Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
nego kako vam se ovo svidja

Slika

nije dovoljno flashy jer sam ga pravio od nule
a imao sam i neke oblake koji idu kroz heder al mi je
nekako licilo na one spotove maje marijane od pre 20 godina
pa sam skinuo
jbg konzerva sam

sta mislite o vizuelnom dojmu?

greske u kucanju su resene
zahvaljujuci bas bleu
Korisnikov avatar
By deran
meni je ok,al nemam neki reper da ga uporedim...

izabrao si boje koje ja najviše volim...
Korisnikov avatar
By Herald
Ako prodajes detelinu, seno, onda je ok! :)
Korisnikov avatar
By helsinki
Saznali smo da se zoves Vladimir ,xax:)
(opacity sledeci put na 10 :)
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382059#p2382059]blenta napisao:[/url]nego kako vam se ovo svidja

Slika

nije dovoljno flashy jer sam ga pravio od nule
a imao sam i neke oblake koji idu kroz heder al mi je
nisam dizajner, ali evo mog mišljenja: smatram da ideš u podrešnom smjeru. business-oriented websites odlikuje određena "korporativnost" (uglavnom su tu crvena, plava, crna). maštovitost je suzdržana (ili je nema), tako da se ne uklapaju one daske (oblaci koje si spomenuo takođe).

vjerovatno planiraš mijenjati taj "about" dio: za sada zvuči suviše "generički". možda da ubaciš nešto zvučno (obrazovanje, projekat) što će zainteresovane natjerati da dalje pogledaju?
By alexandermagic
About dio je okay sročen, ali mora biti dopunjen faktima koje te diferenciraju od ostale gomile. To je prioritetnije nego sam dizajn.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Blento, about je neki copy-paste, sa nekog sajta za zapošljavanje mmm? :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Slazem se sa bernom, ove boje bi bile super da si sumar. corporate dizajn je jednostavan i svodi se na lepo pozicioniran tekst i jednostavne boje. ako neces da ti pozadina bude jednolicna uvek mozes da uzmes neki subtle pattern, nesto jednostavno sa nekim jednolicnim linijama i malo noise-a (evo npr ovo http://imageshack.us/content_round.php? ... oisebg.png" target="_blank ), nista preko toga. preporucuje se da bude svetlo.

pogledaj ovo http://themeforest.net/search?utf8=%E2% ... =corporate" target="_blank

sto se boja tice preporucujem ovo http://www.colourlovers.com/palettes/se ... =corporate" target="_blank - ima puno paleta ovde koje mozes da koristis koje prave ljudi uglavnom opsednuti bojama tako da znaju sta rade.

ako ti treba nesto fensi tipa slider a ne umes da napravis samo sibni u2u.
Korisnikov avatar
By blenta
nije copy paste
ali imam delove za education, iskustvo, nagrade, certifikate i ostalo
nisam smatrao da treba da trpam i na home stranu

btw ove teme na themeforestu su kudikamo vise flashy samo je moja zelenija
i uvek kad pravim nesto od nule jako mi je tesko da to ne bude u manjoj ili vecoj meri zeleno
jer mi se to svidja

mozda da promenim boje na tamnije ili ta povrs gde su slova da bude vise staklena izgledom
mozda ce onda manje "prodajem detelinu" izgledati
Korisnikov avatar
By blenta
okej
probacu da napravim jednu crveno crnu verziju
i korvin mi je poslao poruku da poskidam breadcrumbs obzirom da nemam veliku navigacionu strukturu

nazad na tablu za crtanje
:perakojotsupergenije:
Korisnikov avatar
By blenta
a sad?
zamenio pozadinu, boje, transparentnost, dugmice za soc platforme

Slika
Korisnikov avatar
By deran
meni sad zgleda ko naš forum-još samo sveti kornelijus da iskoči... :lol:
By Sixto
Koliko je uopste ta crna uputna prilikom predstavljanja tj samoreklamiranja nekome? Da nije malo morbidno previse?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
:up: za background, mada i dalje bih ti preporucio svetlije teme.

Tvojoj temi nedostaje nesto. Moras bukvalno da vodis onoga ko ode na tvoj sajt, odnosno ga nesvesno upucujes na to sta TI zelis da on gleda. Puno teksta na prvoj strani je uvek nesto sto bi ljudi preskocili, tekst je naporan, dodaj neke ilustracije o svojim vestinama koje bi mogle da interesuju ljude koje zelis da privuces, tipa 3 komada i svaka od njih neka ima malo teksta koji bi privuko klijenta da klikne i ode na posebnu stranu (po mogucstvu).

Glavni cilj bi trebalo da ti bude jednostavnost i privlacnost, niko ne voli tek tako citati gomilu teksta.
Korisnikov avatar
By Herald
Da, svetlije teme. Ovo sad je ok za pogrebno :)
Korisnikov avatar
By Herald
Вала баш. Не знам зашто мoраю да мракираю сајтове поред толико светлих тема.

п.с. Ѻвѻ је ѻлд цхурцх фонт :lol:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382191#p2382191]blenta napisao:[/url]a sad?
zamenio pozadinu, boje, transparentnost, dugmice za soc platforme

[/url]
Ja bih ipak tekst da bude neka dark grey, a pozadina neka dirty white. I ove dugmiće za About, Academics, ... ne bih razdvajao tufnama (tufne - ne nikako) i napravio bih ih da idu u liniji sa okvirom, kao četvrtasti tasteri... da izgledju kao kvadrati razdvojeni linijama, a ne onako uokvireno u beli oblačić.
I takođe bih tvoje ime, možda tvoje zvanje, pa onda ovo "online resume" poređao jedno ispod drugog, ali na sredini ovog kvadrata gore... hm.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!