Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Da ga malo izreklamiram :D

Trenutno je u Release Candidate 3 fazi, naravno stabilan je i mozhe se skinuti za win, lin i mac operativne sisteme i u vishe jezika (mada nema ni Srpski ni Hrvatski...), a verujem da ce ovo biti poslednji RC i da ce final izaci za nedelju-dve...

2.0 koristim od prve bete i primecuju se unapredjenja u odnosu na 1.5, premda nije nishta drastichno izmenjeno. Najupechatljivije je da su neke stvari reorganizovane, izmenjen je default izgled (i ne mogu da nadjem staru themu...), integrisan session saving itd...

Svima koji nisu probali preporuchujem da probaju. ;)

Screenshot

Korisne adrese

Download

Release Notes iliti Readme fajl za Mozilla Firefox 2.0

Mnogi korisni dodaci za program, obavezno pogledati ;)

Zvanichna Mozillina prezentacija
Korisnikov avatar
By djo
ej, pametnice, a kako se blokiraju reklame u firefoxu?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja sam imao 1.5 verziju neko vreme i totalno sam popizdio. osim tabbed browsinga taj browser nije ništa bolji od IE. čak je i dva-tri puta sporiji na mojoj mašini. (zbog toga sam najviše i šiznuo.)
Korisnikov avatar
By KiWi
Volim Firefox portable ... Kod Firefoxa mi se jako sviđa search.. mnogo je pregledniji nego kod Opere. A ipak, kod Opere mi se sviđaju ovi novi Widgetsi, to što podržava skidanje Torrent fajlova, što ima veoma dobar Content blocker i Image blocker i što može da se identifikuje kao Mozilla, IE ili Opera (smešno mi je kada na nekom sajtu napišu koju rezoluciju koristim i da koristim IE :) ) ...

Za normalni surfing koristim FireFox jer je pregledan .. i brži od IE ... a u nevidljivom folderu imam folder Opera gde mi je Opera Portable.. pa sa njom surfujem po gay stranicama i imam gomilu Bookmarksa... sve to mogu da snimim na disk i upravo tako će raditi na bilo kom kompu... sve moje šifre, linkovi do galerija, linkovi do slika macana ... ma sve je tu :)
Korisnikov avatar
By Rei
Firefox Portable 2.0 RC3 :)
ja sam imao 1.5 verziju neko vreme i totalno sam popizdio. osim tabbed browsinga taj browser nije ništa bolji od IE. čak je i dva-tri puta sporiji na mojoj mašini. (zbog toga sam najviše i šiznuo.)
Pa ne znam, meni IE i FF rade jednako brzo, dok je opera primetno brzha, ali nemam naviku nju da koristim a ni ne mogu da prezhivim bez nekih ekstenzija za FF. mozhda je to stvar navike... :)

Zapravo FF najvishe koristim zbog mogucnosti da imam vishe 'profila' , jedan normalan i jedan za surfovanje po 'nashim' sajtovima :) smeshten u poseban folder zakljuchan shifrom... Da mi se ne desi da neko upali FF 'samo da proveri mail' dok nisam tu i skonta gay, gay, gay kad klikne na adress bar. :D
Profile manageru se pristupa tako shto se u start->run kuca 'firefox.exe -profilemanager' bez navodnika...

A nashao sam i FF 1.5 themu popravljenu za verziju 2.0
https://addons.mozilla.org/firefox/3479/ :)
By fazza
Za mene trenutno nema boljeg browsera od Firefox-a, najvishe zbog toga shto
ima gomilu prekopotrebnih plugin-ova. :)

Firefox 2 :up:
Korisnikov avatar
By Kupper
Me too - 2.0 beta. Mada, beta ne moze da mi ubaci sve ekstenzije koje mi trebaju ali ne bih ga menjao ni za sta. A i radi mi brze od IE-a kao i Opera. Malopre sam startovao oba u isto vreme i firefox se vec leskario kad je stigao IE.
Korisnikov avatar
By HAL 9000
I meni je FF solidan, kada je Windows u pitanju, medjutim na Linuxu ima neki cudan trip da su neke stranice u premalom, a druge u prevelikom fontu. Veroavatno ima nesto da se namesti, ali nisam bas detaljno trazio jer mi Opera radi sasvim normalno.
Korisnikov avatar
By HARP
Nekada koristio Operu, ali više ne sada samo Firefox...
Korisnikov avatar
By Kupper
Skidam.

Fan Club Firefox:)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
lol, ja sam jedini na ovoj temi koji koristi IE. :trep:

što se brzine tiče, kod mene se IE startuje u momentu dok kliknem na ikonicu na desktopu, a FF-u je trebalo do 10-ak sekundi dok otvori glavni prozor, što me je baš iznenadilo. dosta sam lepo podesio i naštimao IE, tako da ga ne bih menjao. a što se bezbednosti tiče, ta priča je odavno ispričana.
Korisnikov avatar
By Kupper
@2Q2Bstr8 - iskoristicu temu da te priupitam nesto. Firefox mi je default browser sto bi, valjda, trebalo da znaci da, kad kliknem neki link iz Thunderbirda (posto njega koristim), poskoci Firefox a meni se uvek IE pojavljuje. Kod Opere je Opera, npr. Sto to?
Korisnikov avatar
By nEne
koristim FireFox jer je sve ostalo sranje... :D upravo skidam najnoviju verziju, bice super :B
Korisnikov avatar
By nEne
malo me nervira ovaj spell-checker! kako to da iskljucim?
Korisnikov avatar
By Rei
Tools-> Options-> Advanced-> General-> Check my spelling as I type. ;)
Korisnikov avatar
By Allkey
Мени ова најновија верзија Firefox-а апсолутно личи на Оперу по понашању према страницама... Наиме, пар профила и страница је рендеровала истим изгледом којим је рендеровао и Интернет Експлорер, наравно доста брже од напоменутог. Сада на пар MySpace страница појављује ми се иста грешка у учитавању појединих стилова као у Опери... Што заправо није грешка, већ само та страница није рилагођена за тај browser.

Јел могуће да су ставили Оперин engine?

По брзини отварања страница, Опера је заиста мајка мара када се подеси дакористи прокси и да чува све кеширане датотеке... Ради ко змај, љуби је поносни корисник!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!