Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

internet konekcija

Dial Up
10
18%
ADSL
17
31%
Kablovski internet (do 128kb)
11
20%
12
22%
wireless internet
5
9%
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Isto wireless al je zivo sranje zadnjih nedelju dana. Kazu zato sto je hladno/pada sneg :puzzle: Mr Dee, kako je kod tebe?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Pa meni se s vremena na vreme desi da se zablentavi na pola sata, ali nsita kriticno. Evo trenutno je OK.
Korisnikov avatar
By mirth
Kabel. Ne mere druk?ije, pošto u trin'estom vijeku obitavam, ?ak ni fiksni telefon nemam...

Mada, opet, i nije da se baš žalim zbog toga, naprotiv...

:nokti:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
stari dobri dialup. ako ništa, evoluirao sam sa 33,6 na 44,0, veza mi više ne puca, plus što imam redovan satni nalog. ranije sam stalno furao 041. nadam se da ?u uskoro pre?i na wireless, samo što su mišljenja ljudi koji ga koriste opre?na, pa nikako da prelomim...
Korisnikov avatar
By Rei
Pa vec ima ovakva tema... Fazza otvorio...
Ja sam josh uvek na dial up-u, a na anketi cu da glasam kad se nakachim na kabl, shto bi trebalo da bude u skorijim decenijama :)
Korisnikov avatar
By Super Mario
Kablovski, 128kb, ovo je podnoshljivo, ali 512 bi bilo mlogo bolje :novinar:
Korisnikov avatar
By reveal
dial-up.

nisam u mogucnosti trenutno za bilo koji drugi.... :flaming:
By fazza
Ajde da verujem ovom mom KDS-u da cu dobiti cable net do
kraja marta...:opacupa:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by Super Mario
Kablovski, 128kb
isto sranje, ista firma, ali drugi grad :blenta:
Korisnikov avatar
By M M and I
Home - Cable 10 Mb/s
Work - Adsl 24 Mb/s
University - Cable 100 Mb/s
:ninja:
Korisnikov avatar
By Dragon
adsl 128k - so far so (very) good:roll:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Dial up, a u ajmerici sam :wtf:

I to jos malo, malo pa mi se veza iskljuci tako iznenada. Kazu imam buku na telefonskoj liniji, sto je i tacno jer kada podignem slusalicu cujem buku kao da kad neko smanji zvucnost radija, pa se onako malo jos cuje.

A imao sam i ADSL svojevremeno, pre neke 3 godine. Skocile cene toga and no more!
Korisnikov avatar
By Bole
wireless i isdn
Uvek nesto radi :roll:
Korisnikov avatar
By MGB
Wireless 18.5 Mbps
Ovde je to jeftino.
Samo 129 $ mesecno.
Korisnikov avatar
By Moa
Verovali ili ne vise ni na jednom nisam.Evo me u internet klubu iz jednog prostog razloga,crko mi je AC sa kojim sam se kacila na wireless konekciju a nemam para za novi :(
Korisnikov avatar
By Rei
Evo nakon tri meseca od poslednjeg posta ja josh uvek na dialup... SBB viche da nemam mogucnosti, za ADSL sam poslao zahtev neobeeju i kazhu da josh nije moguce na mojoj centrali, pre dve-tri nedelje mi doshli neki ljudi da vide da li imam optichku vidljivost sa nekim APom za wirelees, i guess what, vidim samo jedan AP koji je jaako udaljen pa mi zato treba neka extra jaka antena koja je zato i extra skupa... :(

:seljache:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by REI
Evo nakon tri meseca od poslednjeg posta ja josh uvek na dialup... SBB viche da nemam mogucnosti, za ADSL sam poslao zahtev neobeeju i kazhu da josh nije moguce na mojoj centrali, pre dve-tri nedelje mi doshli neki ljudi da vide da li imam optichku vidljivost sa nekim APom za wirelees, i guess what, vidim samo jedan AP koji je jaako udaljen pa mi zato treba neka extra jaka antena koja je zato i extra skupa... :(

:seljache:
Mlad si jos ali zato imas drugaricu koja ce ti kaze da gresis mladi veseljace.Jaka antena nije skupa.Antena od 24db koja je trenutno kod nas najjaca kosta 35 eura,ova slabija od 12db je tek nekih 5-8 eura jeftinija.Cak i kantena koju pravis sam moze da bude dosta jaka.Imas na internetu seme za antene koje se prave od satelitskih tanjira,sve zajedno materijal da kupis te kosta 12 eura.Pronadji resenje,ko kaze da mora da bude markirano ;)
Korisnikov avatar
By Rei
Pa ja se u to ama bash ne razumem, a to da je jako skupa rekoshe ljudi iz provajdera... Oni bi to sve u paketu namestili i sredili za 300 evra, zato se ja mnogo neckam...

Anyway znam ja jednog lika koji je antenu napravio od limenke za bonito kafu, ali njemu ja AP blizu, meni nije, konkretno ja sam na n.naselju kod doma zdravlja a AP je u cara dushana, shta mislish jel to velika udaljenost? :)
Korisnikov avatar
By Moa
Ama ko rasiri ovu temu ovoliko????
MGB smanjuj avatar
Korisnikov avatar
By Bole
Originally posted by MGB
Wireless 18.5 Mbps
Ovde je to jeftino.
Samo 129 $ mesecno.
U odnosu na nase cene i jeste ali cini mi se da bi to tamo trebalo da kosta jos jeftinije.......
mozda gresim
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!