Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Ima li ovde ljudi koji se bave Flashom? (Web Design, Cartooning, Illustration, nebitno .. )

Pre nekih 4-5 dana sam nabavio diskove sa kursevima za Flash ... i stvarno su super (na svu sre?u kona?no naišao sam na englesku verziju, ranije su do mene stizale samo na španskom :( ) ... Elem, napravih neke sitne radove .. i provalih da kopiranje simbola radi smanjivanja mu?enja za crtanje istih delova (dugmad, uši, o?i... sve simetri?no manje-više) ... dakle kada kopiram simbol, on ga samo duplicira, i kada menjam kopiranu verziju menja se i original ... uh... šizim! .. crtam neku brazilku i ruke sam ujebao!!!! ... baš se nerviram.. :rida: ... ajde ako neko zna fintu nek mi javi (u2u, mail, post.. nebitno)

btw.. evo glave:

Brazilka

P.S. Da ?ujem komentare!

P.P.S. Budite fini, ovo mi je prvi rad !!!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by amnesia
aaaaaaaaaa faaacoooo, super je :D bas imas smisla

ocu i ja da ucim. e imam samo knjigu iz flasha, jel to dovoljno?
Curo, ja ?u tebi dati moje diskove a ti meni daj da kopiram tvoju knjižicu :) .. ok? ... pa ?emo onda uporeðivati rezultate... btw. jel imaš program (ja koristim Macromedia MX 2002) ... ako provališ kako se kopiraju simboli a ne dupliciraju javi!!!! ... a za razmenu mi se javi na u2u :kissing:

P.S. Ovo za razmenu bi bilo extra... ali koliko vidim (po profilu) ti si na IBICI :lol:
By fazza
Originally posted by Kiwi
Originally posted by amnesia
aaaaaaaaaa faaacoooo, super je :D bas imas smisla

ocu i ja da ucim. e imam samo knjigu iz flasha, jel to dovoljno?
Curo, ja ?u tebi dati moje diskove a ti meni daj da kopiram tvoju knjižicu :) .. ok? ... pa ?emo onda uporeðivati rezultate... btw. jel imaš program (ja koristim Macromedia MX 2002) ... ako provališ kako se kopiraju simboli a ne dupliciraju javi!!!! ... a za razmenu mi se javi na u2u :kissing:

P.S. Ovo za razmenu bi bilo extra... ali koliko vidim (po profilu) ti si na IBICI :lol:
A zashto malo ne zagooglash? :)

Ja sam neshto radio u Dreamweaveru, nije mi bilo jasno, i nashao sam
koliko toliko koristan odgovor. :)

Inache, super ti je ovo. Bash super crtash. Ja blage veze nemam, al' uz
Photoshok i oni koji nemaju pojma mogu neshto da nacrtaju. :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by fazza

A zashto malo ne zagooglash? :)

Ja sam neshto radio u Dreamweaveru, nije mi bilo jasno, i nashao sam
koliko toliko koristan odgovor. :)

Inache, super ti je ovo. Bash super crtash. Ja blage veze nemam, al' uz
Photoshok i oni koji nemaju pojma mogu neshto da nacrtaju. :D
Našao sam tonu Tutoriala za WebDesign u Flashu, ali jako jako malo za Flash Cartooning. Pro?itao sam negde da je mogu?a animacija u simbolu koji je u simbolu.. ali ja to ne mogu da postignem :rida: ... ako neko ima literaturu neka mi izaðe u susret... :rida: .... a Help fajl kao da je na kineskom pisan! Svaku desetu re? razumem!

Što se ti?e crtanja, u flashu nema nikakve veze da li umeš da škrabaš po papiru ili ne. Najvažnije je da imaš jasnu ideju (sve ostalo možeš da izbudžiš iz osnovnih geometrijskih slika) .. lako je da lakše da lakše ne može biti. Jedino što je teško je smisliti šta da odradiš...

Hvala na lepim re?ima :kiss:
Korisnikov avatar
By KiWi
Fazzo :google: je pomogao! ...

Nešto sam ?a?kao i cimao se i napravio još bolji rad :D ... Ajde i vi postujte svoje radove, da ne bude da sam ja ovde jedini koji u?i i radi u Flashu.
Korisnikov avatar
By KiWi
Pa dajte komentare... nije valjda se baš nikome ne sviða Decak.swf
Korisnikov avatar
By Kupper
Super je bre. Samo si ga brzo odradio:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!