Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Treba mi pomo? kao što ste skapirali. Koristim WindowsXP sa SP2 (Service Pack 2), koji u sebi sadrži DirectX 9.0b. Nikako ne mogu da ga podignem na 9.0c osim ako ne skinem SP2, instaliram DirectX 9.0c pa onda vratim SP2 što je mnogo velika smara?ina i oduzima puno vremena. Da ne pominjem da uvek nešto krene naopako. Ima li neko od vas jednostavnije rešenje??? Pomalo je i hitno. Spreman sam da probam bilo šta. Upomooooooo?, pomagajte!!! :uplasen: :nerd:
Korisnikov avatar
By Moa
Pa evo ti resenje tvog pomalo hitnog problema.Windows XP Service Pack 2 dolazi sa Direct X 9.0c
Tako da si problem napravio sam sebi :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Zavisi koji Service pack 2. Moj takodje u sebi ima DirectX 9.0b ali nisam imao problem da ubacim 9.0c.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
@ Moa

Moj SP2 nema 9.0c, što sam ve? napisao, tako da ti je odgovor :teletabisi: :zmija:
By fazza
To ti je neki konflikt u pitanju. Prvi put chujem da XP ne moze da se podigne
sa DX9c...

Pokushaj da nadjesh drugu kopiju DX9c, ova ti je mozda oshtecena, a ako i
dalje ne bude hteo da se podigne onda je verovatno problem u nekakvoj
nekompatibilnosti.

Pametnijeg odgovora teshko da cesh dobiti... :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Vidi ovo (od laika). Pitao ortaka i kaze mi da ako je FAT32 no problem ali sa NTFC ume da zakaze???

Fazza, el tu ma logike???

A i SiS moze nesto da pokaze.
By fazza
Originally posted by Kupper
Vidi ovo (od laika). Pitao ortaka i kaze mi da ako je FAT32 no problem ali sa NTFC ume da zakaze???

Fazza, el tu ma logike???

A i SiS moze nesto da pokaze.
Shta ume da zakaze? Mislish na DX9c ili na neshto drugo? :) Nije mi najjasnije
pitanje. :)

Ako mislish na DX9c, nema logike... :)
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Uspeo sam da stavim DX9.0c ali samo ako prvo skinem SP2, sto je katstrofa jer mi se komp odmah napunio Spyware-om i virusima i ostalim picajzlama. Vratio SP2, odusto... neutesan. Cujem izlazi SP3, mozda je u tome resenje :nerd:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne verujem. Imas neki konflikt.
By fazza
Originally posted by operativni kadar
Uspeo sam da stavim DX9.0c ali samo ako prvo skinem SP2, sto je katstrofa jer mi se komp odmah napunio Spyware-om i virusima i ostalim picajzlama. Vratio SP2, odusto... neutesan. Cujem izlazi SP3, mozda je u tome resenje :nerd:
Zar ti to neshto ne govori shto kad skinesh SP2 i instalirash DX9c dobijesh
gomilu virusa, spyware-a i ostalih picajzli? :)

Ochigledno da ti je ta arhiva zarazena kojechime...

Nabavi od nekoga virus free DX9c i ne bi smelo da bude nikakvih problema. :)
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ne govori mi nista jer DX 9.0c, svih 29 verzija koje imam nisu zarazene virusima. Narocito sto celu operaciju prati Drive image napravljen odmah po instalaciji Windowsa. Problem je u nedostatku zastite koju pruza SP2. Ako se razumemo. Takodje sam probao i da vratim SP2 nakon instaliranog DX 9.0c ali ga SP2 uvek unazadi na 9.0b. Probao sam sa nekoliko razlicitih DX i SP2 i uvek je isti rezultat. Po mojim, jelte, istrazivanjima nemoguce je imati DX9 i SP2 u isto vreme. Mozda da napravim neku teoremu o tome??? Ovo me kosta mnogo zivaca. Razmisljam se da odobrim slobodan uvoz istih. Makar i polovnih

@kiwi

Vecina novih igrica ne radi bez DX9.0c sto je veeeeliki problem.
By fazza
Ne govori mi nista jer DX 9.0c, svih 29 verzija koje imam nisu zarazene virusima. Narocito sto celu operaciju prati Drive image napravljen odmah po instalaciji Windowsa. Problem je u nedostatku zastite koju pruza SP2. Ako se razumemo. Takodje sam probao i da vratim SP2 nakon instaliranog DX 9.0c ali ga SP2 uvek unazadi na 9.0b. Probao sam sa nekoliko razlicitih DX i SP2 i uvek je isti rezultat. Po mojim, jelte, istrazivanjima nemoguce je imati DX9 i SP2 u isto vreme. Mozda da napravim neku teoremu o tome??? Ovo me kosta mnogo zivaca. Razmisljam se da odobrim slobodan uvoz istih. Makar i polovnih
Rado bih ti pomogao, al' stvarno ne znam shta je po sredi.

Sad sam proveravao koju ja verziju imam, medjutim SAN ne kaze nishta o tome
a zaboravio sam gde se ti detalji tachno gledaju.

Pokushaj da pitash na benchmark forumu ili na elitesecurity, mozda je neko imao
slichnih problema. :)
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Slicnih problema ima pola planete. Proveo sam sate i sate i dane citajuci razne forume, zapravo decko je visecitao jer sam ga upregao, i jednostavno ne radi. Skoro pa sam odustao. Sad idem po proncipu, kad mi ne bude trebalo saznacu. Pa cu da se pretvaram da mi ne treba :napitak:

gde se gledaju koji detalji? O verziji DX-a? Ako je to
START--->RUN--->ukucas DXDIAG (klikni YES ako iskoci prozorcic) i tu si.
By fazza
Slicnih problema ima pola planete. Proveo sam sate i sate i dane citajuci razne forume, zapravo decko je visecitao jer sam ga upregao, i jednostavno ne radi. Skoro pa sam odustao. Sad idem po proncipu, kad mi ne bude trebalo saznacu. Pa cu da se pretvaram da mi ne treba :napitak:

gde se gledaju koji detalji? O verziji DX-a? Ako je to
START--->RUN--->ukucas DXDIAG (klikni YES ako iskoci prozorcic) i tu si.
Zato ja ne igram igrice! :)

Uvek me je zanimalo jedino da imam novu verziju svih programa, a da li je
a, b, c ili neshto peto totalno mi je nebitno...

Evo proverio sam preko dxdiag-a koji je DX i kaze DX9.0c. Zashto ne moze
kod tebe i kod pola planete ne bih znao da kazem. :)

Uvek instaliram isti Windows sa SP1, zatim instaliram SP2, i na kraju sve
potrebne programe, tako da sam bukvalno na kraju instalirao DX9.0c, poshto
Skystar2 nece da radi bez njega. I radi... :)
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ti si moj novi najbolji drug. Zapravo tvoji diskovi :mazi: :roflmao: :falimipokvarenipohlepansmajli:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by fazza
potrebne programe, tako da sam bukvalno na kraju instalirao DX9.0c....
E, i ja, potpuno slucajno, i to 2 puta. Mozda je caka u tome. Kad sam reinstalirao komp,taj XP u sebi ima SP1, ja dodao SP2 i na kraju DX9.oc.

Sa 9b kad sam isao na run i ubacio dxdiag bilo je frke, posle ubacivanja DX9.oc pise 'Everything is exellent':)
By fazza
Originally posted by Kupper
potrebne programe, tako da sam bukvalno na kraju instalirao DX9.0c....
E, i ja, potpuno slucajno, i to 2 puta. Mozda je caka u tome. kad sam reinstalirao komp,taj XP u sebi ima SP1, ja dodao SP2 i na kraju DX9.oc
Mudro zborish choveche! :)
By fazza
Ti si moj novi najbolji drug. Zapravo tvoji diskovi :mazi: :roflmao: :falimipokvarenipohlepansmajli:
Diskovi mi trenutno nisu tu, moracesh malo da se strpish. :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Eh, da je mudro, nego iz neznanja. Bat, :hvala:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ti si moj novi najbolji drug.
Tako znaci. Dooobro, pamtim:gotika::povez:
Korisnikov avatar
By KiWi
Stvarno nepravda ... evo pikam nešto po kompu inspirisan tvojom temom i došlo mi da vidim preko Run-a da li imam verziju b ili c. Imam c! .. i to mi je instalirala bivša riba sa nekom extra smor igricom.. dokaz:
Slika
Ako ti baš toliko gori pod nogama, prosledi?u ti disk... u svakom slu?aju mislim daje bitnije od verzije DXa koja ti je verzija XPa... btw. ja nemam SP2 (a imam DirectX 9.0c) .. možda je u tome caka...

P.S. Pogledaj šifru verzije na slici koju prosleðujem... ako nisi naišao na tu podverziju, javi ... mada, verujem da si do sada, kao i svaka pametnica, rešio problem! :kiss: :mazi:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ako imas samo SP1 nikakav problem ubaciti DX9.0c
slika ti je tako majusna da nista ne vidim, ajde to opet, ali onako, muski :roflmao:
By fazza
slika ti je tako majusna da nista ne vidim, ajde to opet, ali onako, muski :roflmao:
A da kliknesh na nju? :oskar:
Korisnikov avatar
By KiWi
A da kliknesh na nju? :oskar:
Eh ... ja da ispadnem fin, da ima thumbnail, ubacih BB kod u BB kod u BB kod, a macan samo treba da klikne i slika isko?i! ... i opet ništa ! ... pa nije ?udo što onda 9.0c ne radi kod tebe :lol: .. šalim se, naravno
Korisnikov avatar
By TKO
@operativni kadar

problem nije u DirectX 9.0c instalaciji ve? u samom SP2 koji ti koristiš

finalna verzija Win XP SP2 ima u sebi DirectX 9.0c, a beta tj. "nezvani?ne" verzije dolaze sa DirectX 9.0b
u drugom slu?aju dolazi do problema prilikom prelaska na 9.0c, pa ?ak i ako instalacija proðe bez grešaka, win ostaje sa 9.0b verzijom
tebi je o?igledno zapala ta pre-release verzija SP2
jedino rešenje je da uradiš uninstall te verzije i da lepo, instaliraš finalnu verziju SP2
nadam se da ?e ovo pomo?i :D

edit: sad vidim da si pokušavao sa razli?itim verzijama SP2. ili nisi imao sre?e, pa su i to bile pre-release verzije, ili je nešto drugo problem
ako ne uspe moj prvi predlog, onda ti jedino preostaje da probaš ovo: Link
Korisnikov avatar
By operativni kadar
@ Kupper

Nemoj da se seces, ti i ja imamo jedan, kako bih rekao, poseban odnos. :uplasen:

@fazza i kiwi

Nije mi palo na pamet da probam da kliknem. Ma kriv sam sta cu :krava:

@Technical Knockout

A tebi brate hvala. Odmah pocinjem da vijam. Btw, link mi nesto ne radi. Meni bre nista ne radi :avalon: :avalon: :avalon:

I na kraju svima hvala sto ste ucestvovali u ovoj krajnje smor temi koja je plod mog sebicnog interesa. Cenim to
By fazza
@ operativni kadar

Technical Knockout je devojchica koliko sam ja skapirao. :)
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ne propusti priliku da me javno izblamiras. Sto bi koristili u2u kad je ovako zanimljivije!!! :shtap:
Korisnikov avatar
By TKO
Ne propusti priliku da me javno izblamiras. Sto bi koristili u2u kad je ovako zanimljivije!!! :shtap:
hihihi

btw, si rešio problem?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!