Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Playgirl
Help!!!
Kada sam postavila avatar bio je "flashy",slika se pomerala(od gro plana devojcinog lica)do njenog oka...Ali bila je prevelika...Onda sam je smanjila u Adobe Photoshop-u i evo mog manjeg avarata(mislim da i dalje nije po pravilu?)ali je "ukopan"-stoji ukoceno njeno oko...Nista se ne pomera...Smrc...
Sta da radim?Kako da smanjim sliku a da je ne "ukocim"?Somebody,help! :rida:
Znam...pitanje je ,verovatno,umobolno :blush:

ps.Ja se izvinjavam ako sam pitanje postavila na pogresnom mestu...Ucinilo mi se da je ovo pravi thread?
By SJH
Ti si od animiranog gifa (filmcica) napravila samo 1 slicicu - 1 frejm.
Ponovo ga skini jer ovom nema pomoci

:nokti:
Korisnikov avatar
By tramp
koliko ja znam ne mozes u photoshopu smanjivati flash files - za to ti treba flash :kosa:
By Director
To je bio "moving gif" koji se sastoji iz vise slicica. Ti si u fotoshopu smanjila samo jednu... Treba ti neki program koji sluzi za gifove, kao na primer Fireworks ili nesto slicno
By superfly
i treba da ostane tako a ne mini film avatar od 200kb.
nemaju svi adsl i sli?no...
By Paris
Originally posted by Playgirl
....Onda sam je smanjila u Adobe Photoshop-u
Skini opet slicicu i ovog puta pusti je kroz Adobe Image Ready. Ne diraj joj frejmove (layere) , tj. slicice iz kojih je sastavljena, vec idi samo na Image-->Canvas Size i podesi visinu i duzinu animirane gif slicice. (dato je u pixelima) i to sve lepo snimi File-->Save Optimized As (da bi ti opet bilo u gif formatu a ne psd-u ili nekom drugom).
Korisnikov avatar
By Rei
Ili jednostavo vrati stari glomazni avatar, ionako ima josh tri-chetri korisnika sa isto tako glomaznim avatarima (+ neko ima takve gifove u potpisu)

:nikti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!