Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By kockalone
vredi probati, mozda nesto i pronadjes :komp: (mozda ne bas ono sto trazis al' avaj, c'est la vie)
Korisnikov avatar
By Moa
Ej a jel treba da namestim u biosu da bootuje sa diskete ili ga pokrecem iz windowsa?Mislim na taj programcic Restore
Korisnikov avatar
By kockalone
iz win (hoces da ti ga posaljem na mail?)
Korisnikov avatar
By Moa
Pa ajde da ga ne trazim,posalji ako nije veliki.Thanx sundjerasta:)
Korisnikov avatar
By Moa
Eh sundjerasta opet ja,koristim te maximalno:)
Jel znas nesto o HT tehnologiji kod procesora?
Evo pitanja,jel HT procesor moze da se ugradi u bilo koju maticnu plocu ili ima HT ploce?Neki kazu da neki ne i ne znam sada da li moze a na netu ne mogu da nadjem nista.
By Paris
Evo ja imam pitanjce...Skinula sam knjigu sa neta koja je u pdf formatu. Kako sada da je prebacim u word ili neki bolji format tako da moze da se stampa i cita.:)
Korisnikov avatar
By kockalone
Originally posted by ParisH.
Evo ja imam pitanjce...Skinula sam knjigu sa neta koja je u pdf formatu. Kako sada da je prebacim u word ili neki bolji format tako da moze da se stampa i cita. :)
idi na http://www.software995.com/, svi su donekle dz, s tim sto izlaze reklame ali zaista vredi.

Dusice, nisam zaboravila tvoje pitanje nego se raspitujem :kokice:
By Paris
Hvala vam, ali meni je net toliko spor i jednu mp3 pesmu skidam sat i 45 minuta a imam jos i dvojnika i ne mogu da skinem ni jedan od tih programa:placko: :rida: :(
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Mozda bi Duca mogla da ti da.
Korisnikov avatar
By Moa
Ja bas ne kontam,a otkud to da ne mozes da stampas i citas pdf dokumente?Pravis samo sebi posao a pdf ti zauzima daleko manje mesta na disku od Word dokumenata.
By Paris
Ja sam mislila da word zauzima manje mesta:nerd:
By Paris
I ja sam to skinula i skinula sam mali slatki ePad995 podsetnik.
A da i program OmniaFormat koji konvertuje iz jednog u drugi format.
Sajt je stvarno super. Kockalone ako znas za josh neki slican...Preporuci:D
Korisnikov avatar
By kockalone
Ima slicnih ali nisu ni blizu niti vredni paznje. Ovaj je zaista najbolji

enjoy!

:hvala:
By Paris
Skinula sam i AdobeReader:roll: Ima fantasticnu opciju da mozete program da skidate iz vishe navrata. Tako da sam ga ja svaki put kad se prikacim na net skidala po malo. I sada mogu da citam knjigu:D
p.s. hvala svima na savetima:kiss:
Korisnikov avatar
By Moa
Ja samo da se pohvalim da sam kupila novu tastaturu i mucim se mnogo sa eggdrop botom i tcl programiranjem i kockasta ako znas nesto o tome javi se na u2u da ne trosimo poruke za dzabe jer ne verujem da nekog jos zanima ova tema.
Korisnikov avatar
By Kupper
Sta sve ne skinuh sa ponudjenih sajtova.....Jeste 11MB....dictionary, thesaurus...WordBrowser995, ali je cudo. Samo postavljaj linkove.
Korisnikov avatar
By kockalone
jel' ja rekoh da ce biti zanimljivo i ostaloj deci? :)

OK, a sad da se odjavim na nedelju dana. Nadam se da cete se medjusobno ispomagati (Dusice, prepoznaj se)

:putnik:
Korisnikov avatar
By kockalone
ima li koga? Ko slavi kinesku ng, srecna vam godina pauka!
:snesko:
Korisnikov avatar
By Moa
Hej sundjerasta welcome back :)
Nije bas bilo pitanja izgleda niko nema nikakav problem,mozes li verovati :D
Korisnikov avatar
By kockalone
Zato imam ja! :(
vec satima pokusavam de se ulogujem na oracle.com da bih skinula Personal Oracle 9 al me nesto minira i odbacuje mi podatke. Ovo ti vise placem na ramenu :( Ako znas neki alter sajt odakle mogu da pokupim Oracle a da izbegnem registr na njihovom sajtu
Korisnikov avatar
By Rei
E ljudi pomagajte:)
Imam dva usera na win xp i zhelim jednom od njih da zabranim pristup internetu, prosto sam siguran da je to moguce a takodje sam ubedjen da je lako... Hilfe? :)

[edit] Jao kako sam pametan ijao ijao ijao :D
Upravo sam ovo uradio preko firewalla, zhiveo Zone Alarm !!!

Ipak, any aditional tips are welcome!
Korisnikov avatar
By kockalone
da, moze preko firewall-a

moze i druga varijanta:
da user ne moze da pristupi Internet exploreru (ili koji vec browser koristis):
Windows Explorer>nadji iexplore.exe, desni click, 'security' tab, dodaj useru a full control, deny user b access

(user a npr treba da ima full pristup internetu, a useru b branimo)

tako za sve programe kojima user b pristupa netu
Korisnikov avatar
By Kupper
Kockalone, resi ovaj problem:

Aktiviran mi je Windows update na jednom mesecno, juce se update-ovao, instalirao Hotfix-ove.....i trazi restart. Medjutim, XP mi je trazio pass iako ga nikad nisam imao a ja sam admin. Probao sve, u 'safe modu' probao na 'Admin' kao user i prazno za pass...nista.

OK, Unic0rn mi na kraju pomogao, na F8 otisao na opciju 'Last ili recent log....tako nesto i Windos startovao.....Sad moram da imam sifru da bih uopste otvorio XP, bez sifre pravi isti problem???
Korisnikov avatar
By kockalone
nema predstavu sta je to naparavilo da ti sad Windows trazi log on sa passwordom (bice da je nesto SP2 zabrljavio)

da bi setovao ili promenio password administratoru (ili bilo kom useru):
desni klik na My Computer>Manage>System tools>Local Users and Groups>Users, u desnom delu prozora obelezi account kome hoces da promenis password>desni klik>set password

ako sam promasila "temu", javi mi
Korisnikov avatar
By Kupper
Nisi promasila ali trazi pass opet i uvek. Dusica misli da je neki hotfix u pitanju.
A mozda je i SP2. Ali sad sam usao u tvajlajt zone:)
Korisnikov avatar
By Moa
Sigurno je hotfix koji tera Windows da misli da je bezbedan jedino sa sifrom i ako ti za mesec dana bude trazio da promenis sifru i ne budes mogao to nikako da izbegnes,znaci da sam bila u pravu,ako ne bude trazio pa hej i najbolji grese :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!