Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By M M and I
Ajde sto na faxu imamo wlan od 54 Mb/s (bezicnu mrezu za konekciju ka inernetu)...to vise nije nikakva novost...ali bejah na zeleznickoj stanici u Göteborg-u i dok sam cekao na voz pomislih da se konektujem...ukljucim ja moj komp i on pronadje nekoliko wifi mreza...taman sam se spremio da se ulogujem i platim za konekciju kad otkrih da je na stanici u GBG-u bezicna mreza, ne samo otvorena i nekodirana, vec cak i besplatna :hyper: :eya: :zen: :leviathan: :muzika: :hail: :hail: :hail:

Bio sam navikao da konekciju na bezicnu mrezu u vozovima placam pa mi je ova (za mene) novost bila zaista pozitivno iznenadjenje :sluske: :hail:
Korisnikov avatar
By cony98
pa to u Svedskoj imas bilo gde...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by cony98
pa to u Svedskoj imas bilo gde...
e pa zajeb...nema bilo gde...prosetaj do Arvidsjaur-a npr...pa da vidimo da li ima...

Ima na mnogo mesta...pogotovo od Uppsala-e pa dole prema jugu...Ali je vecina tih mreza komercijalna tj. konekcija se placa...

A ja sam ovde odusevljen sto je ta mreza koja je instalirana na zel. stanici u Göteborgu BESPLATNA :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Rei
Chitao sam kako je jedan lik parkirao prikolicu pored nekog kafica koji besplatno nudi WLAN svojim mushterijama i chitavih dva meseca koristio tu vezu iz prikolice. :rock:

Posle su ga ovi tuzhili jer nije nishta naruchio iz kafica :lol:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by REI
Chitao sam kako je jedan lik parkirao prikolicu pored nekog kafica koji besplatno nudi WLAN svojim mushterijama i chitavih dva meseca koristio tu vezu iz prikolice. :rock:

Posle su ga ovi tuzhili jer nije nishta naruchio iz kafica :lol:
to uopste nije nemoguce jer ima vec odredjen broj kafica koji imaju vlastiti wlan...svi McDonalds restorani imaju wlan...

...Na aerodromima naravno ima, kao i na zeleznickim stanicama (onim vecim)...u vozovima x2000 ima a sad uvode i u vozove nize kategorije kao sto su interregionali Doubledeck vozovi...vecinom su to komercijalne mreze koje naplacuju konekciju, ali ponekad naletis i na slobodne, otvorene, i sto je najvaznije, besplatne mreze.
Korisnikov avatar
By anche
Why, in the world, would I, or anybody else, want to know that?
(audible sa yahoo mesindzera)

:cheers:
Korisnikov avatar
By Escobar
mene ineteresuje da li u Srbiji postoji wlan?

Inace ovde kod mene cak i u kafeteriji akademije ima..
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by anche
Why, in the world, would I, or anybody else, want to know that?
(audible sa yahoo mesindzera)

:cheers:
well dear nobody forces you to read...just jump over the theme and go to the next one...right? :kuca:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Escobar
mene ineteresuje da li u Srbiji postoji wlan?

Inace ovde kod mene cak i u kafeteriji akademije ima..

Pojma nemam. Mozda negde u Beogradu...ali nije sigurno.

Da, i kod nas Univerzitet nudi tu mogucnost. I to ne samo u kafeteriji vec i na ogromnom travnjaku i parku ispred faksa humanistickih nauka recimo :zongler:
Korisnikov avatar
By Rei
Ima nekoliko hotspotova po beogradu (SBBovi i neobeejevi valjda), za ostale gradove ne znam. MTS nudi WLAN a koliko chujem cene su astronomske, o detaljima nisam informisan...
Korisnikov avatar
By andjela
ima bg wireless

ima ns wireless

sada su spojeni

ima neobeejev metrohive u ns

ima jos provajdera, ja sam na jednom od njih
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by andjela
ima bg wireless

ima ns wireless

sada su spojeni

ima neobeejev metrohive u ns

ima jos provajdera, ja sam na jednom od njih
odlicno :vijaca:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!