Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Evo ovako... Cam je radila skroz OK do pre neki dan dok sam bio na fucking dial upu... a onda me je neki djavo naterao da predjem na wireless... i sve je ok, konekcija je super posto sam ustekan direktno na baznu stanicu, samo sto cam ne radi kako treba... :( Slabo se konektuje, secka, koci se... tako da moja lepota i sarm ne mogu da dodju do sirokih narodnih masa :drama:

Pa ako neko ima slican problem ili ako ga nema a zna kako ja ovaj svoj da resim, neka pise nesto na ovu temu, bicu mu vecno zahvalan!!! (a moj decko ce mu biti zahvalan jos vecnije, posto voli cam vise od 'leba) :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Delete
Treba ti za MSN ili...?
Korisnikov avatar
By Boshko
I na msn i na yahoo je ista prica... :(
Izabrao sam tip konekcije i sve je isto...
Korisnikov avatar
By Delete
Postoji li sansa da se opet konektujes preko fona i proveris da li ce opet raditi kako treba, jer sam i ja imala slican problem kad sam presla sa dial up-a na cable net, pa kad sam se uverila da kamera ni tada nije radila kako treba, odlucila sam da upotrebim neki mali CD koji sam dobila uz kameru, koji mi, uzgred receno, uopste nije bio potreban cak ni kada sam prvi put prikljucila kameru.
Korisnikov avatar
By Boshko
I dalje radi kako treba kada se konektujem preko telefona... utoliko me vise i nervira, da je makar crkla skroz pa da znam da ce kupovina nove da resi problem a ovu da udavim u Nisavskom mulju... ovako mi se ne daju pare ako je problem na nekom drugom mestu...
Korisnikov avatar
By Delete
Pokusaj da je reinstaliras, ali ja mislim da je problem u wirelessu, i cisto sumnjam da ces ista postici kupovinom druge kamere.
Korisnikov avatar
By Boshko
Hvala u svakom slucaju delete :kiss:

Vec mi postaje neprijatno kad na svaki tvoj savet ja treba da odgovorim sa "vec probao, ne radi ni dalje" :(

Reinstalirao cam, drivere, yahoo, msn... pregazio decko cak i windows u naletu ocaaja... ali opet nista...

Pocecemo da se grizemo uskoro... ili da se jebemo cesce... ili mozda da citamo knjige, kao nekada dok nismo imali www :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Delete
Ne znam ja sta cete raditi...ali sta god to bilo, bice bez kamere :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Izgleda je do wireless provajdera prob. Velika brzina nikako ne znachi konstantan ping. Gde i najmanji zastoj, i nestanak pocket--a znachi vrishtanje kada igrate neki MMPORG. Kontam da je isto i za cam, jer se podatci simultano shalju i daju.
Korisnikov avatar
By Rei
Zovi tehnichu podrshku provajdera.
Korisnikov avatar
By Allkey
Може да се деси да је пренос података преко УСБ-а спор. Ако је УСБ 1.1, он је С.М.Р.Т. за вебкамере, из личног искуства знам.

Није тачно да куповином камере не може решити ништа, може, будући да постоје камере које емитују 100к видео и камере које емитују 300к видео.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!