeljno ... prso sam
Korisnikov avatar
By Mars
A da probas sa overdose strategijom?
Dok ti se totalno ne ogadi i krenes da dobijas tikove&trzaje pri samom pogledu na iskljucen racunar....

„...kad si sretan i kad zelis s drugim delit srecu tu
kad si sretan ti izvadi tad kurac - KUURAC!!!“

Marsova riznica pesama za decu, horske pesmice

A Huge Collection of Interesting Facts
By жњ
Dragi Kiwica :kiss:

i ja mucim muku sa adikcijom. meni jako pomaze dobra knjiga ili neki dobar film. jako dugo nisam gledala tv ni citala knjige, samo sam zvrljila po ovom forumu i naterala sam se jedva da prestanem da odgovaram na teme koje me ni malo nisu ni zanimale. prvo i najbitnije - totalno ukinuti forum, bar na neko vreme. posle ces vec moci normalno da se iskombinujes sa svojim intersovanjima.

good luck
Korisnikov avatar
By tramp
hm ... meni pomaze to sto imam obaveze koje me odvedu daleko od kompa, mada sinoc cekam curu kod nje u stanu i kako je kod nje privremeno ukinut internet uhvatila sam se kako gledam tv sto inace skoro vise nikako ne radim jer mi je gubljenje vremena na tv sada utroseno na net ... :pilence:
Korisnikov avatar
By Delete
Kod mene bas nije tako...meni se desavalo npr. dodju mi 2-3 osobe i ja njih ostavim same u jednoj sobi, a dodjem u drugu da ukljucim komp i visim na forumu...nekad mi cak bude mrsko da ih ispratim kad odlaze :)
Korisnikov avatar
By djo
:bicikl: ili se zaljubis :love: ili prosto imas pametnija posla pa zaboravis na net :)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
To je stvar okolnosti i načina života, možda treba nešto spolja da promeniš. Ja kad sam u Grčkoj sećam se foruma i neta kao kroz maglu, a čim dođem u ovde Bg koristim svaku priliku da se okačim na net i blejim :beee: po forumu. Slične okolnosti rađaju slične obrasce ponašanja.

U principu dovoljno je da doneseš resolution, ako ti stvarno pravi problem, ali nije ništa strašno ako povremeno preteraš, to je kao da si se prethodne večeri napio pa od mahmurlooka nisi mogao da uradiš te masaže, a od neodlaska u vojsku niko štete neće videti... Sitni poroci koji donose sitno zadovoljstvo, prija a ne goji.
Korisnikov avatar
By iJazz
Nikako. Prihvati to. :hypno:
Korisnikov avatar
By jukie
a) nađeš posao na kome nemaš klizno radno vreme*
b) gledaš merkate na Animal planetu

*meni kad sam radio ljudi nisu verovali da ne mogu tek tako da izađem sa posla kad god mi pada na pamet i da napravim pauzu pa se vratim i onda to sve odradim... neke aktivnosti su ipak vezane za satnicu
Korisnikov avatar
By Stripi
Idi radit na otok gdje nema kompjutera jedno dva mjeseca.
Izazovi probleme što sa kompjuterom što sa modemom tako da čekaš servisere jedno mjesec dana da ti to srede.
Ove dvije stvari su mene naučile pameti :D
Od sada ipak više značaja pridajem druženju sa ljudima u realnom vremenu :yes:
By Simor
Originally posted by AngraMaina
U principu dovoljno je da doneseš resolution
A kako se približava Nova godina, eto prave prilike za pravljenje New Year's resolutions!
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Delete
Kod mene bas nije tako...meni se desavalo npr. dodju mi 2-3 osobe i ja njih ostavim same u jednoj sobi, a dodjem u drugu da ukljucim komp i visim na forumu...nekad mi cak bude mrsko da ih ispratim kad odlaze :)
To nije lepo...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Simor
U principu dovoljno je da doneseš resolution
A kako se približava Nova godina, eto prave prilike za pravljenje New Year's resolutions!
A kako je lista rizoljuš'na za 2007. popunjena, moramo sve da prebacimo za kasnije... :srbin:
Korisnikov avatar
By Delete
To nije lepo...
:rida: Znaci moracu da se popravim...Ccc
Korisnikov avatar
By Rei
Skoro sam na b92 chuo da je u beogradu otvoreno savetovalishte za zavisnost od interneta. :lol:

Mislim, nije smeshno, ozbiljna je to stvar, ali nisam tako neshto ochekivao kod nas. :) ali eto...

Elem, nemam nikakve informacije o tome, ni telefon ni neku eventualnu web prezentaciju ni nishta, tako da cesh malo morati da se raspitash...
Mozhda da zovesh onaj telefon za informacije, 988 ili onaj drugi sichan njemu /koji ne znam/.. :)

Good Luck :)
Korisnikov avatar
By HARP
Kriza mi je, hoću da se skinem s interneta :uplasen:
Korisnikov avatar
By KiWi
:rida: Znaci moracu da se popravim...Ccc
Kiwicu pod ruku pa u savetovalište za zavisne od interneta ... eto.. klonim se droga, promiskuiteta i alkohola.. i navučem se na net! Prosto kao da čovek mora da ima neki greh...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by REI
Mozhda da zovesh onaj telefon za informacije, 988 ili onaj drugi sichan njemu /koji ne znam/.. :)

Good Luck :)
9821 :yes:
Informacije za previše radoznale... samo, čuo sam nešto da su prestali sa tim Sveznadar-obaveštenjima i da sada ogovaraju samo na pitanja u vezi Telekoma. Što bi bila veeelika šteta...
By Simor
A kako je lista rizoljuš'na za 2007. popunjena, moramo sve da prebacimo za kasnije... :srbin:
Ma, može lista i da se dopuni -- nije li suština resolutions-a da se isti ne ispune? :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!