Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Kupio sam danas, tačnije maločas, kompakt CD na kome su klipovi sa jogom. Video sam trejlere, zgodna cica pokazuje sve poze a i nju pokazuju u svim pozama. Nevolja je što su fajlovi u MP4 formatu, a ni jedan plejer (čak ni HDX4Player i DXplayer koje predlaže Google) neće da ih pusti. Jedino WinAmp pušta zvuk, dok umesto slike pušta svoju vizuelizaciju.

Pomozite !!!
Korisnikov avatar
By Sonic
Hmm...

Pazi ovako. MP4 je takozvani "kontejner" - drugim recima, to je nacin organizacije audio i video podataka (blokova) unutar fajla koji predstavlja film. Dakle, slicno kao AVI ili MPG. U celoj prici je bitan (video) kodek kojim je kompresovan film, jer se moze upotrebiti bilo koji - cak i DivX.

Na mom racunaru MP4, 3GP i ostalu "egzotiku" otvara Nero-ov video kodek (koji se najverovatnije automatski instalira u paketu sa "rezachkom" Nero aplikacijom - buduci da ja nisam prosirivao ili upgrade-ovao svoj Nero). Program koji poziva ovaj kodek je Media Player 6.4. Vredelo bi mozda probati i sa nekim drugim od Nero-ovih alata (npr. nekim njihovim multimedijalnim player-om), posto i oni razvijaju svoje MP4 audio/video tehnologije, i zato su dobru podrsku za njih inkorporirali u svoj softver. Winamp mozda mp4 fajl smatra cistim audio sadrzajem, a sem toga moguce je i da nema podrsku za najsavremenije kodeke (poput onih koji se nalaze u Nero-u), jer su neke od tih tehnologija zvanicno u eksperimentalnoj fazi - bez obzira sto su vise nego upotrebljive.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pokušaj da nekako dobiješ informaciju o upotrebljenom video kodeku. nekada to pokaže i WMP, a možeš da probaš i sa DivX plejerom ili pak MV2 ili MikroDVD. na kraju krajeva, pitaj onoga ko ti je uvalio disk čime je kodiran. možeš probati i instalirati neki od sveobuhvatnih video packova.
By superfly
nero 7 otvara mpeg4 fajlove,
nego gde si nabavio taj cd?
Korisnikov avatar
By andjela
za mp4 ti treba 3vix codec

a mozes ga gledati i sa nero ShowTime playerom iz nero VisionExpress paketa
Korisnikov avatar
By ManToy
Quick Time otvara MP4.
Korisnikov avatar
By Kupper
MP4 i 3GP mogu da gledam samo u AcdSee-u 8 pro i u Neru (ako znaci nesto ovaj info).
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Feel_Fine
Quick Time otvara MP4.
Upravo sam probao i nece. Fali codec ili?
Korisnikov avatar
By ManToy
Pa ne znam, meni radi. Mozda imas stariju verziju. Ja koristim Quick Time 7. Probaj tako ako nece ni to onda je moguce da taj fajl uopste i nije mp4. Probaj da ga preimenujes u neku drugu ekstenziju.
Korisnikov avatar
By crawen
QuickTime 7 Pro Player!!!
By fazza
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By CareBear
Originally posted by Sonic
Pazi ovako. MP4 je takozvani "kontejner" - drugim recima, to je nacin organizacije audio i video podataka (blokova) unutar fajla koji predstavlja film. Dakle, slicno kao AVI ili MPG. U celoj prici je bitan (video) kodek kojim je kompresovan film, jer se moze upotrebiti bilo koji - cak i DivX.
Dakle, MOZDA moze da pusti bilo koji od playera.

Probaj da neki od fileova da propustis kroz GSpot , pa ces tu videti koji ti kodek fali.
Ako ti je to komplikovano, VLC player pusta (skoro) sve
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!