Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

koliko vremena vam treba da podignete novi system?

1. 45 minuta
2
25%
2. sat vremena
1
13%
3. sat i po
Nema glasova
0%
4. dva sata
2
25%
6. ova opcija je za izgubljene sluchajeve :)
3
38%
Znachi, da budem precizniji, koliko vam vremena treba da
podignete novi system (formatiranje diska, instalacija novog
systema, instalacija svih neophodnih drajvera i programa)?

Da vidimo ko je najbrzi! :)

Ja glasao sa drugu opciju (sat vremena).
Korisnikov avatar
By DIONIS
blago tebi,vidim da tvoje teme odisu mastovitoscu
Korisnikov avatar
By s0k0j
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....zavisi.....prvo treba da sednem za telefon i naðem prvog druga/ricu informati?ara....u zavisnosti od doba dana to može da potraje od 15-45 mninuta. U zavisnosati od dela grada u kojem živi i prevoznog sredstva koje doti?ni/?na koristi može da doðe najranije za 10 a najkasnije za 30 minuta i to naravno ako odma krene, ako ne mora da se tušira, kaki, ru?ka ili popije kafu.
A onda sama instalacija traje maksimalno dva sata jerbo ja zakeram na samo nekim sitinicama :blush:
Eto, ra?unaj sad...od minimalno 3 ?asa do maksimalno ceo dan :blush:
Korisnikov avatar
By ciceron
Boze kakvo glupo pitanje. Pa to sve zavisi od performansi racunara i "velicine" OS koji instalirate. To bi bilo isto kao da si pitao: "a koliko dizes u teretani". Cega? Na cemu? Sa cim?
By Storm
Više od dva sata. Oko tri sata, zajedno sa instalacijom najvažnijih programa. Pa samo sat vremena mi treba da se setim gde ono treba da udjem da ukucam "format c:".
:doh:
A slede?e dve nedelje povremeno ulazim u probleme pa moram da re-instaliram sve one programe i program?i?e koji su mi vrlo bitni a nisam se setio da ih odmah instaliram.
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa bash ti je pitanje fazlo :perezube:

ja to vec radim 'bez ruku i bez nogu' tako da kolko mu treba da metne windows na mashinu tolko mu i treba da se digne..
sredjivanje tj instalacije novih programa umeju i da potraju...

kod linuxa krace jer tamo retko koji program doinstaliram
By fazza
Originally posted by DIONIS
blago tebi,vidim da tvoje teme odisu mastovitoscu
Barem su tamo gde treba i ne vadim ih iz novina!!! :die: :njanjanja: :dvaprsta:
By fazza
Originally posted by ciceron
Boze kakvo glupo pitanje. Pa to sve zavisi od performansi racunara i "velicine" OS koji instalirate. To bi bilo isto kao da si pitao: "a koliko dizes u teretani". Cega? Na cemu? Sa cim?
Pa dobro, ako cemo tako onda zavisi i od mnogo vishe stvari. A ne znam samo
kako to performanse rachunara utichu na duzinu instalacije sistema? One,
po meni, ne mogu bitno da utichu na duzinu instalacije, ali ajde kad ti kazesh,
neka bude...

Hvala ti na tome da je pitanje glupo, bash lepo od tebe!
Korisnikov avatar
By DIONIS

pitanje i jeste glupo al autor misli da je bogomdan,jos sad kad sam poceo da se ponasam kao on prema meni bas se pitam kako ce da reaguje al vec vidim da je reakcija nastavak ispoljavanja licnih frustracija
Korisnikov avatar
By DIONIS
Originally posted by fazza
neka bude...

pa sto se bunis,kad ti kazes drugome da mu je tema glupa i jos da te nerviraju njegovi postovi to je jos gore nego ovo sto ti je on rekao,sto se sad bunis?

ne cini drugima ono sto ne zelis da ti cine
By fazza
Originally posted by DIONIS
neka bude...

pa sto se bunis,kad ti kazes drugome da mu je tema glupa i jos da te nerviraju njegovi postovi to je jos gore nego ovo sto ti je on rekao,sto se sad bunis?

ne cini drugima ono sto ne zelis da ti cine
Ja bar imam jedno "glupo pitanje" a ti imash desetine glupih tema iz novina,
to je priznacesh velika razlika! :crkla:
Korisnikov avatar
By Rei
Bekap traje 10 minuta, formatiranje isto toliko, instalacija windowsa 30 minuta, sredjivanje sistema nakon instalacije (drajveri, kodeci, programi...) oko pola sata, dakle sve ukupno, sat - sat ipo :D

E sad malo offtopic...

Dionise, ovo beshe tvoja rechenica u tvojoj najnovijoj spektakl-temi iz novina:
da me prati spo forumu i nije mi jasno zasto,imas nesto licno protiv mene?Ako te zivciram ne citaj moje postove,inteligentno ih zaobidji.... :tetka:
Sad izvoli poslushaj sam sebe (bice to veoma teshko), i ne diraj mi fazzu!
Korisnikov avatar
By DIONIS
Originally posted by REI
Bekap traje 10 minuta, formatiranje isto toliko, instalacija windowsa 30 minuta, sredjivanje sistema nakon instalacije (drajveri, kodeci, programi...) oko pola sata, dakle sve ukupno, sat - sat ipo :D

E sad malo offtopic...

Dionise, ovo beshe tvoja rechenica u tvojoj najnovijoj spektakl-temi iz novina:
da me prati spo forumu i nije mi jasno zasto,imas nesto licno protiv mene?Ako te zivciram ne citaj moje postove,inteligentno ih zaobidji.... :tetka:
Sad izvoli poslushaj sam sebe (bice to veoma teshko), i ne diraj mi fazzu!

ne jer sam poceo da radim isto kao i on,da jurim njegove poruke,cisto da vidi dal je to ok:jutro:
Korisnikov avatar
By Moa
Moderatorski red: Ukinite offtopic tacnije ne produbljujte ga da ne bih morala da seckam temu molim vas.

Sto se tice instalacije sistema sa drajverima i programima sve mi traje desetak minuta jer imam uradjen jedan file sa Norton Ghost programom koji samo podignem sa CD-a i on mi prepise zeljenu particiju.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pitanje ti zaista jeste neprecizno, a svakako da ceo proces zavisi od hardverske konfiguracije sistema. ako ne znaš zašto, malko prostudiraj manuals, pa se vrati da prosipaš znanja.
Korisnikov avatar
By KiWi
Pa zavisi od brzine procesora.. što je brži kra?e traje..

Ali na mom kompu, traje oko sat vremena...

Mada, nekad traje i dva.. prošli put je trajalo dva sata, jer sam instalirao prvo Win98 (zbog nekih programa i drajvera za TV karticu koji ne rade pod XPom) i XP Professional Home Edition.. dakle sve ukupno dva sistema za dva sata...

btw. originalna tema, nema šta...
By fazza
Originally posted by 2Q2Bstr8
pitanje ti zaista jeste neprecizno, a svakako da ceo proces zavisi od hardverske konfiguracije sistema. ako ne znaš zašto, malko prostudiraj manuals, pa se vrati da prosipaš znanja.
Priznajem da je pitanje skroz neprecizno i da moze da varira od sluchaja do
sluchaja, ali mi to u pochetku i nije palo na pamet jer nisam ni hteo da ovde
vodimo ozbiljne razgovore nego da se zabavimo, a ispalo je potpuno
bez veze, mojom krivicom.

Ne znam shta ti je znachilo ovo "da prosipam znanje", nikome ja ovde nisam
solio pamet...
By fazza
Originally posted by Kiwi
Pa zavisi od brzine procesora.. što je brži kra?e traje..

Ali na mom kompu, traje oko sat vremena...

Mada, nekad traje i dva.. prošli put je trajalo dva sata, jer sam instalirao prvo Win98 (zbog nekih programa i drajvera za TV karticu koji ne rade pod XPom) i XP Professional Home Edition.. dakle sve ukupno dva sistema za dva sata...

btw. originalna tema, nema šta...
I ti zajebavash, a? :lol:

Dobro, i kod mene moze da traje mnogo vishe od planiranog poshto se nekad
desi neshto neplanirano. Najvishe problema mi prave drajveri za Skystar 2,
odnosno, nekad zaboravim kojim redosledom treba shta da se instalira pa onda
lupam glavu i ne kontam shta nisam uradio... A reshenje uvek ispred nosa. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Dobro, i kod mene moze da traje mnogo vishe od planiranog poshto se nekad desi neshto neplanirano. Najvishe problema mi prave drajveri za Skystar 2, odnosno, nekad zaboravim kojim redosledom treba shta da se instalira pa onda lupam glavu i ne kontam shta nisam uradio... A reshenje uvek ispred nosa. :)
A-ha-ha-ha

Tako poznata situacija... Meni je najve?i problem modem.. ima neki modulator koji moram prvo da instaliram kako bi otvorio COM3 port za modem.. i svaki put krenem odmah na drajvere... ne razmišljaju?i o portu.. i uvek mi produži vreme instalacije.. uvek!!!!!
Korisnikov avatar
By MARQUE
Treba mi oko 3 sata. Sami Windowsi se brzo usnime a disk još brže formatira ali je problem oko drugih programa kojih imam jako puno na kompu pa ih treba sve instalirati, registrirati odnosno ´krekirati´ :D ... zatim dok podesim na svakom programu opcije, instaliram posebno drivere koji se automatski ne mogu instalirati sa Windowsima...podesim connect-ciju na internet.. uf, PUNO PUNO posla.. sve treba biti uglaðeno :D ... nekad i oko 4 sata trebam za sve to!!! :volinevoli:
Korisnikov avatar
By DIONIS
ja imam srecu da mi je sistem stabilan i da to ne moram da radim,ponekad uradim back-up kad mi nesto zeza i defragmentaciju i to je to...

IBM,sta ces:pop:
Korisnikov avatar
By ratko_ns
pfff ... Ja sam najbolji!!!!!
Imam slipstream-ovan windowsxp sa ubachenim svim programima (koliko je stalo na jedan disk) koji se instaliraju automatski po instalaciji windowsa. Samo to nikad nisam iskoristio na svom kompu, jer se ne se?am kada sam poslednji "rušio sistem".

:canttouchthis:

:) :) :)
By fazza
Originally posted by Dušica
Moderatorski red: Ukinite offtopic tacnije ne produbljujte ga da ne bih morala da seckam temu molim vas.

Sto se tice instalacije sistema sa drajverima i programima sve mi traje desetak minuta jer imam uradjen jedan file sa Norton Ghost programom koji samo podignem sa CD-a i on mi prepise zeljenu particiju.
E, ovo je najpametnija stvar koju sam razmishljao da uradim ali nikako da
narezem Norton Ghost... svaka chast, ideja je super! :)
By fazza
Originally posted by Kiwi
Dobro, i kod mene moze da traje mnogo vishe od planiranog poshto se nekad desi neshto neplanirano. Najvishe problema mi prave drajveri za Skystar 2, odnosno, nekad zaboravim kojim redosledom treba shta da se instalira pa onda lupam glavu i ne kontam shta nisam uradio... A reshenje uvek ispred nosa. :)
A-ha-ha-ha

Tako poznata situacija... Meni je najve?i problem modem.. ima neki modulator koji moram prvo da instaliram kako bi otvorio COM3 port za modem.. i svaki put krenem odmah na drajvere... ne razmišljaju?i o portu.. i uvek mi produži vreme instalacije.. uvek!!!!!
Ume da bude i mnogo vecih sranja, ovo je josh idealno! :)

Poshto imam dva OS-a na dve particije, desilo mi se jednom da sam neshto
cheprkajuci po Partition Magicu...valjda zbog proshirenja jedne particije,
sluchajno hide-ovao jednu particiju i trebao mi je chitav dan da skontam shta
se desilo! :) Odnosno, prvi put mi je to uradio jedan drugar koji je neshto
chachkao i posle sam popizdeo shto ni on nije znao u chemu je problem pa sam
celu noc presedeo i chackao sve moguce dok nisam skontao shta je uradio...
A posle sam ja uradio istu tu stvar sasvim sluchajno... Kad radish sa tim
chudom morash sve pet puta da prochitash pre nego shto pritisnesh ok ili
zatvorish program inache su moguca iznenadjenja. :) Ko mi je kriv kad ne
pravim startup diskete...
Korisnikov avatar
By Gothrose
Opcija 6 :placko:
Ja i PC -----> :komp:

Izgubljen slucaj aka Gothrose

:lukavi:

@ Breee!!!,utehu mi dajes,nisam jedina "izgubljena" :)

Ima nas :teletabisi:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ume da bude i mnogo vecih sranja, ovo je josh idealno! :)

Poshto imam dva OS-a na dve particije, desilo mi se jednom da sam neshto
cheprkajuci po Partition Magicu...valjda zbog proshirenja jedne particije,
sluchajno hide-ovao jednu particiju i trebao mi je chitav dan da skontam shta
se desilo! :) Odnosno, prvi put mi je to uradio jedan drugar koji je neshto
chachkao i posle sam popizdeo shto ni on nije znao u chemu je problem pa sam
celu noc presedeo i chackao sve moguce dok nisam skontao shta je uradio... A posle sam ja uradio istu tu stvar sasvim sluchajno... Kad radish sa tim
chudom morash sve pet puta da prochitash pre nego shto pritisnesh ok ili
zatvorish program inache su moguca iznenadjenja. :) Ko mi je kriv kad ne
pravim startup diskete...
Ja sam jednom od 2 particije napravio 3... na prvoj mi je bio sistem, na drugoj filmovi a na tre?oj neke gluposti koje nisam mogao da obrišem (pa sam ih prebacio tu da je formatiram) .. i u DOSu sam greškom obrisao particiju na kojoj mi je bio sistem.. pa sam onda morao da ga dižem ponovo.. po hiljaditi put... da ne pominjem izgubljene slike i fajlove koje sam greškom obrisao... od tada disk sa Partitation magic-om držim van domašaja svojih ru?ica... dobro kaže moja baba.. Bolje spre?iti, nego le?iti!
Korisnikov avatar
By Sonic
Pa, meni treba oko 4 minuta! Gde je ta opcija u anketi? :lukavi:

Naravno, dragi Norton Ghost je u pitanju. Win98SE+software+driveri = fajl od oko 300 MB (sadrzi oko 700 MB podataka)! :) Mogu da vracam sistem i svakih nedelju-dve dana ako hocu, ne brinem zbog spyware-a koji pokupim pri nekom surfu, za mene ne postoje trial programi... :D A razmisljam i da napravim par verzija ghost fajla - jednu samo sa Windowsom i par drajvera (na CD-Ru), drugu sa Windowsom i svim softverom (na RW-u). Pa kada promenim nesto od softvera/hardvera da se vratim na "nepotpuni" ghost i dopunim time, pa potom taj ghost da opet snimim na RW. :eureka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!