Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Torry
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2765835#p2765835]Torry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2765444#p2765444]Hitsugaya napisao:[/url]Razmisljam da uzmem iPhone 6, kada bude izasla sedmica. Nisam neki fan apple producta, al razbih ovaj moj skoro pa mi treba nov. A drug koji ceo zivot koristi android, sada presao na sesticu i prezadovoljan je, ne moze da se nahvali samo.

I ja isto, s tim sto sam fan iPhone, i stvarno imam odbojnost prema Androidu.

Sama sebi skacem u usta ^^

Imala odbojnost prema androidu, morala da se navikavam i eto, nije tesko -.-

imam iPhone 6 i Huawei P9 lite
Korisnikov avatar
By bothways
Dobio na poslu Samsung J5 (2016) dual sim. Realno, bolji je od mog ličnog telefona...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
samostalan

gasi se kad poželi
kad mi stigne poruka ili me neko pozove
ali tri godine je sa mnom
ne mogu mu zameriti traume su to
<3
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Neki

Ima meh kameru, voleo bih da je bolja
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Uzeh iphone 7, prezadovoljan. I dalje mnogo vise volim android kao os, ali sam presao preko toga jer ios, a i telefon uopste, besprekorno radi
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nije. Note 7 je valjda eksplodirao.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
samsung j7

pobrkala sa j5 kad sam naručivala. nikako ne mogu da se naviknem em mi je dva puta veći od prethodnog em sam se skroz odvikla od telefona uopšte. e ali kul je za igrice ((:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Decko je imao huawei p10 lite i kupi galaxy s7 na snizenju u gigatronu, i telefon nije mogao biti gori. Tako razocarenje. Toliko para samo za nesto brzi telefon, i ne toliko vidljive razlike od nekog dobrog mid range telefona poput p10 lite ili moto g5 plus . P10 lite ima bolji i ostriji ekran, od jebenog flagship samsunga, kojima je super amoled ekran oduvek bio najveci adut. Pokusace odmah da ga proda jer je skontao da je pojeo govno. Mozda ga nagovorim da proda oba i 7 plus da uzme
Korisnikov avatar
By stardust81
Mogu ti kazem fantasticno... ja sam prezadovoljan. Baterija, pod punim opterecenjem (muzika, skajp, viber, whatsapp, mailovi, pozivi, sms, net, igrice) izdrzava ceo dan sigurno. Maltretirao sam ga multitasking zlo... nikad nije zabagovao, za razliku od ovog drugog androida (huawei honor 7 lite) koji je vec zaglavio na servis posle par meseci i dalje mu se desava da zakuca iz cista mira...
Korisnikov avatar
By Torry
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2794181#p2794181]stardust81 napisao:[/url]Mogu ti kazem fantasticno... ja sam prezadovoljan. Baterija, pod punim opterecenjem (muzika, skajp, viber, whatsapp, mailovi, pozivi, sms, net, igrice) izdrzava ceo dan sigurno. Maltretirao sam ga multitasking zlo... nikad nije zabagovao, za razliku od ovog drugog androida (huawei honor 7 lite) koji je vec zaglavio na servis posle par meseci i dalje mu se desava da zakuca iz cista mira...

E hvala, imacu ga u vidu u buducnosti, a ovako mi je vizuelno simpa.

A da probas sa P10> ja imam Lite i stvarno je fantastican.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
^ P10 lite je fantastican. Moj decko je prezadovoljan, prodace s7 zbog njega. Prednja, zadnja kamera, ekran, brzina telefona.. sve je odlicno. Jedino nije za gejming, koga to interesuje zbog Mali-T830 graficke koja i nije bas za to
Korisnikov avatar
By Berserker
Više ne koristim Mrvicu (Sony Z Ultra)

Sad koristim Huawei Mate 9.
Topla preporuka. Zvuk glasan i jasan. Baterija odlična. Kamera FANTASTIČNA..

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By voodoo
neka nokija jeste, al sad koja, pitanje je ...tu marku telefona sam vidjao po srednjoj i taj model /pre desetak, trinaestak godina :wink: ima radio u sebi i sluske sam nabavio, kud ces vise...
Korisnikov avatar
By 李香兰
iPhone SE, sa ovakvom providnom maskicom samo što moja ima mace i banane na njoj.

služi me ok, nije spor, imam apple music na hongkong store-u pa mi služi i za muziku, bilo šta.

Slika
Korisnikov avatar
By 2kune
šaomi miu mau (xiaomi mi max, op. prev.) :geisha:
najbolji do sada... a imao sam i skupe i jeftine do sada uključujući i note...
sve ima, ne fali ni infrared, ni sluje a bakterija enormna... nije slugiš poput phabova i odrađuje baš sve što mu se dadne... ekran 6.44 inča... kupio čak i olovčicu za crtuckanje po čekaonicama... kamera dobra dok je dovoljno svitla... izrada vrhunska... dolazi s predinstaliranim korisnim softverom za sve što ima, od seta alata za održavanje sistema do odličnog univerzalnog daljinskog koji ima beskonačan izbor svačijih naprava (uglavnom oni sve to i sastavljaju pa im nije problem)... nikad zadovoljniji... :crveni:
znam mu i nasljednika ako i kad cicikrepne... mi max 2... ili koji već bude po broju...
Korisnikov avatar
By Kler
Huawei Honor 8. Obozavam ga.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!