Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Ovo mi se ?ini kao još jedan od tra?eva ... na kraju nisam siguran ko je sad kupio Corel, a Adobe sad kupio Macromediu. Ako su ljudi iz Adobe-a pametni, a jesu .. zadrža?e brend Macromedia i ne?e gurati svuda svoj logo Adobe ... mogu jedino, za nas korisnike paketa obe kompanije da naprave lako importovanje i exportovanje u tipove fajlova koje su patentirale obe kompanije (nadam se da ste skontali šta sam hteo re?i). Ako nije tra?, ve? istina .. drago mi je.. obe kompanije su uspešne i super je što ?e ubudu?e osvajati tržište zajedni?kim snagama.
By Paris
Originally posted by Kiwi
Ovo mi se ?ini kao još jedan od tra?eva ...
ha ha :lol: bas si me nasmejao!

Jednostavno je proveriti. Ukucaj www.macromedia.com i videces da lepo pise Adobe formerly Macromedia.
Korisnikov avatar
By Rei
O tome se odavno pricha i spominane su neke enormne cifre, ne secam se tachno, ali su mi ispale ochi kada sam prochitao. :)
Korisnikov avatar
By Kupper
At0S i ostali profi - el su Photoshop, Premier, Pinnacle....Adobe? I sta je jos Adobe-ovo?
Korisnikov avatar
By tramp
imaju Adobe zacini, prvi put kad mi je neko rekao da ih kupim u radnji za rucak zbunili me :tumble:

neki od Adobe programa:
Acrobat
Audition
After Effect
Image Ready
Photoshop
Premier
Encore DVD

i sad vajda svi Macromedijini ...

to Adobe stvara monopol?
By Paris
Nemam Macromedijine deonice, ali se nekako osecam izdato:lol:
A sto se tice monopola, to je vise nego ocigledno :lizalica:

Nego, bas me interesuju ti Adobe zacini....je l' su chilli?
Korisnikov avatar
By tramp
Adobo ili adobe seasoning
Adobo seasoning
A Latino spice mixture used in various countries including Mexico. A typical "purchased" mixture may include garlic, onion, Tellicherry black pepper, Mexican oregano, cumin and cayenne red pepper. Use as a rub on meats prior to grilling or frying or use in taco meat mixtures. Although dry, prepared mixtures are available the traditional versions would be made from dried chiles, fresh garlic, oregano, tomatoes, onion, cumin, vinegar and sugar.
dakle chili, oba luka, oregano, paradajz, kumin(prevod?), sirce i secer ...
By Paris
Adobe seasonig for natural born geeks ;)
Korisnikov avatar
By Rei
Macromedia je bila jedina prepreka Adobe-inom monopolu, uprkos tome shto njihovi programi imaju puno alternativa, iz nekog razloga ih niko ne koristi! Neki su chak i besplatni, a jednako funkcionalni!
Btw, nece im mnogo trajati monopol, imaju novog, a jakog konkurenta, takodje monopolistu :D - Microsoft! M$-ovci su vec izbacili probne verzije programa za foto i video montazhu i josh neshto ne secam se tachno shta, ime im je Acrylic. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Meni je za bitmap grafiku neprevaziðen Adobe Photohop... ali kada je vektorska grafika u pitanju ne varim Corel .. ne ide mi .. ali zato Flash fenomenalno kapiram (prvo sam koristio Flash MX 2002, kasnije Flash 8 professional)...

Pitanje za upu?ene:
- Da li ?e sada Macromedia i Adobe imati jedinstven logotip? (ili ?e macromedia dobiti novi logo, kao što je 3dmax dobio kada ga je kupio discreet)?
Korisnikov avatar
By Rei
Verujem da ce macromedia zadrzhati svoj sadashnji logo i vizuelni identitet, ali ne zna se to josh..
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by REI
Verujem da ce macromedia zadrzhati svoj sadashnji logo i vizuelni identitet, ali ne zna se to josh..
Неће. Ит из ол Адобе нау...
Korisnikov avatar
By ns.happy
ovlazio sam kad sam cuo za ovu radosnu vest. ja vec slavim! :party:
Korisnikov avatar
By iJazz
Offtopic je isečen i nalazi se tu.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Allkey
Originally posted by REI
Bedak ... ne sviđa mi se ideja ...
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by Kiwi
Originally posted by Allkey
Originally posted by REI
Bedak ... ne sviđa mi se ideja ...
Ni meni, jebi ga... Macromedia je imala super logo...

Nadam se samo da im ovi neće uništiti programe...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!