Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Super Marioisto sranje, ista firma, ali drugi grad
Kablovski, 128kb
Originally posted by REIMlad si jos ali zato imas drugaricu koja ce ti kaze da gresis mladi veseljace.Jaka antena nije skupa.Antena od 24db koja je trenutno kod nas najjaca kosta 35 eura,ova slabija od 12db je tek nekih 5-8 eura jeftinija.Cak i kantena koju pravis sam moze da bude dosta jaka.Imas na internetu seme za antene koje se prave od satelitskih tanjira,sve zajedno materijal da kupis te kosta 12 eura.Pronadji resenje,ko kaze da mora da bude markirano
Evo nakon tri meseca od poslednjeg posta ja josh uvek na dialup... SBB viche da nemam mogucnosti, za ADSL sam poslao zahtev neobeeju i kazhu da josh nije moguce na mojoj centrali, pre dve-tri nedelje mi doshli neki ljudi da vide da li imam optichku vidljivost sa nekim APom za wirelees, i guess what, vidim samo jedan AP koji je jaako udaljen pa mi zato treba neka extra jaka antena koja je zato i extra skupa...![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!