Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
1Mb/s od septembra! Tolika će mi biti downstream brzina?! Sanjam li ja to? A kad bih se, do pre godinu i nešto, nakačio na 56kb/s, bio bih srećan!:sw:
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by Kiborg
Evo, SBB od 15.08 ima nove pakete, dodali su neke da budu konkurentni ADSL provajderima.

Imaju 2 prepaid paketa od 5 Mbit/sec, sa kvotama od 1000 i 2000MB.

I dodali su flathome surf pakete, samo nažalost sa odnosom Up/Down 1:8, tek toliko da njihovim korisnicima ne padne na pamet da uzmu ADSL :D

Više o tome
prepaid:http://www.sbb.co.yu/cms/view.php?id=359
flat:http://www.sbb.co.yu/cms/view.php?id=358
stim sto na tim surf paketima nemas pristup lokalnom sbb hub-u a tu se nalazi gomila stvari za download.
Korisnikov avatar
By HARP
Meni su vec poslali mail da od 1. za istu kintu veca brzina

:yay: :yay: :yay: :yay: :yay:
By Sixto
Valjda ce da smanje ulaznu cenu provajderima pa i ovi moji da mi skinu cenu ili dupliraju brzinu!

Onda cu da budem teska mucenica interneta!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by andjela
stim sto na tim surf paketima nemas pristup lokalnom sbb hub-u a tu se nalazi gomila stvari za download.
A budući da ja gomilu stvari skidam upravo sa lokala, to povećanje mi ne znači ništa. Nažalost, moraću da ostanem na mojih 256/128, ali jedina nezgodna stvar je što mi nekad secka youtube, da se odričem lokala zbog toga - neću :)
Jedino da Telekom poveća upstream, pa da SBB uradi to isto, e onda bih razmislio, ovako, it's all the same to me.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Malopre sam bio diskonektovan i kada sam se opet konektovao duplirana mi je brzina...

Mada sam imao samo 256 ranije tako da i nije neka brzina!

Ja sam Beocity.net ako nekog zanima provajder.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Meni je i dalje isto...
Smor.
To ne bi trebalo da se razlikuje od provajdera do provajdera, valjda, jer zavisi od telekoma, a ne od njih.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa nemam pojma...

Nisam dobio nikakvo obavestenje...

ustvari mozda i jesam ali ja svoj zvanicni mail ne koristim :D

Uglavnom racunam da ce svima u roku od narednih nedelju dana...
Korisnikov avatar
By Allkey
Jeste. To je bash kul.

SBB priblizhava kablovski internet nekvalitetno ADSL-u... Iskreno se nadam da moj provajder necje to uraditi...

Prihvatam odnos dl/ul iskljuchivo u razmeri 1:2, ostalo nikako...

Meni je pogotovu beskoristan internet od 512k dl-a, kada cju chekati 8 sati da mi uploaduje brzinom od 64k, bilo shta... Zajebi.

512/256 rules, ne bih menjao ni zashta.

Mislim da je jako losh potez.
Korisnikov avatar
By Rei
I meni su duplirali :)
Nije bash 1mbps ali je svakako vishe od 512kbps

Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
do 10. semptembra će biti svima duplirana brzina za internet.
By RACABG
Originally posted by 2Q2Bstr8
do 10. semptembra će biti svima duplirana brzina za internet.
jel ovo info sa elitesecurity ili ????
By Sixto
Ocekuje se da onda Telekom skine ulaznu cenu provajderima, pa da i meni svane i poduplaju ovaj moj wireles!
Korisnikov avatar
By ns.happy
i ja sam procitao na eunetovom sajtu da ce svima biti duplirano do 10. septembra :D wuuiiiii!
Korisnikov avatar
By colorado
Aj sto mi nije duplirana brzina, nego sto mi je u poslednja dva dana ADSL jedno 4x sporiji od dajal-apa....
Korisnikov avatar
By coka
meni burazer rekao da nam je dupliran danas... (152 kb/s)(1536kbit)
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by Kiborg
Originally posted by andjela
A budući da ja gomilu stvari skidam upravo sa lokala, to povećanje mi ne znači ništa. Nažalost, moraću da ostanem na mojih 256/128, ali jedina nezgodna stvar je što mi nekad secka youtube, da se odričem lokala zbog toga - neću :)
Jedino da Telekom poveća upstream, pa da SBB uradi to isto, e onda bih razmislio, ovako, it's all the same to me.
Ne sasvim tacno,mozes pristupiti sa SURF paketom lokalu,jedino sto ce se tebi to obracunavati u celokupan link,a ostalima koji imaju home pakete u lokal...Ja sam uzela 1 megabit,ide ok,zadovoljna sam
Korisnikov avatar
By andjela
sto je opet glupo jer gusis link za surf ili nesto trece.
Korisnikov avatar
By Moa
Zavisi,ja ne koristim p2p ni taj lokal nisam nesto dugo koristila tako da mi ovo super dodje...Imam pristup odredjenim ftp serverima tako da mi je ovo super,nadam se 1.5 da cu uzeti sledeci mesec.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sada mi se povecalo na 1 mb...

I udjem na njihov sajt i proveravam trenutnu brzinu, i pokazuje da je izmedju 800-1000 kbps...

Tako da mi nije malo jasno... kako sa mojih 256 na 512, pa to opet duplirano?
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by colorado
Aj sto mi nije duplirana brzina, nego sto mi je u poslednja dva dana ADSL jedno 4x sporiji od dajal-apa....
i meni. Nikad sporiji.
Korisnikov avatar
By Dirrty
ZNaci ja dobijam brzinu na racun drugih... najs! :shmi:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
I meni je brzina duplirana, ali ide neviđeno sporo!? Ima li neko da objasni ovaj fenomen? Ja sam na neobee-ju, a vi?
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by colorado
i meni!! ako tako bude do 10, popizdecu... :no: šugavi neobee je u pitanju.
Korisnikov avatar
By andjela
ljudi rekli 01.09. a vi se vec zalite 31.08. :giggle:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Mi se andjela žalimo na loš protok, ne na dupliranje. Meni je sad 1Mb/s brzina nominalno, ali jedva da realno stigne i do 56kb/s. To je problem!!! Pomagajte!
Korisnikov avatar
By nEne
dušane, biće da je naš provajder sranje... mislim znam to od ranije... ali meni ovako već drugi dan sjeban protok... a vikend dolazi...
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ja sam na neobee-ju već više od godinu dana i 99% vremena je radilo sve sjajno... Možda je neka greška kod njih koju će brzo da srede. Nadam se... Do sada sam bio prezadovoljan!:mama:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!