Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Pre par meseci sam kupio DVD ?ita? .. i sve je bilo ok do pre par sati ... kupio sam ju?e 2 DVDa (Mi nismo Andjeli 1 + Mi nismo Andjeli 2) i ubacio disk MNA2 u DVD ... pre nego �to je po?eo da u?itava film obavestio me je da je DVD rezan za Region 2. Kliknem ja OK i krenem sa gledanjem filma. Jutros, uz kaficu, to spomenem ortaku i on ka�e da je on to isklju?io kod sebe na kompu.. tj. da mu je neki lik isklju?io. Kako (?), nema pojma! Odem ja u System Properties i pogledam i meni stoji ovako:

Kako to da isklju?im? :plavuso: :temperatura:

Мод. едит: Уклоњена слика ''http://show.imagehosting.us/show/920672 ... 920672.JPG''. Разлог: мртав линк.
By fazza
Dok radi ne diraj nishta! :D
Korisnikov avatar
By TKO
@Kiwi

svet je podeljen u nekoliko DVD regija
mi spadamo u dvojku (kao i ostatak evrope)
sve dvd diskove koje ovde nabaviš, tvoj dvd ?ita? ?e puštati bez problema
osim ako ne naiðeš na neki dvd pravljen za drugu regiju, a male su šanse da se to desi...
tada možeš sam da mu promeniš dvd regiju, ali kao što vidiš imaš prava na još ukupno 3 izmene...
imaš i opciju da flešuješ firmware dvd roma nekom modifikovanom verzijom originalnog firmware-a sa kojom ?e dvd ?ita? mo?i da pušta dvd diskove bez obzira kojoj regiji pripadaju...
ovo poslednje ne preporu?ujem, ako nemaš ve? nekog iskustva sa tim...
najbolje da naðeš nekog ko se u to razume...
postupak je vrlo kratak i nije zahtevan...
pozdrav
Korisnikov avatar
By Skyen
hakeru imam mali zadatak za tebe: kako stojis sa upadima na dobro zasticene racunare tipa, hmmm, federalnih jedinica? xexe
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Skyen
hakeru imam mali zadatak za tebe: kako stojis sa upadima na dobro zasticene racunare tipa, hmmm, federalnih jedinica? xexe
Dobro, a shto pitash :D
By Borees
na mom DVD playeru (ne kompjuterskom, vec onom za tv) postoji kombinacija tastera koja odkljucava regione. to su mi jos u radnji odradili. ako ima ovo moje govno ima sigurno i rezach
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!