- 22 Maj 2006, 21:14
Da li postoji mogucnost da film od 1 - 1.5 GB podelim na 2 i narezem kao DivX. I ako postoji kako to da uradim?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by M M and IMožda nema DVD reza? ili neko, za koga možda reže taj film, ima samo CD ?ita? ?Originally posted by KupperA u chemu je poenta...narezi ga kao 1.5 GB na DVD od 4.5 GB i izbegao si smaranje...
Da li postoji mogucnost da film od 1 - 1.5 GB podelim na 2 i narezem kao DivX. I ako postoji kako to da uradim?![]()
Originally posted by PakiDa li bih postavio ovo pitanje M i M da imam DVD rezac? eee...Originally posted by M M and IMožda nema DVD reza? ili neko, za koga možda reže taj film, ima samo CD ?ita? ?Originally posted by KupperA u chemu je poenta...narezi ga kao 1.5 GB na DVD od 4.5 GB i izbegao si smaranje...
Da li postoji mogucnost da film od 1 - 1.5 GB podelim na 2 i narezem kao DivX. I ako postoji kako to da uradim?![]()
![]()
Originally posted by colonia_boyNe, ne moraju se sastavljati. Funkionise bas kako treba. Za proramcic od oko 350KB svaka cast jer zavrsi (bar meni) veliki posao.
nisam radio sa file splitterom ali mi se cini da dobijas 2 fajla koja moras sastaviti da bi gledao? ako sam u pravu, koristi Virtual Dub ili AGK
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!