Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Da li postoji mogucnost da film od 1 - 1.5 GB podelim na 2 i narezem kao DivX. I ako postoji kako to da uradim?
Korisnikov avatar
By Delete
Postoji sansa, davno sam to radila, a ako se ne varam, koristila sam Dr. DivX ili neki slican programcic
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Kupper
Da li postoji mogucnost da film od 1 - 1.5 GB podelim na 2 i narezem kao DivX. I ako postoji kako to da uradim?
A u chemu je poenta...narezi ga kao 1.5 GB na DVD od 4.5 GB i izbegao si smaranje...:pegla:
By Mudolog
Thinking.......Windows Movie Maker?
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by M M and I
A u chemu je poenta...narezi ga kao 1.5 GB na DVD od 4.5 GB i izbegao si smaranje... :pegla:
Možda nema DVD reza? ili neko, za koga možda reže taj film, ima samo CD ?ita? ? :eureka:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Paki
Originally posted by M M and I
A u chemu je poenta...narezi ga kao 1.5 GB na DVD od 4.5 GB i izbegao si smaranje... :pegla:
Možda nema DVD reza? ili neko, za koga možda reže taj film, ima samo CD ?ita? ? :eureka:
Da li bih postavio ovo pitanje M i M da imam DVD rezac? eee...

Imam Combo (cita sve, reze samo DivX).

Thx svima na odgvorima. Bigirl, File Splitter sam 'uzeo':hvala:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
nisam radio sa file splitterom ali mi se cini da dobijas 2 fajla koja moras sastaviti da bi gledao? ako sam u pravu, koristi Virtual Dub ili AGK
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by colonia_boy
nisam radio sa file splitterom ali mi se cini da dobijas 2 fajla koja moras sastaviti da bi gledao? ako sam u pravu, koristi Virtual Dub ili AGK
Ne, ne moraju se sastavljati. Funkionise bas kako treba. Za proramcic od oko 350KB svaka cast jer zavrsi (bar meni) veliki posao.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ako je film u DivXu u?itaj ga u VirtualDub, selektuj jednu polovinu, pa idi na Video--Direct stream copy i pritisni F7. Izaberi gde ?eš da ga sa?uvaš i ukucaj željeno ime. Ponovi postupak tako što ?eš da selektuješ drugu polovinu filma i da ukucaš drugo ime (koje se recimo završava sa cd2).

Ako je MPEG2 ja koristim AutoGordianKnot, tu imaš opciju da ga kompresuje u DivX ili XviD i da ga podeli recimo na 2 filma od 700MB.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hmm, imaš programe koji služe baš za to što tebi treba. jedan je gorepomenuti dr. divx, a drugi je hmmm... :nerd: ne mogu da se setim... pro?a?kaj na netu, program je užasno popularan...
Korisnikov avatar
By Kupper
@Kiborg & 2Q2Bstr8 - super ste, hvala, ali File splitter mi taman zavrsava posao. Imam instalacije i V.Dub-a i Dr DivX-a pa ako zatreba....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!