Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

antivirus

nod32
20
31%
norton
6
9%
avg
6
9%
kaspersky
20
31%
avast
7
11%
bitdefender
2
3%
f-prot
1
2%
sophos
Nema glasova
0%
panda
Nema glasova
0%
rising av
Nema glasova
0%
bullguard
Nema glasova
0%
ostali
3
5%
By superfly
koji av program koristite? iz više razloga glasam za nod32 u kombinaciji sa zonealarm vatrenim zidom....
Korisnikov avatar
By Rei
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By Rei
E da, nikako ne mogu da nadjem novi username i pass za nod... Ima neko? :)
By fazza
By fazza
Korisnikov avatar
By 2kune
AVG, free edicija. Prezadovoljan sam. Nije razvikan ali je free i ne mora se sramit ni pred kojim razvikanijim... Dapa?e, riješio me jednog zajebanog mjenja?a po?etne stranice IE i imao je update za to ?udo sedmicu dana prije ostalih. Mali je dobar ;)

Ina?e, svaki misec bar jednom kontroliram mu rad sa trial verzijom nekog razvikanog antivirusa i radim višestruke preglede sistema. :opatica:
Korisnikov avatar
By Moa
Ne koristim nijedan u listi.Pre sam koristila NOD32 medjutim prolazile su mi neke stvari pored njega pa sam ga sklonila.Trenutno je resenje je nemacki prizvod koji se zove AntiVir
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Pa ne znam ta?no :neznam: , pise mi u zdravstvenom kartonu šta su mi sve dali protiv virusa i bolesti ... :blenta:

:cobanica:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
evo ja koristim Kasperskog ve? 5 godina i prezadovoljan sam. uz WinXP Pro sam instalirao verziju 5.0.149, nije propustio niti jedan virus, sistem radi vrlo stabilno i nikada mi nije pravio probleme. update završi za 10-ak sekundi (radim ga dnevno).

prema testovima PC World Laba nod32 je bio jedan od lošije kotiranih virusa, a po pisanju nekih doma?ih autora - previše ko?i sistem.

btw, uz KAV koristim i ZA Pro i za mene je to kombinacija koju ne?u menjati. rade savršeno.
By superfly
imam patch za nod32. zainteresovani javite se na u2u. :zakrpa:
Korisnikov avatar
By Rei
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by 2Q2Bstr8
prema testovima PC World Laba nod32 je bio jedan od lošije kotiranih virusa, a po pisanju nekih doma?ih autora - previše ko?i sistem.
Onaj ko je to pisao ochigledno nema pojma... Noo32 mi apsolutno nikada nije kochio sistem... ( KAV jeste :) )
Korisnikov avatar
By M M and I
Avast + Zone Alarm - i koristim Mozilla-u i nemam ni virusa ni Spyware od tada :sunce: :vijaca: :sladoled: :vogue:
Korisnikov avatar
By Rei
Testirajte vash antivirus :)

Dakle ovo je EICAR-ov test fajl, nije u pitanju nikakav pravi virus vec fajl namenjen testiranju av proizvoda.

Preuzmite ga OVDE.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by REI
Onaj ko je to pisao ochigledno nema pojma... Noo32 mi apsolutno nikada nije kochio sistem... ( KAV jeste :) )
pa dobro, za to se obrati ?oveku i stru?no mu objasni gde je pogrešio u testu. :evil:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Huxley
Kaspersky +ZA pro
Bravo! :klap:
Korisnikov avatar
By Tot
Avast i prezadovoljan sam. Više puta je blokirao ulaz virusa u moj komp.
Ne menjam ga ni za šta.

:) )
Korisnikov avatar
By Rei
Skinuo i stavio McAfee... Na prvi pogled je ok, ima fin GUI :)
Mada zbunjuje me jedna stvar al to cu vec nekog da pitam... Unic0rne? :)
Korisnikov avatar
By Kupper
uz KAV koristim i ZA Pro i za mene je to kombinacija koju ne?u menjati. rade savršeno.
Me too. Kav 5.0.132 + ZA Pro.
Korisnikov avatar
By Bole
kaspersky + ZA radi odlicno

Pandu je stvarno super ali ne postoji teoretska sansa da se krekuje ili da se nadje sifra za update jer je odmah skinu.
Korisnikov avatar
By bigirl
Norton i NIKADA me nije razocarao, a probala sam ih... pa... sve sa spiska plus jos neke manje poznate.
Korisnikov avatar
By Allkey
Slika

аваст! увек и свугде.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!