Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Berserker

Evo npr. Opera ima Password MGR, SpeedDial koji ti mogu sačuvati neke bitne linkove koje posećuješ često i lozinke koje uvek koristiš, da ne bi morala da ponovo čeprkaš nakon brisanja informacija iz browsera
li'l offtopic - u moje mi opere taj password dr-mr nešto ne radi kako treba. kad god negde treba da se ulogujem, uredno me svaki put ispočetka pita da li želim da zapamti lozinku, ja mu lepo kažem da želim i on ih ne zapamti, no nastavi sve jovo nanovo.
i ne pamti mi entry forms, što me isto smara.
i ne daje mi google suggestions u search engin-u, što me isto smara, al' dobro, bez toga mogu.

znaš li nešto o tome, mudri brauzerznalcu?
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Lepa Krepa

li'l offtopic - u moje mi opere taj password dr-mr nešto ne radi kako treba. kad god negde treba da se ulogujem, uredno me svaki put ispočetka pita da li želim da zapamti lozinku, ja mu lepo kažem da želim i on ih ne zapamti, no nastavi sve jovo nanovo.
i ne daje mi google suggestions u search engin-u, što me isto smara, al' dobro, bez toga mogu.

znaš li nešto o tome, mudri brauzerznalcu?
Meni se dešava, ali retko, da kada ubacim lozinku za fejs, da mi se u polju za lozinku ne pojave zvezdice, pa zatim prijavljuje da nije dobra lozinka...
Ja izbrišem lozinku pa je ponovo kreiram
Ukoliko i dalje se to dešava, update Operu
----
A što se tiče googlovanja, u adres bar prvo ukucaš g pa zatim termin

primer:
g people

-----
a što se tiče google sugestija, najavljene su u nadolazećoj verziji 11.
Korisnikov avatar
By CareBear
Jel ti ne radi ni na jednom sajtu ili samo na pojedinima? Neki sajtovi generisu pri svakom loginu novi url/uri, pa na njima ne radi, posto Opera to pamti preko celog url-a, a ne samo po "imenu" sajta.

Forme ne pamti na osnovu prethodnih unosa, ali mozes da predefinises deo tako sto odes na podesavanja sa Ctrl+F12 i popunis polja u tabu Forms.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Berserker

a što se tiče google sugestija, najavljene su u nadolazećoj verziji 11.
Moja greška - verzija je već dostupna.

ALI!

da bi ti izbacio sugestiju, prvo moraš ukucati g, pa razmek, pa reč

trenutno funkcioniše samo za google
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by CareBear
Jel ti ne radi ni na jednom sajtu ili samo na pojedinima? Neki sajtovi generisu pri svakom loginu novi url/uri, pa na njima ne radi, posto Opera to pamti preko celog url-a, a ne samo po "imenu" sajta.

Forme ne pamti na osnovu prethodnih unosa, ali mozes da predefinises deo tako sto odes na podesavanja sa Ctrl+F12 i popunis polja u tabu Forms.
niđe nije radilo, al' sad mi je berserker objasnija da treba kliknuti obeju dugmadi na mišu, pa će se lozinke pojaviti. i voistinu se pojaviše. i fala mu još jednom. :minibouncing:

a tebi fala za ovo sa forms. :)
još malo pa ću moći da se baškarim po ovoj operi kao po starom dobrom fajrfohu, a bez da mi ovi nejaki procesor umire u mukama while doing it. :yay:
Korisnikov avatar
By CareBear
Aha, pa ti zapravo nisi znala da kako radi mehanizam wanda (to se u Operi zove magic wand). To sa dva klika je zapravo forward "gestura" koja ujedno aktivira i wand ako ga ima. Kliknes levi pa desni. Ako kliknes desni pa levi, onda ide back. Super fora ako ne koristis misa na laptopu, a mrzi te da pomeris ruku na Alt + levo ili desno.
Znaces da ti je zapamtio login podatke ako ti je input polje uokvireno zuto.
Mozes da se ulogujes/ides forward i tako sto drzis desni klik, povuces misa udesno i pustis dugme.
Inace, nekad ovi fazoni ne rade, pa moras da kliknes na polje za unos pa tek onda da uradis ovo ili da pritisnes Ctrl + Enter, sto je prava precica za Wand.

I tako se lepo napricasmo o operi u temi za FF :D Mozda bi bilo dobro da moderatori izmeste ovaj off u novu temu, pa da i Berserker i ostali podele svoje cake.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
auuuu... ja ću sve ovo sutra da pročitam, kad ne budem pripita i nesposobna za procesuiranje složenijih rečenica bez da mi se zanebesa.
naročito mi ovo učestalo levodesno izaziva morsku boles' u ovom trenutku. :glupavasam:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!