Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By APACH
Originally posted by rei
Pitam jer sam kupio DVD rezach:)
Slika

sta koristis da otkljucas DVD?

ovo radi backup-a bitnih originala :cool:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by APACH
Originally posted by rei
Pitam jer sam kupio DVD rezach:)
Slika

sta koristis da otkljucas DVD?

ovo radi backup-a bitnih originala :cool:
Josh uvek nishta :) )
Korisnikov avatar
By Moa
DVD Decrypter

On u sustini kopira sadrzaj DVD-a na vas HDD i onda mozete da przite nov DVD. On funkcionise sa svim tipovima DVD medija i do sada me nije razocarao.Jedina mana mu je sto kopira DVD na HDD pa vam zato treba dovoljno mesta na hardu da on moze to da iskopira.
By Paris
kuc kuc:D dobar dan:P
slucajno sam naisla na ovaj potforum i vidim da je suuuper:yes:
evo za pocetak jedno easy pitanjce:D
koja je razlika izmedju dvd playera,micro dvd playera i MV2 playera?
unapred zahvalna PH.
:kiss:
Korisnikov avatar
By Moa
Paris draga razlika je u tome sto micro dvd player i MV2 player mogu da pustaju samo DIvx formate dok dvd plejeri tipa WINDVD i PowerDVD mogu da pustaju .vob formate tj samo DVD diskove.Ima jos razlika naravno u opcijama ako bas zelis ispisacu ti sve detaljno,jedan onako esej samo za tebe i razlike u programima :smeh:
By Paris
Pa Dusice citava moja zabuna dolazi iz cinjenice da moj MV2 player moze da pusta i DivX i DVD filmove!, a moj PowerDVD 5 player i DivX filmove! :glupan: Kako sad pa to?
:rool:

[Izmenjeno 6-12-2004 ParisH.]
Korisnikov avatar
By Moa
Nemam pojma,cuti dok to radi ne pitaj nista da ga ne ureknes :smeh:
By Paris
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By Moa
To su neke basic stvari al ajde necu da se hvalim da sam ja kraljica racunara uaaaaa kockalone :smeh:
Salim se S :) :kiss:
Korisnikov avatar
By kockalone
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
By Paris
Korisnikov avatar
By Rei
E kad smo vec kod toga, ajd josh jedno pitanje...

Koja je razlika izmedju DivX-a i nekog drugog .avi-ja?

I da, i moj Power DVD pushta divixe... a ne znam shta je mv2 ? :plavuso:
By Çâðê_DUP
Koristim Sygate Personal firewall. Radi odlicno i nemam ni najmanju zamerku. Baguje me jedna stvar doduse. U prozorcicu na kome su prikazane sve aplikacije koje su trenutno "nakacene" postoji i opcija "hide windows services". Kada je iskljucena, prikazuje mi tri servisa koja ne znam cemu sluze i sta hoce na mrezi. Odmah sam ih po instalaciji programa blokirao, ali sam ubrzo morao dozvoliti servisu pod imenom NT KERNEL & SYSTEM da se nakaci jer bez njega nisam mogao da update-ujem Kaspersky AVP. Druga dva su LSA SHELL (EXPORT VERSION) i GENERIC HOST PROCESS FOR WIN32 SERVICES. Ta dva servisa su i dalje blokirana, a jako bi lepo bilo kada bi mi neko objasnio cemu oni sluze i da li sam pametno postupio. Znam da sve to negde mogu u nekom help-u ili vec na mrezi pronaci, ali ja ta njihova objasnjenja ne razumem bas najbolje ako ih uopste i razumem.
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by k_l
Koristim Sygate Personal firewall. Radi odlicno i nemam ni najmanju zamerku. Baguje me jedna stvar doduse. U prozorcicu na kome su prikazane sve aplikacije koje su trenutno "nakacene" postoji i opcija "hide windows services". Kada je iskljucena, prikazuje mi tri servisa koja ne znam cemu sluze i sta hoce na mrezi. Odmah sam ih po instalaciji programa blokirao, ali sam ubrzo morao dozvoliti servisu pod imenom NT KERNEL & SYSTEM da se nakaci jer bez njega nisam mogao da update-ujem Kaspersky AVP. Druga dva su LSA SHELL (EXPORT VERSION) i GENERIC HOST PROCESS FOR WIN32 SERVICES. Ta dva servisa su i dalje blokirana, a jako bi lepo bilo kada bi mi neko objasnio cemu oni sluze i da li sam pametno postupio. Znam da sve to negde mogu u nekom help-u ili vec na mrezi pronaci, ali ja ta njihova objasnjenja ne razumem bas najbolje ako ih uopste i razumem.
LSA SHELL u sustini ne bi trebalo da ti se pojavljuje u listi servis,on se probudi u listi servisa jedino kad imas Worm-a tj crva.Pretpostavljam da ti takodje LSASS.exe po sopstvenoj volji resetuje racunar za 60 sekundi.Evo sta treba da uradis.Skines sa interneta program koji se zove HijackThis evo ti adresa odakle mozes to da uradis http://computercops.biz/downloads-cat-14.html
Napravis folder(nemoj da bude na desktopu i nemoj da bude temp folder),raspakujes ga,pokrenes program i stisnes SCAN.Kad je skeniranje zavrseno klikni na "Save log" i snimi ga gde hoces.Kada budes gledao taj .txt file trazi fajlove koji se zovu LSP.dll.Nesto slicno kao ovo O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:windowssystem32****.dll.Zapisi ime fajla bice u obliku ***LSP.dll.Onda treba da skines sa neta fix za LSP to mozes sa sledece adrese http://www.cexx.org/lspfix.zip.
Zatim se diskonektuj sa neta,zatvori sve programe tipa IE,Mozzila,Outlook...Pokreni LSD fix koji si skinuo sa neta,otkaci checkbox "I know what im doing",pronadji i zameni sve fajlove tipa ***LSP.dll koji si nasao u onom .txt dokumentu i to je to.
Znam da je dugacko ali jedini nacin da se otarasis toga vise.
Sto se tice GENERIC HOST PROCESS FOR WIN32 SERVICES oni nikada ne treba da idu bilo gde sa tvog racunara,cak iako imas lokalnu mrezu oni treba da ostanu u tvom racunaru.Ja sam na mom firewall-u zabranila svim Host procesima da izlaze napolje.
Nadam se da ti je pomoglo,ustvari ako odradis kako treba sigurno pomaze:)
By Çâðê_DUP
moram prvo da ti zahvalim na trudu :) bilo je teze sve to objasniti od samog skidanja programa i ostatka :)
ali
hijackthis nije nasao ni jedan lsp.dll fajl niti ista sto u imenu ima lsp u bilo kom obliku itd blablabla
skinuo sam i lspfix ali ga nisam startovao, naravno :)
LSASS.exe ne znam sta je, ali mi se komp jako jako dugo nije restartovao sam od sebe. mada, sad bas ne mogu da se setim, bilo je divljackih restartovanja u periodu kad nisam koristio sygate i to kada bih u taskbaru kliknuo ili mozillu ili netscape i to iskljucivo u periodu od 00:00 do 00:15. :)
ne znam cime da, ako uopste postoji na mom kompu, iskopam tog crvica.
kaspersky nista ne prijavljuje kao ni ad-aware koji sam skinuo po preporuci (mislim da je kockalone taj link postovala)
ok nebitno
hvala ti jos jednom.
dodjem ti nesto :)

p.s. rusicu sistem ovih dana. prvo cu proveriti ima li tog LSA SHELL-a na onom istom prozorcicu iz mog prethodnog posta :)
Korisnikov avatar
By Moa
E onda nemas Sasser crva,sto je dobro.Onda je posredi neki drugi problem za koji ne znam,ali moguce je da se nalaze u listi zato sto si ih blokirao,uostalom nisi nista lose uradio jer procesi ne treba da izlaze na internet sem pojedinih naravno.
Korisnikov avatar
By Moa
Draga kockalone,probaj ti da mu pomognes ja nisam uspela,i nemojte me vise hvaliti toliko ne mogu da se odbranim od u2u poruka i pomoci ljudima :P
By Paris
Duca je IT Queen :P !!! Ne znam sta bih bez nje i njenih saveta! Zivela Duca!!:D
Korisnikov avatar
By Rei
E stvarno Duca je the fucking best! :D , mada ni Kockalone nije daleko koliko sam skontao :D
Korisnikov avatar
By Rei
Evo ja sam prochitao ovde da generic host process for win32 services ne treba da ide na net pa sam zabranio u firewallu, medjutim posle toga nisam uopshe mogao da odem na google ni na gmail. U chemu je fora? :)
Korisnikov avatar
By Moa
Hmm jedno pitanje samo,da li kad otvoris Gmail upises username i sifru a on ti ne prihvati sifru i vrati te da je ponovo ukucas?
Korisnikov avatar
By Rei
Uopshte nece da otvori stranicu... i neke druge ne samo google.com i gmail.com

Ali mislim uredu je kad stavim na allow, samo ne znam jel vama otvara kada zabranite pristup netu?

[Edited on 27-12-04 by rei]
Korisnikov avatar
By Moa
Reice evo ja vec 2 dana razbijam glavu i nije mi jasno kako nece da ti otvori pa moram da ti postavim pitanje.A jesi ti mali siguran da nisi zabranio cockies a ne services.Ako si zabranio cockies onda je razumljivo zasto nece da ti otvori.Treba da mu stavis da odobrava cockies sa tih sajtova.U sustini ne mozes da odes ni na jednu stranicu pa ni na ovaj forum jer nece da te loguje.Jesam u pravu?

EDIT=Svuda gde pise cockies ubacite Cookies,sad sam ustala oprostite:)

[Izmenjeno 28-12-2004 Dusica4]
Korisnikov avatar
By Rei
Ma nisam zabranio cockies ( :lol: ), net mi je bio neshto prespor, kontao sam da mi neshto "curi" i zauzima bandwidth, te sam u firewallu otishao u program control i stavio block na to sranje, posle toga nisam mogao da otvorim gmail, a bilo mi je hitno da otvorim neke slike shto mi poslao jedan sa chata, da znam ocu da se smuvam sa njim :lol: , posle nekih pola sata josh uvek nije moglo, pa sam iskljuchio firewall i onda je moglo... skontao sam da je zbog tog sranja, pa sam onda umesto block stavio ask, otishao u browser ukucao gmail.com, i u momentu kad sam stisno enter iskochio mi je prozor "generic host process for win32 services is trying to connect to the internet..." kliknem na allow i voila!... :)
Korisnikov avatar
By Mahnitu
I? sta je bilo dalje? ;)
za Dusicu :cvece:
Korisnikov avatar
By Moa
Zasto jednostavno kad moze komplikovano :)
Verovatno treba samo promeniti velicinu paketa koju salje tvoj racunar stranicama.Normalno je 32b uzmes i povecas je u Registry i voila onda ce da radi a nista nije izaslo iz racunara.
Korisnikov avatar
By Rei
Pa objasni kak' se to radi, nismo svi hakeri :nerd:

P.S. nismo se smuvali :)

[Edited on 29-12-04 by rei]

[Edited on 29-12-04 by rei]
By Paris
Dusice,hvala ti na danasnjoj usluzi:kiss:
Korisnikov avatar
By Rei
Kojoj ocemo svi da znamo :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!