Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by k_lLSA SHELL u sustini ne bi trebalo da ti se pojavljuje u listi servis,on se probudi u listi servisa jedino kad imas Worm-a tj crva.Pretpostavljam da ti takodje LSASS.exe po sopstvenoj volji resetuje racunar za 60 sekundi.Evo sta treba da uradis.Skines sa interneta program koji se zove HijackThis evo ti adresa odakle mozes to da uradis http://computercops.biz/downloads-cat-14.html
Koristim Sygate Personal firewall. Radi odlicno i nemam ni najmanju zamerku. Baguje me jedna stvar doduse. U prozorcicu na kome su prikazane sve aplikacije koje su trenutno "nakacene" postoji i opcija "hide windows services". Kada je iskljucena, prikazuje mi tri servisa koja ne znam cemu sluze i sta hoce na mrezi. Odmah sam ih po instalaciji programa blokirao, ali sam ubrzo morao dozvoliti servisu pod imenom NT KERNEL & SYSTEM da se nakaci jer bez njega nisam mogao da update-ujem Kaspersky AVP. Druga dva su LSA SHELL (EXPORT VERSION) i GENERIC HOST PROCESS FOR WIN32 SERVICES. Ta dva servisa su i dalje blokirana, a jako bi lepo bilo kada bi mi neko objasnio cemu oni sluze i da li sam pametno postupio. Znam da sve to negde mogu u nekom help-u ili vec na mrezi pronaci, ali ja ta njihova objasnjenja ne razumem bas najbolje ako ih uopste i razumem.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!