Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By superfly
na wap adresi mini.opera.com/ mozete skinuti mobilnu verziju popularnog brauzera, koji funkcionise po istom principu kao i veliki mu brat. preko njega mozete da se razbijete od razmenjivanja u2u-ova za male pare, sto ja sve cesce radim sa mojim deckom, a zamena je za sms! :)
prevedeno na srpski to izgleda vako: jedan u2u = 1 kb = 0, 10 dinara! :D
naravno telefon mora imati java podrsku.
Korisnikov avatar
By Rei
Super stvar, ako imate kredita na bacanje :yes:
Troshi kredit kao ludo. Mislim nije opera mini kriva, krive su slike na sajtovima i uopshte sama velichina istih. :)
By superfly
ovde mislim konkretno na u2u kao zamenu za sms! btw tu nema slika tako da se potrosi 1kb za otvaranje i slanje poruke.
a otvaranje foruma mi potrosi citavih 5 kb ( 50 para), bez slika naravno, posto postoji opcija da se iste ne ucitavaju.
Korisnikov avatar
By Rei
Rili, postoji opcija? Nisam je video :)

Znam da sam potroshio 30 dinara pokushavajuci da ostavim reply na jednu temu. I potroshio bih vishe da sam imao vishe kredita. :)
Korisnikov avatar
By Rei
Eto sad sam ti poslao u2u preko opere mini. Javi ako stigne. Imam tachno 2.01 dinara manje :)
Korisnikov avatar
By Vlada T
Dobijem poruku 907 Invalid JAR

Any ideas?
By superfly
@REI: direktno otvaranje u2u-a iz bookmarksa, citanje i odgovor me je jutros kostalo 0,48 dinara. mobilni u2u ima ogranicenja sto se karaktera tice, velicine 3-4 standardna sms-a.

@Vlada T: koji mobilan imas? probaj da opericu skines regularno preko racunara pa prebaci ir-om ili btooth-om u mob.
Korisnikov avatar
By Vlada T
@Vlada T: koji mobilan imas? probaj da opericu skines regularno preko racunara pa prebaci ir-om ili btooth-om u mob.
LG8330. rek'o bi da je to bez jednog programcica koji se zove gthing teska rabota......
Korisnikov avatar
By mary
Moja Motorola ima Vodafone software, mada sam ja podesila Mobtel GPRS i sve normalno radi(stavljen je na default). Ali mini opera mi se izgleda konektuje na Vodafon, skida mi neke silne pare. Sta da radim, zna li neko?
Korisnikov avatar
By Rei
Kako mislish konektuje se na vodafon?
Meni ne otvara nijednu stranicu kada se pokrene, vec opciju za unoshenje adrese, listu bookmarksa i poslednje stranice iz history-ja.
A da, i neke my opera glupe linkove.
Ali nishta shto bi troshilo pare.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ja sam dobio Operu u mobu (n 6600) i super radi, naravno kada se iskljuche slike.

Ima chak i u okviru nje, mini i max izdanje, tj fulscreen a kako ova nokia ima ogroman :giggle: displej slika je fantastichna.

Naravno to sam koristio jedan mesec jer kada je doshao rachun morao sam da pokrecem shtampariju u podrumu da bih ga otplatio...
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by REI
Kako mislish konektuje se na vodafon?
Meni ne otvara nijednu stranicu kada se pokrene, vec opciju za unoshenje adrese, listu bookmarksa i poslednje stranice iz history-ja.
A da, i neke my opera glupe linkove.
Ali nishta shto bi troshilo pare.
Upalim ja mini operu normalno, i kad ukucam neku adresu da idem na net, pojavi mi se :
"Use data network? URL:http://80.232.117.10:80" i ja stisnem Yes, i sinko, kad pocne da mi skida.... :nazalost:
Ima li neko slican problem?
Korisnikov avatar
By Rei
A kad kazhesh no? :)
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by REI
A kad kazhesh no? :)
Onda se nista ne desava, tj izadje iz toga :(
Sigurno me smara Vodafone software, nema sta drugo(ne vezano za temu, ni MMS ne mogu da podesim)
Pomozi mi REI!
Korisnikov avatar
By Rei
ehm, ne znam, nisu mi poznate motorole :(
Pokushaj na nekom forumu o mobilnim telefonima da nadjesh pomoc...
Ili google, ili opera suport.
Korisnikov avatar
By Allkey
Joj. Izašla verzija 3.0! Ne da radi... Jebe keve...

Otvara SVE stranice, od MySpace-a до свих форума које посећујем, кредита једе МИНИМАЛНО! Не могу да верујем да су је тако добро урадили...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!