Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By CareBear
@Andjela: jel znas nesto sto ima RAIDjer bi mu to dosta ubrzalo video editing. I jel podrzava After Effects sad CUDA jer poslednji put kad sam gledao samo je Premier podrzavao?

@jukie && horus: ako vam nije prioritet veliki ekran i neke naprednije stvari onda ovi novi netbookovi sa Atomom N550, poput ovoga eee1015 koji daje VIP. Odlicno moze da izgura youtube 720p, browsing sa vise tabova i tako neke svakodnevne sitnice kod kojih jednojezgarni Atomi guse. Naravno varijanta sa 2GB rama se podrazumeva ako hocete Win7. Sto se baterije tice, mogu da izguraju do 8h.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ovaj od 17" koji je andjela navela je super, ali ima ATI grafiku, mada ti se jedino to uklapa u budžet od tih sa većim monitorom, tako da u klasi 17inčera ispod 750 ojra je ovaj teško ne preporučiti.

Šta da se radi, mora negde kompromis da se napravi.

Originally posted by smaug

Batali to sve...Pitaj kevu jel moze da doda jos malo evrica...pa kupi Apple MacPro recimo.
Malo?
MBP sa ekranom od 17" košta preko 2000 evra. To je skoro 3 puta veće od iznosa koji može da da.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Kiborg

Ovaj od 17" koji je andjela navela je super, ali ima ATI grafiku, mada ti se jedino to uklapa u budžet od tih sa većim monitorom, tako da u klasi 17inčera ispod 750 ojra je ovaj teško ne preporučiti.

Šta da se radi, mora negde kompromis da se napravi.

Batali to sve...Pitaj kevu jel moze da doda jos malo evrica...pa kupi Apple MacPro recimo.
Malo?
MBP sa ekranom od 17" košta preko 2000 evra. To je skoro 3 puta veće od iznosa koji može da da.
Jel to u Srbiji? Evo odje (Irska) 1200 evrica taki isti + jos sam kuva rucak i sprema po kuci.
Al ozbiljno.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Jel taj MBP koji košta 1200 evra ima: monitor 17", i5 ili i7 procesor i neintegrisanu grafiku? Čisto sumnjam da bilo gde na zemaljskoj kugli, legalno i nov može da se nađe za te pare. Ti možda misliš na one male od 13". Oni su tu negde i kod nas.

Evo na apple storu, poslednji u nizu:
http://store.apple.com/us/browse/home/s ... TM3NjU5MzU
Korisnikov avatar
By CareBear

Mozda mu je bolje cak i da uzme i3 i neku nVidia-u jer mu je u istoj arhitekturi za video najbitniji sirov takt, a CUDA, makar u Premieru i Photoshopu, moze dosta da ubrza rendering.

Ovaj se bas ne uklapa po ceni i ne znam koliko kvalitetnu podrsku ima Asus, ali bi bilo primereno za poslove koji treba da se obave na njemu.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Jeste, ali on hoće 17". Ja ne nađoh neki sa i3 i nVidia grafikom do 750evra.
Korisnikov avatar
By smaug

Jel taj MBP koji košta 1200 evra ima: monitor 17", i5 ili i7 procesor i neintegrisanu grafiku? Čisto sumnjam da bilo gde na zemaljskoj kugli, legalno i nov može da se nađe za te pare. Ti možda misliš na one male od 13". Oni su tu negde i kod nas.

Evo na apple storu, poslednji u nizu:
http://store.apple.com/us/browse/home/s ... TM3NjU5MzU
Taj i taki. Legalan. Toliko kosta. Pet dana star. Evo gledam u njega.
Tu je bezobrazno koliko tehnika i automobili kostaju (O ostalim stvarima necu jer su one i ovde nenormalno skupe).
Korisnikov avatar
By bas bleu
a ako uzmes macbook, vidi kakav lep case ima za njega, za samo 80 dolara

Slika

:sigh:
By loreenche
vidim da 17ka stvara problem... pa kontam da 16 ili 16 i po nece biti neki problem ;)
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by CareBear
@jukie && horus: ako vam nije prioritet veliki ekran i neke naprednije stvari onda ovi novi netbookovi sa Atomom N550, poput ovoga eee1015 koji daje VIP. Odlicno moze da izgura youtube 720p, browsing sa vise tabova i tako neke svakodnevne sitnice kod kojih jednojezgarni Atomi guse. Naravno varijanta sa 2GB rama se podrazumeva ako hocete Win7. Sto se baterije tice, mogu da izguraju do 8h.
koliko sam uspeo da vidim vipov netbook nema cd drajv... (netbook je l' :drama: )... :shrug:

a je l' ovo ok: http://www.pcpractic.rs/proizvodi/lapto ... 7-444g50mi

ili ovo:

http://www.pcpractic.rs/proizvodi/lapto ... 0s-wt297ea
Korisnikov avatar
By AngraMaina
17" je preveliko, 15" je sasvim dovoljno za život, ako ne i previše.

Ako hoćeš da radiš s Photoshopom preporučujem kombinaciju manji komp + neki ogromni monitor za kod kuće, možeš da ga nađeš za male pare.

A MacBook Pro je konačno rešenje.
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by Zen

Ostalo je sve bez veze.

Edit: Tj poslusaj unic0rna. :)
sve bi to bilo oke smaug da ima eurica :)

nije ti ovo amerikaaaaaaaa :peva: :gotika:

neznam, prvi ima sve, sem velicine ekrana :(

drugi ima sve, ali je preskup :)
Zato ja tebi i kazem da zemis Apple. On ima sve.

Pa nije ni ovo Amerika i zlato sto sjaaaaaaa...
Al misim gde ima 800 ima i somic..
ne moze se kupiti MBP sa 1000eura, malo je to

Asus MSI i ostali moraju jos dosta da rade da im kvalitet izrade bude na nivou Dell, Sony, HP, Toshiba i pogotovo Apple laptopova
By loreenche
ni ovo sto angra maina kaze nije losa ideja...
eto, andjela, moze i neki od 15 :lol:

znaci

>2.5 GHz
4 GB RAM
1 GB vRAM (nebitno ciji je, bitno da radi posao)

ostalo cemo uklapati, piece by piece :)

i naravno... sto jeftinije da prodjem ;)
By loreenche
ma ljudi... shvatite puno mi je dati toliko... keva se neckala i oko 750 :shrug:
Korisnikov avatar
By Kiborg
PA imaš dosta 15tica na prethodnim stranama, i andjela je predložila neke. Ja bih izabrao neku sa nVidija karticom. CUDA ubrzava premiere pro.

Čisto radoznalosti radi, zašto ne desktop? Za manje pare dobio bi mnogo jaču mašinu i veći, kvalitetniji monitor na kojem bi bilo mnogo prijatnije za rad.
By loreenche
Zato sto ne verujem da bi ljudi kod kojih bi ziveo imali ekstra radni sto za moj desktop :lol:

ladno sam zaboravio da dolar sucks sad :lol:

ali... to bi znacilo da se moram odreci Windowsa i poceti "uciti" Mac :/
Korisnikov avatar
By 2kune
nikome više ne treba laptop, to je iluzija... :odbij: sada ti treba tablet! :wundy:
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by AngraMaina
Originally posted by andjela

ne moze se kupiti MBP sa 1000eura, malo je to
A ovo?

http://www.apple.com/macbookpro/

13-inch. Starts at $1199.
prvo to nije 1000 nego 1200 eura (20% vise!) a drugo 13" ekran u r joking :)
Originally posted by AngraMaina

750 Euros = 1 065.9 U.S. dollars :google: :smug:
to je tako u menjacnici, ne gledaj to u cenama hardware-a. zna se 1$ u US = 1€ kod nas (u najboljem slucaju)

http://store.apcom.rs/macbookpro13dualc ... p-309.html
Korisnikov avatar
By blenta
nadjoh
moj je lap sony od 15.5 ili 16 incha
te izgleda da ne staje u to
pljus ovo

Important Notice: BookBook not recommended for white MacBooks
Unfortunately, Twelve South can no longer recommend the use of the BookBook case with white colored MacBooks. Long term testing has revealed concerns regarding the white MacBook polycarbonate exterior and the potential for discoloration or staining.

:/

a moj je svetli
Korisnikov avatar
By unic0rn
Znam jedno 20 ljudi, bez preterivanja, sa HP racunarima, 19 od tih 20 je u roku od 2 godine od kupovine zavrsilo na djubrishtu zbog iznenadnih kvarova. I to onih kad ti prvo otkaze neka glupost pa se sve ostalo izredja.

A taj preostali 1 je proizveden u Norveskoj ili Finskoj, tako nesto, i radi besprekorno vec 5 godina, a ostatak su Kinezi.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Acer neka ti ne pada na pamet. Oni su kao Toshiba kad je proizvede sloboda čačak (izvini Orlando).
Korisnikov avatar
By CareBear
Originally posted by unic0rn

Znam jedno 20 ljudi, bez preterivanja, sa HP racunarima, 19 od tih 20 je u roku od 2 godine od kupovine zavrsilo na djubrishtu zbog iznenadnih kvarova. I to onih kad ti prvo otkaze neka glupost pa se sve ostalo izredja.

A taj preostali 1 je proizveden u Norveskoj ili Finskoj, tako nesto, i radi besprekorno vec 5 godina, a ostatak su Kinezi.
Trebalo je da uzmu nesto sa 2 ili tri godine garancije. Ljudi oko mene su bas zadovoljni HPom, mada su uglavnom stariji modeli. Ovo novo sto sam imao prilike da drzim deluje ok. Tu negde sa Toshibom i Lenovom.
Ja bih za sebe uzeo samo Dell. Jesu popustili dosta i sa dizajnom i sa zavrsnom obradom u poslednje vreme, ali je zato servis najpouzdanji.
Korisnikov avatar
By horus.
jao isto kao imam predrasudu prema hp-u... :shrug:

doduse, hton godinama ima hp-ov lap top i nikada se nije kvario, a njakan je baaas...

inace, ja sam mislio da je acer skroz ok... :drama:
By loreenche
i ja sam mislio da je acer okej... ali izgleda da cu uzeti neki
dell na kraju
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!