Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Da li se neko od posetilaca ovog foruma bavi profesionalno racunarima?
Ne mogu bilo kome poveriti comp pun slicica, adresa, .....sada ne mogu da ga aktiviram pa da brisem History, Temporary internet files i sl.
Korisnikov avatar
By Adenim
sumnjam da ce ti neko nekog preporuciti jer si nov, dosao si da kukas za pomoc, ako je i dobijes, vise se neces vracati, tako da, stvarno mi je zao sto tvoja egocentricnost nece ovde biti postovana...
Korisnikov avatar
By bigirl
Da, stvarno. Šta mu fali?
Korisnikov avatar
By Val
Ljubisha, koliko placash sat? :nokti:
By ljubisa
Ne moze da se upali na prekidac.
Serviser kaze da mora u servis jer je pokusao da zaobidje prekidac i nije uspelo.
By ljubisa
Originally posted by Adenim
sumnjam da ce ti neko nekog preporuciti jer si nov, dosao si da kukas za pomoc, ako je i dobijes, vise se neces vracati, tako da, stvarno mi je zao sto tvoja egocentricnost nece ovde biti postovana...
?
Nisam egocentrichan.(!?)
Nisam otishao da se nebih vishe vracao.
Ne kukam.
A nisam bash ni nov. Preko pet godina sam ovde. (Seti se, moj racunar je pokvaren.......javljam se sa drugog, javnog mesta......nije mi proshla prijava..........verovatno neko josh ima sa istog IP-a registraciju za ovaj site pa je bilo najjednostavnije da se ponovo registrujem..... shto je proshlo.......vidis da nemam opremu.....
ni sliku ni nishta.......ali, sve to nema veze, forum je za sve, i nove i nas stare, i treba biti malo umereniji i korektniji.....i sada zaista nemam volju da kazem stari nick............
By fazza
Originally posted by ljubisa
Ne moze da se upali na prekidac.
Serviser kaze da mora u servis jer je pokusao da zaobidje prekidac i nije uspelo.
Crklo napajanje verovatno. Probaj sa drugim.
Korisnikov avatar
By Delete
Ako si u Beogradu, mogu ja da pogledam, ali samo i iskljucivo u toku sutrasnjeg dana. Ako ti odgovara posalji u2u.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!